Älskade Torrevieja

Jag saknar Spanien :(

60799-318

Överasknings resan med klassen!!!

Onsdagen fortsatte bra. Efter triathlonen åkte vi hem till Philip och jag lyckades somna precis när en bil stannade utanför och tutade. Då var det bara till att stiga upp och gå ut till Johanna & Mia som kom och hämtade mig. Vi åkte vidare för att hämta Anna och Kattis och sedan till skolan för att möta upp resten av klassen. Ingen av oss visste vart vi skulle åka. När alla hade samlats på parkeringen skulle Micke & Peter skicka ett sms vart vi skulle åka. Lovisa fick smset där det stod  "åk till Lidhult". Så alla bilar körde iväg mot skogen. När vi väl kom dit fick vi ett nytt sms där det stod "Gå in på ICA för att få mer info om vart ni ska".  In på ICA stormade det  26 pers som tjatade på personalen om mer info, men de visste ju inte ett skit, så vi började leta inne i den lilla lilla affären. men inte hittade vi någon info så ett nytt sms fick det blir och då fick vi reda på att de låg ett kuvert i kassan. I brevet stod det att vi skulle åka till någon kyrkogård nånstans, jag kommer inte ihåg vart. Väl där blev det ett nyss sms "Nästa info hittar ni i muren runt kyrkan". Vi började leta och såklart hittade jag den, hehe! Där var det en karta som visade vägen till det slutliga målet!!!
Vi kom fram till en mysig stuga som visade sig tillhöra en gammal lärare, fotbolls Lasse, på Sannarp. Vi gick föst ner till sjön för vissa stollar (Linus, Fykell & Malin) skulle bada! Efter badet kom vi precis tillbaka lagom till maten som bestod av klyftpotatis och den blodigaste köttbiten jag någonsin ätit! Efter maten blev det övning på våran melodifestivallåt som gick sådär!!
Sen var det lite stövelkastning som Anna inte va för himla bra på ; ) Fotbolls nördarna gick in i ladan sen för att kolla på fotbolls matchen och vi andra med lite vett i huvet satte på stereon och shakade aset! Väldigt skojj hade vi vill jag lova! "Låtsas att du e på Park!!!" haha!
Kvällen avslutades med sports jeperdy och musik quiz där vinnarna fick 2 feeeta godis påsar! Tyvärr inte mitt lag!
Egentligen var det meningen att vi skulle sova i tälten där men när natten började komma blev det så jäkla kallt så jag var verkligen inte sugen på att stanna där över natten. Så efter att ha fått godkännande av Peter (ag blev förvånad)  körde en bil hem. Jag var så jävla rädd att det skulle stå en blodig man mitt på vägen där i skogen att jag nästan började gråta, men som tur va hade jag ju Anna, Johanna, Kattis, Linus & Fykell jämte mig så det gick bra! (Plus ena godispåsen som Linus lyckades sno med sig!!!) 

Men kort och gott var det en  väldigt trevlig kväll med våran kära klass - SpI04e. Kommer sakna er alla!



Triathlon för idrottstreorna

I onsdags hade idrottstreorna triathlon.
Och vilka vann?  Jo, självklart vann både SPI04Es tjej och kill lag!

                  

Studentfest - bad taste

          

Sorry!

oj vad dålig jag har blivit på att uppdatera här! Men jag får skylla på att jag inte har vatt hemma på hela veckan!
Men nu har jag iallafall fått tillbaka mina kamera sladd från syster jenny så nu kan jag lägga in bilderna ifrån studentfesten och våran klass utflykt i onsdags! :D


22 dagar kvar!

AYIA NAPA
22 dagar kvar

60799-256

Älskar dig, Karlsson!

Sorry!

Har vatt dåligt med bloggande på ett tag :(
Jag lovar att ta tag i det lite senare idag för just nu står Jojjo och tutar med bilen utanför mitt hus så jag hinner inte!
Bye bye!

Tisdag

Dagens vill: Va hos Jojjo i stan, mysa i soffan och kolla desp. Housewifes
Dagens jag borde: Skriva mitt svenska arbete
Dagens måste: Tänka på allt ordentligt!

Dagen efter!

Studentfesten igår va superskojj!
Vi var hemma hos Anna först vilket var trevligt, sen begav vi oss till Kåren.
Jag hade faktist riktigt skojj mestadels!  "Vi låtsas att vi är på Park"... Där missade du något Sandris!
Men det kändes verkligen som det var någonting som saknades igår.. och det var det ju med, Min kära självaste Karlsson va ju inte där. Vi får ta igen det i napa, Babe!
Det var hyffsat lugnt med skandaler igår, skönt det! Man mår väl som man förtjäner efter en studentfest!
Jag kan tyvärr inte lägga in bilder eftersom min syster har min kamera sladd i stan just nu, så om du ser detta Jenny, jag behöver den! =)

Jag tycker om Dig, det vet du!


Studentfest!!

Ikväll är det dags för studentfest igen! Min laddning har gått lite upp och ner :P 
Först va jag as sugen men sen i morse när jag vaknade vad jag inte alls sugen och var nära att skita i det!
Men nu är suger mer än på topp så jag hoppas det blir riktigt riktigt skojj ikväll! 
Temat är Bad Taste! Alla kommer nog vara riktigt fula hoppas jag, as skojj! =)

Bilden är ifrån studentfesten "P-tema"
Nattan, Golov, Sandra, Jag, Jojjo & Alle! =)

60799-255 

Tacka vet jag Carol!!

Jag kan inte annat än fälla en tår när jag läser detta!
Sandra & Mia, läs och njut.. Vad är det vi alltid har sagt? Det finns bara EN som vet vad riktig schlager är.. (förutom oss tre) och det är CAROL !
http://www.expressen.se/noje/1.678462

Tacka vet jag!!!!

Grattis Serbien

Tacka vet jag Serbien. Hade allt lite på känn att det skulle gå bra för dem! =)
Men hela festivalen var egentligen ett fiasko igår, det var nästan ingenting som var bra. Det går bara mer och mer utför för varje år med det programet, tyvärr.
Men Serbien vann och jag tycker att de var värdiga vinnare. Lite synd att jag befinner mig i USA nästa år när eurovision songcontest är för risken är väldigt stor att Familjen Örnstedt åker ner och kolla på det live där eftersom Zrenjanin bara ligger typ 5 mil ifrån våran lägenhet. men men..
Åter igen, Grattis Serbien!


Eurovision songcontest

60799-254
 Ikväll är kvällen vi alla har väntat på.. okej, alla kanske är att ta i, men Jag och Sandra har allefall väntat i ett helt år! Om det är något program jag ALDRIG missar så är det melodifestivalen och eurovision songcontest.
Oftast är det nästan bara 5 - 6 låtar som är riktigt bra.. och typ bara en av de låtarna är bra första gången man hör dem, de andra blir bra efter några lyssningar.
I år representeras Sverige av, som alla vet, The Ark. Enligt mig är det en helt okej låt som man antagligen har hört på tok för många gånger, men som man brukar säga, den FPF (antisar fattar).
Om inte alla östländerna röstar på varandra ikväll så tror jag att Sverige kan ha stor chans att komma högt upp, kanske tom vinna?! Jag håller alla mina tummar iallafall. Både en och två gånger!
Jag har inte riktigt lika bra koll på de andra ländernas bidrag i år som jag brukar, det är lite synd, men jag har ändå hunnit lyssna på några och där finns vissa länder jag tycker har okej låtar. Lite hejar jag på Serbien med eftersom mamma kommer därifrån, Serbien har haft riktigt bra låtar de tre senare åren och så tycker jag även att det är iår. Lite synd att de alltid ska sjunga på serbiska bara.
Men ikväll önskar jag verkligen  att vi får se The Ark som vinnare.. och jag vill inte skriva imon att "Fel låt vann"

Före och efter

Resultatet

60799-251   60799-252  

Planen var att jag skulle lägga upp två bilder här, en innan jag opererades och en efter.. men jag kunde inte hitta två bilder som var hyffsat lika varandra och där man kunde se jätte stor skillnad. Eller det kanske fanns men det finns vissa bilder jag inte vill visa =)

4 September

Den 4e September åker jag iväg.
Då lämnar jag Sverige, min familj, mina vänner.. ja nästan allting.
Det känns lite overkligen att man verkligen ska flytta. Att bo 13 månader i ett helt annat land och med en helt ny familj som jag aldrig har träffat tidigare.
Man blir lite besviken när ens vänner säget "åhh, så skojj att du ska åka, men jag trodde aldrig att du skulle göra det".. varför skulle jag inte våga göra det?
Men jag ska verkligen ta vara på min tid i US and A :P Tror det kommer bli ett otroligt lärorikt år.
Klart att det kommer blir så himla otroligt otroligt jobbigt att vara ifrån min familj och alla jag tycker om, men jag ska verkligen försöka klara det. Ett år är ju egentligen inte så himla länge om man tänker efter. Jag tror nog att tiden kommer gå fort.
Min värd familj verkar super härlig så nu längtar jag bara tills jag får okmma iväg! =)

Om

Dagens bästa låt
Niklas Strömstedt - Om

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va vinden
Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns

Bestämt mig!

Idag har jag bestämt mig för att tacka JA till familjen Romness i Washington!
Jag tror det är en familj som jag verkligen kommer att trivas i. De verkar vara en helt normal familj och det passar mig.
Bridget, mamman i familjen har ringt mig varje dag : ) Hon verkar hur snäll och rolig som helst.
Sist vi pratade berättade hon att jag kommer ha gratis tillgång till hur mycket golf, tennis och gym jag vill, det låter riktigt bar tycker jag! Inte för att jag kan spela golf så bra men jag ska allt lära mig det!
Sen får jag även egen bil, data och eget telefon nummer. Goodiegood!


Update

Här kommer lite mer bilder från familjen!
Men jag har inte tackar ja till dem ännu!

   

Min blivande familj?

Här kommer lite bilder från familjen som ringde mig idag, den verkar som sagt hur bra som helst. Mamma i familjen har redan ringt mig två gånger idag och hon vill verkligen att jag ska välja att spendera mitt USA år i deras familj.

60799-247
Bergen och Hayden
Är de inte hur söta som helst?

60799-246
Hela familjen. Pappa Paul, Mamma Bridget och döttrarna Bergen & Hayden (även mormor)

60799-245
Mamman och barnen

60799-248
Här bor familjen
Jag får eget rum + toa & dusch. Jag får även en egen bil. 

USA update

Nu har jag en ny familj i USA på G. Familjen bor i Washington och består av Pappa Christian, Mamma Brenda och barnen Kelly 5 år och Anton 2 år.
Pappan kommer från Sverige men har bott i US i 12 år, mammas släktingar kommer från Sverige men hon är själv född i USA.
Kelly gillar att klä ut sig, hon simmar, åker skidskor, träna karate och håller på att lära sig spela tennis.
Anton har precis börjat spela hockey fast han bara är 2 bast. hehe!

En annan sak som är TOPPEN med familjen är att mamma är syster med Sandras värdmamma! Så vi kommer att få fira julafton ihop om jag kommer till denna familjen!


Precis nu när jag satt och skrev detta inlägger ringde det en annan familj till mig! haha! Den verkade hur jävla bra som helst!!!
De bodde med i Washington och hade två barn. Kommer inte ihåg vad de hette nu men det va två tjejer på 5 & 6 år!!
Jag och mamma har pratat o 40 min nu.. eller hon pratade i 39 typ och jag i en minut!  haha! Jag fick prata med den nuvarande aupairen med, och det lät verkligen hur bra som helst!
Familjen hade två hundar och en katt med :D :D :D :D Och alla som känner mig vet att jag äääälskar djur! De hade två golden retrivers! :D

Jag får återkomma med hur det går i min jakt på den perfekta familjen!

Snart sommar

Snart är det sommar. Det känns väldigt glädjande. Allt blir så himla mycket bättre på sommaren, vet inte riktigt varför men det bara blir så. Man blir gladare på något sätt, jag blir iallafall det.
Min sommar ser så perfekt ut den bara kan bli, typ.
♥ 8 Juni - Stuuudenten
♥ 11 - 18 Juni - Ayia Napa för mig & Johanna
♥ 25 Juni - 31 Juli - Thailand & Malaysia
♥ Augusti ska jag försöka spendera hemma i Sverige!


Valborgs förfest hos Albert & Jojjo

Tack för en otroligt mysig valborg!