Helgens bravader

Igår passade jag och min lillebror Joakim på att ligga ute i solen och gotta oss eftersom det var väldigt fint väder.
På eftermiddagen kom Nattan och hennes kille Fagge och hämtade mig. Vi åkte ut till Albert & Johanna i Järnanäs för att åka lite båt och grilla. Vi åkte ut med båten till en ö och hade det riktigt mysigt.

Idag åka familjen Örnstedt in till halmstad för att fira morsdag. Efter middag åkte jag och mamma ut till östra standen. Jag måste erkänna att jag inte är ett big fan av att hänga vid havet i Sverige men det va riktigt härligt där idag. Lite senare, när de hade fixat klart i Jennys lägenhet, anlände även Jenny och Pappa.

Nu har jag packat klart inför London. Tror jag allefall! Jag har säkert glömt någoting och säkert packat för mycket kläder. 
Imorgon ska jag jobba och sen åker jag till Stockholm. Jag sover hos Mia i hennes nya lägenhet imorgon för att sedan på tisdag åka till London.

Albert & Fagge

Jag & Nattan

Johanna bjöd på självlagade laxrullar till förätt. Mycket goda!

Jag och Johanna fick vara eldvakt medans Fagge åkte ring efter båten.

Johanna Karlsson.

Nu vill jag åka till Thailand

Det känns som Rickard bara precis hinner komma hem och sen ska han iväg med landslaget igen. Idag åkte han till Falköping igen och kommer vara borta till tisdag så vi ses inte förens jag kommer hem från London.
När vi ska åka till Thailand är alla landslagsresor slut för denna sommaren och då blir det äntligen semester. Jag längtar ihjäl mig tills vi sitter på planet.

Satt och kollade igenom bilder precis. Första året jag var på Koh Tao (ön där  vi har vårat hus) hatade jag det. Jag och Joakim led av tristhet, vi hade ingenting att göra och ville bara åka hem. Men ön har verkligen sin charm. Där finns inte supermycket att göra men det man behöver finns. Framförallt finns våran hund Sprite där. Jag kommer garanterat fälla både en och två tårar när jag hälsar på honom.

Jag har ju en väldigt speciell kärlek till djur. Jag kan bara inte hålla händerna borta. Även om det är en tiger, en bjässe elefant eller de hemlösa hundarna på gatorna. Jag älskar dem alla :)  







Datorn <3

Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba denna veckan och sen är det Loondon som gäller. Jag längtar verkligen!
Idag efter jobbet har jag suttit som fastklistrad framför datorn. Jag har blivit en nörd! Jag kan inte slita mig ifrån spelen. Herregud, jag är 20år och sitter som en finnig 15årig grabb som inte har något liv.

Jag måste faktist skylla på Rickard. Det är hans fel! Hade inte han tränat konstant så hade jag ju inte behövt sitta här i min ensamhet och inte ha något att göra. Och när han inte har träning då tränar han frivilligt! Så vad finns det mer att göra i denna metropol? Nej, just det. Ingenting.
Så jag får hålla mig till datorn ett tag till antar jag. Datorn är bra. Den finns alltid där när jag vill hitta på något. Jag behöver inte ens tjata. Tacka vet jag datorn!


Sveriges populäraste namn

När jag var inne på aftonbladet nyss såg jag listan över de mest populära namnen i Sverige förra året. Självklart är mitt otroligt vackra namn med på listan men det namn som snodde 1a platsen från mig är ju ett ännu vackrare namn. Maja! Precis som min egna lilla bebis heter.

Även om jag inte kommer skaffa barn än på några år så funderar man ju lite på vad man vill att ens barn ska heta. Jag har alltiid tyckt att långa namn är fina. Sen vill jag också att mina barn ska börja på samma bokstav (om jag nu får mer än ett barn!). Hade jag fått en son just idag skulle jag döpt honom till Vincent. Lagom långt och inte jättevanligt namn.

SVERIGE 2008
Flickor: 1. Maja 2. Julia 3. Emma 4. Elsa 5. Ella

Pojkar: 1. Lukas 2. Oskar 3. Elias 4. William 5. Hugo


mobile pics

Här kommer lite bilder jag hittade på mobilen nu.

Rickard och Hampus på våran fisketripp


Hampus med fångsten

The tiiickets till europa permiären!!!

Såg denna bilden i en gammal skolkartalog på jobbet, haha!
Jojjo, Nicke, Mia, jag och Robin.


Härlig dag med Jenny

Nu har jag och Jenny kommit hem från stan. Jag hittade verkligen ingenting och det är min plånbok glad för! Vi köpte med oss lite lunch hem och nu har vi kollat igenom massa gamla semesterbilder och skrattat :)
Ibland glömmer man bort alla resor vi gjort och hur otroligt mycket vi har fått uppleva.
Snart blir det hemfärd för min del.

En väldigt utsvulten kossa och jag hos munkarna utanför Bangkok


Lördag

Igår hade jag ju en liten roadtrip with myself. Första stoppet blev gekås där jag letade i evigheter efter en parkering. Jag funderade på att ge upp när the VIP parkingspot lyste framför ögonen på mig. När jag väl entrar gekås mötter jag av en vägg av människor. Det är inte kul med massa människor!!
Jag gick där och plockade lite vad jag behövde och helt plötsligt kommer jag på att jag saknar min vagn. Vart fan hade jag ställt den? Så jag letade säkert en halvtimme innan jag hittade den vid godiset!
När jag väl hade handlat det jag skulle gick jag ut och körde mot Halmstad. Resan gick fortf tack vare att Mia ringde mig. Nu åke vi snart till London :)

Jag och Jenny hade en mysig kväll framför tvn igår med god mat och massa onyttigheter! Idag ska vi nog ta en runda på stan. Jag ska försöka att inte shoppa någonting!
Sen blir det hemfär för min del. Jag ska nog bara vara själv och kolla på Robinson.

Imorgon kommer Rickard äntligen hem! Han åkte ju i torsdags så det är verkligen på tiden att han kommer tillbaka. Jag är stolt över honom som är så duktig men det är ju lite tråkigt när han är iväg.

Fredag

Nu ska jag snart åka iväg mot Gekås. Jag ska egentligen till Jenny men eftersom Gekås ändå ligger på vägen.. ähh.. så tar jag en snabbis inom där. Det är lite småsaker som behövs inhandlas och jag är inte speciellt bra på att vänta när jag väl vill göra något

Igår hade jag och Hampus sleepover. Vi käkade pizza och kollade på Brokeback Mountain, väldigt trevligt.

The tickets are here


Biljetterna till Brittans konse äntligen anlänt till min postlåda! Nu väntar vi bara på att det ska bli den 3 Juni så vi kan visa Brit vilka som är hennes största fan. (hänga utanför hennes hotte fram tills vi träffar henne? tälta?)

Torsdag

Nu har äntligen långhelgen börjat! Vi hade en kort dag i skolan och sen var det tänkt att jag skulle ta en timme på gymmet.. men självklart uppkom det massa andra saker som fick mig att avstå från de tankarna. Jag bjöd istället hit Hampus på fika efter att han hade slutat. När Rickard kom hem från jobbet var vi i full färd med att spela super mario.
Killarna är på träning nu och jag har lovat att maten ska stå på borde när de kommer tillbaka. Har tänkt laga bandspagetti, kyckling och fetaost sås. Kommer förhoppningsvis blir mucho smarrigt.

Imorgon åker Rickard iväg med landslaget igen. Denna gången är de borta från torsdag - söndag. Han kommer vara borta både denna och nästa helg. Helgen efter det är jag i London och sen helgen efter det är Rickard iväg igen. Lite trist men sant.

Nu är det nog dags för mig att sätta igång med maten.

helgen

Nu var även denna helgen slut. I fredags tig vi det bara lugnt framför tvn. I lördags gjorde vi väl inte heller för himla mycket under dagen förutom att spelade tvspel :) På kvällen kom Hampus hit så vi kollade på Robinson och Eurovision song contest. Jag är ju verkligen inget fan av Norges bidrag så jag var lite besviken över att han vann. Låten är bra, visst. Men den var verkligen inte bäst. Sverige förtjänade verkligen att komma på en högre placering än de gjorde. Vunnit skulle därimot Bosnien gjort, de hade en väldigt vacker låt enligt mig.

Igår åkte jag, Rickard och Hampus ut till simmarydsnäs och fiskade. Vi åkte ut med båt och efter två kast fick Hampus upp en gädda. TVå timmar senare och x-antal mer kast hade vi fortfaranade bara en gädda.
På kvällen var vi hemma hos Mamma och Pappa och grillade och sen fortsatte våran bingolotto turné hem till farmor & farfar.


JIPPIE!

Nu är det äntligen bokat. Den 15 juli åker jag och Rickard till Thailand och stannar tills den 1 augusti. Jag längtar redan ihjäl mig och det kommer bli otroligt mysigt!

Jag kommer äntligen få se och bo i vårat nybyggda och sjukt fina hus i Thailand :D

Fredag

Jag blir aldrig sjuk. Aldrig. Så vad är det som händer med mig just nu? Jag är så svag att jag knappt orkar lyfta mina armar. Idag på jobbet fick jag spendera stor del av tiden på mitt kontor under en filt eftersom jag höll på att frysa röven av mig!  Nu är jag äntligen hemma och har lagt min under täcket framför tvn.
Kvällen kommer bli lugn, antagligen så ska det låta och lite god mat.

Torsdag

De senaste tre dagarna har jag och Rickard suttit som fastklistrade framför tvn. Vi har nämligen spelat Super Mario 3. När man väl har börjar spela så är det ju väldigt svårt att sluta men igår klarade vi äntligen hela spelet!
Nu blir det väl bara till att börja på något annat Super Mario och sitta som nördar framför det med.

Idag efter jobbet kommer förhoppningsvis Johanna Hallström och hälsar på mig. Det kommer blir skitskoj eftersom vi knappt har setts sen vi tog studenten!!!
Ska försöka åka hem en stund med eftersom jag och Maja ska ha kalas idag! Min bebis fyllet 11år idag!!! Congrats Honey!


Johanna Johanna...

Johanna el Karlsonez klagar på att jag uppdaterar för sällan. Både en och tre gången har hon klagat. Vad kräver hon av mig egentligen? Ska jag uppdatera bara för att hon ska ha något att göra på jobbet?
Ja, det skulle jag faktist kunna gör om det nu inte hade varit så att jag också har ett jobb att sköta! men bara för att Johanna kan vara en pärla (när hon inte klagar på mig) så tog jag min lilla rast nu för att skriva några rader så hon blir nöjd.

Igår fick jag för mig att den veckan kommer gå fort. Nu börjar jag tvivla lite. Det kunde väl allefall varit onsdag idag? Fast det är lite bra att det är tisdag för annars hade jag missar melodifestival-kvalet som är idag! Hejja Sverige!

Nu hinner jag inte skriva mer. Dags att återvända till jobbet.


Söndag

Eftersom Rickard har varit iväg hela helgen så har jag varit hemma hos Mamma och Pappa. Igår åkte jag hem till farmor & farfar eftersom min faster Anneli har kommit hem från Spanien på besök, vi spenderade mest tid med att titta på ekorre bebisarna och mamman som var framme. På kvällen blev det somvanligt Robinson.

Idag har jag suttit framför datorn HELA dagen. Sjukt tråkigt. Eftersom något är fel på min data, jag vet inte riktigt vad, så ska jag ta och formatera om den. Därför har jag varit tvungen att bränna alla mina bilder till cd-skivor. Nåt så in i helvetet tråkigt eftersom jag inte ens har kommit halvvägs.

Ikväll blir det bingolotto och sen kommer ääntligen Rickard hem!


saknar er!

Nu när det snart är dags för reunion i London. För att få upp lite extra pepp (om det nu går!) tog jag en titt på bilderna från våran förra reunion då Malin flögs in till N.Y (tyvärr kunde inte Mia närvara).
Vi hade en helt galen kväll då vi firade Sandras birthday samtidigt som vi konfade, tacka vet vi två flugor i en smäll. Kvällen började på ett rooftop party i SoHo innan vi begav oss ut i dimman och clubbade :) Minns ni 'efterfesten' hos MTVfetto?
Jag måste bjussa på lite bilder från denna kväll.. och som ni säkert vet är vi ett gäng tjejer som gärna bjuder på oss själva. Se och njut!





Äntligen helg!

Nu var det ett tag sen jag hade tid att uppdatera. Det har faktist hänt lite roliga saker de senaste dagarna.
I onsdags frågade Hampus om jag och Rickard ville följa med in till stan och kolla på musikeleverna på stures slutkonsert och det ville vi självklart. De var verkligen superduktiga och väldigt talangfulla. Mellos framträdande var mycket mycket bra!
Igår efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Malin. Det blev mycket snack samtidigt som vi drack tee och åt honung :) Vi hann diskutera den kommande London trippen, Club Antis framtid, våra egna planer för den närmsta tiden och självklart  lite skvaller med :)
Idag hade jag min kortaste dag på jobbet men jag var verkligen dödstrött när dagen var slut. Jag hade bara tänkt gå hem till Rickard och hämta lite saker och sen åka hem men jag somnade direk och vaknade inte förens efter några timmar.
Nu är jag hemma hos mig och det blir nog att jag stannar här hela helgen eftersom Rickard åkte till Stockholm idag för att ha träningar med landslaget fram till söndag.
Jag ska försöka träffa Jojjo i helgen eftersom det aldrig blir av, sen är min faster på besök från Spanien så jag får åka bort och träffa henne med.

Nu är det dinnertime.

Tisdag

Nu har min älskade äntligen kommit hem. Jag var faktist lite nervös när han kom igår, hehe. Ända sen vi träffades har vi umgåtts väldigt mycket så det kändes lite konstigt nu när vi var ifrån varandra.

Denna veckan jobbar jag som vanligt (jag har fått tillbaka jobbet som jag hade innan, är assistent åt en elev på högstadiet). Jag trivs som firren i det djupaste vattnet så det är verkligen toppen.
Imorgon ska jag träffa Jojjo, hon vet inte om det ännu men när du läser detta så vet du att jag har bokat dig imorgon.. hoppas du kan :)
På torsdag ska jag in till stan och träffa en av mina anställda i Club Anti. Malin är hemma från London så då måste vi ju träffas och konfa lite!
Sen till helgen är det dags för Rickard att åka iväg igen. Denna gången ska han upp till Stockholm tror jag. Det är någon samling med landslaget så han är iväg fredag - söndag.

Nu ska vi åka och handla. Later!

Söndag

Idag har jag haft en vääldigt seg dag. Har i princip spenderat hela dagen framför datorn/tvn. Tillslut mådde jag illa så Joakim fick komma och hämta mig. Nu är jag hemma på lite visit, alltid lika trevligt :P
Jag tänkte först vandrat hela vägen hem, men min ipod ville inte funka som jag tyckte att den skulle göra igår.. så jag kastade den i golvet. Nu fungerar den verkligen inte. och att gå hem uten musik var ett rätt självklart val!

Rickard är ju i Uppsala, han åkte dit i fredags och kommer hem imorgon. Jag längtar tills jag har jobbat klart imorgon för då är han förhoppningsvis med hemma.
Det är inte kul att vara ifrån varandra men det gäller bara att vänja sig. Nu i sommar kommer han vara borta en hel del med landslaget. Han ska bla. vara i Serbien i två veckor så jag kanske borde lära honom lite sköna fraser på jugoslaviska.

Nu ska jag lämna datorn. Jag åkte ju hem för att hålla mig borta från den.

Sandra, Mia och Malin.... OM EN MÅNAD!!!

Lördag

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Mormor. Resan har väl inte varit den roligaste. Jag har i princip varit en sur bitch hela vägen, både fram och tillbaka. Stackars min familj! Man kan ju inte alltid vara på toppenhumör, vilket jag alltid annars är :)
Jag anade redan innan vi åkte att jag skulle vara sur så jag tog med mig ipoden och lånade med mig Rickards dator så jag kunde hålla mig lugn. Det har väl funkat okej.

Det var allefall trevligt att komma upp till Mormor på en liten snabbvisit. Min moster Jasmina och hennes bebis Cassandra var där med. Vilken otroligt söt kusin jag har! Jag skulle nästan kunna kidnappa henne i någon vecka!

Jag trodde att vi skulle vara hemma lite tidigare idag, isåfall hade jag kört ut till Albert & Johanna i Järanäs där även Kim var. Men det får helt enkelt bli en annan helg. Istället får det bli till att kolla på Robinson.. eller det lilla jag hinner se när vi kommer hem.


Fredag

PUH! Nu är jag trött! Jag har precis skrivit ett långt mail till min familj i USA. Jag brukar göra det när jag är själv och inte har någon tidspress på mig. Vi försöker hålla kontakten så bra det bara går men vi är båda lite sega på att skicka så när vi väl gör det blir har man mycket att berätta och mailen blir långa!

Idag har det varit en härlig dag. I morse körde jag in Rickard till tåget, han skulle åka hem till Uppsala över helgen. Sen har jag och Hampus haft en riktig slappdag. Vi kollade först på Marley and Me och sen låg vi ute i solen och glassade. På kvällen åt familjen Örnstedt plankstek som var otroligt utsökt :) Självklart blev jag övermätt men det var det lätt värt!!

Ne, nu är det dags att sova. Imorgon ska vi kanske åka och hälsa på min Mormor på Tjörn.