lördag

En sovmorgon toppar nog listan över miona favorit sysslor! Jag och Maja tog en låång sådan idag igen. Sen blir det tyvärr dags att ta tag i livet göra lite nytta här hemma. Jag ringde mina föräldrar som just nu är i Thailand, städade och lagade mat till min lillebror. När jag gick ut med soporna gjorde jag något väldigt klumpigt! Jag gick rakt in i den fetaste brännässlan ever och brände upp hela armen!
Nu är jag precis hemkommen från Robbans volleyboll match. Jag och Joakim var uppe och kollade men tyvärr förlorade hylte. Men våran älskade Robban var bäst ändå :)

Ikväll ska jag åka hem till Millan. Det ska bli riktigt kul eftersom jag och Millan inte träffas så mycket längre. Först flyttade hon till norge i ett år och när hon flyttade hem flyttade jag till USA. För längesen, ca 4år sedan tror jag, bodde jag hemma hos Millan i 9 månader. Varje helg bodde jag hemma hos dem. Jag hade min egna säng, foton på min familj på väggarna och de handlade leverpastej till mig varje helg :)
Jag har så sjukt många roliga minnen från den tiden. När vi hängde med Jonatan, Tomas, Sammy och de andra torups killarna hela tiden. Millan kommer du ihåg när vi festade hemma hos dig och Kalle sprang runt som Lucky Luke? Ha ha! Eller alla sommrar i Skrea?

ha ha. Millan och Adam för väldigt länge sedan.


Jojje, Jag och Tomas


Millan i Skrea, fbg

Kommentarer
Postat av: Emilia

naw vilket fint inlägg, klart jag kommer ihåg de, alla våra minnen ihop, bingo och bea!! <3

2008-10-26 @ 02:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback