vad hände igår?

Igår åkte min familj till Hershey Park, ett nöjesfält några timmar härifrån, för att ha en rolig weekend. De frågade om jag ville följa med men jag bestämde mig för att stanna hemma istället.
Så igår var jag på lunch med Bridget och Frida. Bridget är mamma i den första familjen jag jobbade för när jag kom till USA. Vi gjorde en rematch efter ett halvår och det var då jag flyttade till Lisa och Bill, familjen som jag bor hos nu. Hänger ni med? 
Ni kanske kommer ihåg att jag och Bridget inte hade det bästa förhållandet till varandraP Nu var det som bortblåst och det var trevligt att träffa henne igen. Efter lunchen åkte vi hem till Bridget där jag fick träffa deras nya Au Pair, en tjej från Sverige som heter Malin. 
På kvällen följde jag med Bridget och Malin och tittade på Bergen och Haydens piano-uppvisning. De var så himla duktiga båda två.
Resten av kvällen spenderade jag och Malin hemma hos mig. Vi satt i soffan och babblade på och glömde helt bort tiden. När klockan var efter 2 blev vi båda ganska trötta så jag körde hem Malin. 
Jag ljuger om jag inte säger att jag var ganska rädd när jag skulle sova här hemma helt själv sen. Tände de flesta lamporna i huset och sen kunde jag somna hyffsat snabbt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback