Inte långt kvar nu...

Igår käkade vi lunch på Spagetti Factory som ligger på 6e våningen i Central World. Rickards lasagne var underbart god medans min spagetti med vitlökssås, bacon och svamp var så stark att hela munnen höll på att explodera.
Efter några timmars shopping blev det dags för fikarast och ett besök på Cold Stone, en glasskedja från USA som nu finns lite överallt i världen. Ett måste för alla glasslovers!
Rickard testade en jordgubb-cheescakeglass och jag tog som vanligt mintglass. Man måste passa på för det är inte på många ställen jag hittar mintglass!
Dagen avslutades hos Vicky där vi hämtade Rickards kläder. En svart kostym, en grå kostym, två skjortor, två slipsar och en ursnygg jacka! Kishor var nöjd och Rickard var nöjd, toppen!
Besök gärna Vicky's Fashion som ligger precis vid hotel D&D Inn på Kohsan Road om ni vill sy upp kläder när ni är i Bangkok! De är otroligt kunniga och man kommer aldrig därifrån missnöjd!

Nu är slutspurten inne. Ricki håller på att packa ner det sista och sen beger vi oss till köpcentret Siam Paragon för att gå på bio, det lutar åt Scream 4.
Detta blir antagligen den sista rapporten från Thailand. Tack alla för att ni följt oss under sex helt underbara månader!

Kram!
PS. Ni glömmer väl inte gissa på Rickards bula?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback