Spanien nästa

Hej hej!

Nu har vi kommit hela vägen upp till tjörn. Vi åker ju från Götet ikväll så vi passade på att hälsa på min underbara Mormor. Robban åkte också med så Joakim slipper åka själv hem sen. Jag fick sitta i stackars Robbans knä hela vägen hit, ibland trodde jag att han slutat andas!

Ja, som sagt åker vi till Spanien ikväll. Planen är väl att vi ska måla om våra hus men pappa säger att det ska regna så vi kanske slipper det :) Annars har vi väl inte så mycket planerat. Jag och Jenny kommer nog köra iväg och shoppa endel och sen blir det väl till att käka god mat och det vanliga typ! Vi ska ju bara vara borta i 10 dagar så det går nog väldigt fort!

Ha det så skoj hemma alla vänner och ta det lugnt på nyår!
Kommer sakna elitklacken men vi taggar sönder Lugi när jag kommer hem igen ;)

Inte för att vi varken ska till Asien eller kommer ha nått badväder så bjuder jag på lite semesterbilder :)

Jag & Joakim kämpar oss upp för ett vattenfall i Thailand


Joakim & Jag badar med elefanter i Thailand


Snorkling i Malaysia


Jag med en bebissköldpadda i Malaysia

Club Anti Reunion

Hur har ju kunnat glömma att berätta om det? Om en av de roligaste kvällarna på läääänge. Om Club Anti reunion.
Det har varit planerat sedan länge att vi alla skulle träffas den 23e december. Sandra skulle komma hem fårn London, Mia skulle komma hem från Stockholm, Jag skulle försöka mig hålla kvar i hylte och Malin skulle komma hit från halmstad. Inte så komplicerat, det gällde bara att alla skulle vara på samma plats vid samma tillfälle.

Mibben, som skulle åka från Stockholm var väl inte i det snabbast laget. (vi skyller på röven?) Så vi andra smsade henne och hotade med att klapparna skulle öppnas utan henne. Haha, som vi skrattade när Mia svarade. Roligare person får man leta efter. När aset väl kom dit kunde jag inte sluta skratta. Jag var antagligen i chock att vi alla var samlade igen :)  Vi käkade blåbärspaj, drack champange och hade så sjuukt skoj.

Det finns nog inte Club som är så bra som våran Club :) Dock kan det dröja ett tag tills vi allihopa ses nästa gång. Det blir antagligen på Britney konsen i London den 3 juni!!

Sandra, Mia, Jag och Malin
 

Julaftonsbilder

Jag pallar inte lägga upp så många men här kommer några bilder från julafton.






Hela familjen. Pappa fick hoppa in som tomte så jag inte skulle tjura!

mot stan

Det har blivit dåligt uppdaterat under jul men jag ska försöka ta tag i det innan jag åker till spanien, vilket är imorgon!
Nu ska jag allefall in till stan för jag och min syster Jenny ska in på ansiktsbehandling, måste bara väcka Millan först som ligger och slaggar i min säng :)
Får se om jag orkar ta ett varv på stan, är det överdrivet med folk så skiter jag nog i det :P


Trött så in iii



Såhär känner jag mig just  nu. Råkade vara upp till ett inatt och vaknade vid 5 imorse. 4 timmars sömn är verkligen ingenting för mig.  Vid kvart i 6 fick jag cykla iväg till jobbet. Så kom det inget barn förens kvart i 7. Seeegt. Nu sitter jag här med ett barn och ska snart käka frukost. Det kommer två barn till idag men de kommer inte förens vid 10. 
Tacka vet jag tvn :) Nu har jag sysselsatt barnet framför Monsters Inc i nån timme allefall.

Idag när jag slutar, vid två, kommer Millan och hämtar mig. Vi ska in till stan för lite sista minuten julshopping. Jag får se om jag lyckas hålla mig vaken tills dess. Annars måste jag nog hem och sova några timmar. För ikväll, ikväll händer det. CLUB ANTI REUNION! Sandra är hemma från London och Mia kommer hem från Stockholm :)

Helgen

Herregud vilken helg jag hade. I fredags var jag ledig så jag, Hampus, Robban och Rasmus åkte till ullared. Det blev lite smått och gott som vanligt. Efter det körde vi till gästis och käkade luch och sen hem till Malé för lite guitarhero. Jag tycker det ser sjukt tråkigt ut! Tacka vet jag sing star!
På kvällen åkte jag hem till Ela för att förfesta. Jisses va skoj vi hade det. Vid 10 kom Joakim och hämtade oss för att köra in oss till stan. Jag var väldigt trött, hehe, så jag somnade i bilen in till stan. Så när han släppt av de andra inne i stan fick han köra hem mig till hylte igen! haha!

På lördagen rörde jag mig inte många meter från sängen. Gick nått varv i huset men sen var det bara till att gå tillbaka till sängen igen. På kvällen började jag komma tillbaka i livet så Joakim körde hem mig till Ela. Robban, Josse, Hampe och Millan var också med och kollade film å käkade pizza. 

Igår var det storstädning som stod på schemat. Det va så jäkla tråkigt så jag gav upp halvvägs. Bäst för Mamma att mitt rum är damsugat när jag kommer hem från jobbet sen.  Jag jobbar ju både idag och imorgon.. phuu! Men sen ska jag ääntligen få vara lite julledig och den 28e åker vi ju till Spanien :)

lägger upp bilder från helgen när jag kommer hem ikväll!


JENNY 24ÅR!

HAPPY BIRTHDAY JENNY. Idag fyller min älskade och bästa syster 24bast. Grattis Grattis till henne. Vi åkte in till stan och grattade henne innan. Mycket trevligt.
Idag när jag jobbade så skulle jag skicka en grattispuss i ett mms till henne. Men hon kunde tyvärr inte öppna det så du får min puss här! hahah

hur ska jag göra?

Vad i HELL ska jag göra med framtiden? Jag hittade en superbra resa till Thailand från den 22 mars till den 21maj. Då var det planerat att jag skulle fltga direkt till london, till Sandra. Men nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska åka till Thailand så tidigt. Jag åker ju dit helt själv och är lite orolig för att det blir väldigt ensamt i två månader.
Sen suger det att jag verkligen inte kan bestämma mig om usa. Jag älskar allt som har med usa att göra så jag borde inte ens tveka, men ändå känns beslutet omöjligt att ta :(
Kan inte bara nån bestämma åt mig?


även om det blir lite ensamt så slår ingenting thailand. (fast bilden är tagen i malaysia men vi kan låtsas att den är från thailand)

Helgen

Har ju glömt att berätta om i lördags! Jag, Johanna och Millan hade tjejkväll hemma hos Johanna. Men värdinnan skulle jobba till klockan nio så jag och Millan åkte dit tidigare och började korka upp. Det blev en heeel del singstar. Min fd handbollstränare som bor jämte Johanna kom in och hälsade på oss, sen hängde jag med in till hans förfest där han lyckades få i mig både ett och två glas :)
Sen var det bara vi tre tjejer kvar och det va sjukt skoj! Lika roligt som alltid! Sen kom Robban hem från Kenya så jag tvingade honom att komma bort och säga hej så självklart gjorde han det :D
När Thang (johannas andra granne) slutade sitt jobb vid 3 på natten gick vi upp till honom och spelade buzz. Jag kom nog i säng vid 6 på morgonen men det gjorde inte så mycket för jag hade haft skoj varenda minut fram tills dess :)

På söndagen var det till att gå upp tidigt. Mamma kom och hämtade mig i Rydö. Snälla mamma hade tagit med lite frukost till mig, råa prinskorvar och nyponsoppa :D Så körde vi till stan och hämtade Jenny och sen raka vägen ner till moster Jasmina i Helsingborg. Det va superskoj att träffa lite släkt, det händer inte så ofta. Min bebis-kusin Cassandra är världens gulligaste!!!





en trevlig fredagskväll

Kvällen hos André igår var supertrevlig. När vi kom dit började Danne och André laga tacos så jag och Millan spelade lite biljard. Vi hade mattävling på vem som käkade mest tacos. Danne förlorade på en och vi andra kom på delad första plats på 3st var :P
Sen var det dags för singstar :) Vi sjöng som fan alla fyra. Jag och André i ett lag och Millan och Danne i det andra laget. Jag vet inte riktigt vilka som vann men jag tror nog att jag och André blev vinnarlaget :)

När det var dags för mig att gå hem till Johanna och sova orkade vi inte gå, så André sa att han kunde köra mig på moppen hem! haha. Jag tror nog inte jag har åkt moppe sen jag hade min, innan jag tog körkort. Så jag, Millan och André hoppade upp på moppen och körde iväg! Jag var bergis på att vi skulle ramla eftersom det va glashalt ute. Jag kom överlevande hem men Millan och André välte när de skulle köra hem! hahaha.
Tack tack tack för en mycket rolig kväll. Måste göras om snart!










Fredag

Gårdagen hos Johanna var great! Jag snackade med Thang (som bor i lägenheten ovanför henne) på msn och bjöd in oss själva upp till honom ;)
Johanna hittade singstar på golvet så vi var ju bara tvugna att sjunga lite. Sen kom Calle med mer tvspel så vi satt och spelade ett spel som heter Buzz till ett på natten. Det var ett frågespel kan man säga som var riktigt skoj, det måste jag köpa! Jag hade ledningen ett tag men när spelat var slut låg jag sist :(

Idag ringde klockan 5.30. Det är INTE okej. Plus att det var skiiitmycket snö ute. Usch! Om snön ska komma kan den väl allefall förvarna lite så man är berädd!! Men det var bara till att köra hem och gå till jobbet. Barnen hade ju lucia för föräldrarna. Herregud va söta det små rackarna va. Jag skulle sitta framme jämte barnen så de skötte sig och sjöng ordentligt. Så var det ett barn som sjöng RIKTIGT ordentligt och varjegång en låt var slut så pratade han med sin föräldre som satt på andra sidan klassrummet. Haha, jag fick sånt skratt som inte går att stoppa. Det bara kom och kom :) Jag hoppas inte jag är hatad av alla föräldrarna nu allefall!

Vid halv 11 gick jag hem och somnade direkt när jag klev innanför dörren typ. Jag har svårt hör att sova om det inte är riktigt mörkt i rummet men nu la jag mig i fotöljen framför kaminen och slocknade dirket. Underbart!

helgens planer

Fredag: Jobba på morgonen. På kvällen blir det middag och sinstar med Millan, Danne och André.

Lördag: Inga speciella planer för dagen förutom att förmodligen va lite bakis! På kvällen blir det girlsnight med Millan och Johanna. Några glas och singstar. Kommer blir grymt lyckat!!

Söndag:  Moster Jasmina fyller år så vi ska ner till Helsingborg och gratta henne. Om vi hinner hem i tid så blir det till att kolla på Hylte Volley. Våran favvoRobban är hemma då med! :)

Torsdag

tjohej.
Imorrn är det fredag igen. Jissus va gött. Denna veckan har gått riktigt fort!
Idag jobbade jag bara till ett så sen åkte jag med familjen in till stan. Jag var tvungen att köpa ny mössa eftersom min gamla älskade mössa försvann på jobbet. Jag bor ju praktiskt taget i min mössa så jag var i stoort behov av en ny :)
Innan hade jag finfint besök hemma. Min underbara vän Nataschia kom och hälade på mig. Hoppas det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång.
Nu ligger jag i Johannas soffa och latar mig. Vi ska ha sleepover ikväll :) Dock börjar jag 6.30 imorgon så det blir nog inte så väldigt sent. Mina små älsklingar ska ha lussa imorgon så vi kommer ha typ 100 föräldrar, syskon och andra släktingar hos oss. Ska bli mycket trevligt!

...

Nu skrev jag precis ett grymt långt inlägg. Men vi skiter i det.. vi skiter i allt nuför tiden.


helgen

nu var även denna helgen över. I fredags var jag hemma hos Millan och sen åkte vi bort till André en stund, men jag stannade inte så väldans länge.
I lördags gjorde jag verkligen ingenting. Mamma fixade till mitt hår lite och på kvällen våldgästade jag Johan tills han kastade ut mig :)
Igår var jag hos Johanna. hehe, vi satt och var pirriga och fnissiga hela dagen! På kvällen hälsade jag på Lasse liten!

Idag var jag ledig, vilket är oootroligt gött. Jag & Johanna åkte till gekås för att handla lite julklappar. och när jag preics betalat säger jag till Johanna "va fan! jag glömde ju köpa julklappar" :) Så det fick bara bli lite julklappar till mig själv. Blandannat Britneys nya skiva!!
Tack för idag Johanna :)

helg igen :)

Jag kan inte fatta att det redan är fredag. Det beror kanske på att jag bara jobbat 2 dagar denna veckan så jag har inte riktigt uppfattat hur snabbt det gick.
I tisdags var jag 3e klass lärare. Jobbade bara till två så jag ska inte klaga direkt.
I onsdags sov jag länge och gjorde inte så mycket annat vettigt. Johan hälsade på mig en liten stund och på kvällen åkte jag hem till Lasse. Vi tog ett glas eller tio och snackade skit. Väldigt skoj hade vi.
Igår mådde jag inte för bra så det blev mer slappande! Somnade rätt tidigt!

Idag var det dags att jobba igen. Var en hyffsat lång dag. Började vid 8 och slutade 5. Nu ska jag åka hem till Millan och mysa lite med henne :)

THE HAPPIEST DAY OF MY LIFE



ALLA har sagt att det är över för Britney utom Jag och Sandra. Vi har varit hennes största fans så länge jag kan minnas. Vi har alltid stöttat henne och funnits vid hennes sida när hon har behövt oss :) Vi har alltid sagt till henne att det kommer ordna sig och att alla har en bad hair day ibland,. Vissa mer, vissa minder.

Men nu, NU händer det äntligen. Britney ska ut på turné!! Jag funderar fortfarande över om det är en dröm eller inte.
Igår bokade jag 4st biljetter till Britney Spears konsert i London!!!!!!! De 3e juni ska jag, Sandra, Mia och Malin rocka allt vi har och äger.
Det kommer utan tvekan blir livets bästa händelse (förutom den dagen när Britt anställer mig o Sandra till henne personliga coach!).

CLUB ANTI GOES LONDON TO SEE BRITNEY SPEARS!!!  It's amaziiiiiing!

Club Anti

haha, hittade denna filmen på mig och sandra idag. Vi spelade in den när vi satt på tåget påväg hem från spice girls konserten.

HAPPY BIRTHDAY, BRITNEY!!!


måndag

Ny vecka igen. Tiden går fort när man har skoj :)
Idag sov jag ut riktigt länge eftersom jag är ledig. Sen kom min käre vän Johan och hälsade på mig så åkte vi ner till hylte city så jag kunde gå till banken och apoteket.
Ja, det var väl det enda vettiga jag har gjort idag... annars har jag bara suttit framför datan och chillat. Har försökt lägga in bilder från min mobil men det är ju helt omöjligt! Jag jocke och Robban försöke igår med. Helvetesmobil! Jag ska nog allt ringa till LG och säga både det ena eller det andra! bare sig!!

Robban goes Kenya



Imorgon åker våran älskade Karsten Robban till Kenya. Han ska vara borta i 2 veckor med något skolprojekt.
Ha så skoj Robbie och var rädd om dig. Vi kommer sakna dig!
/Julia & Joakim!..... TAGGA!!!!!
ps. det är din mämä!

Söndag

Igår var det dags för torups årliga julmarknad. Jag var där med Millan och hennes familj, väldigt mysigt fast att jag var genomblöt när det var dags att gå hem. Dock hann man med några glada återseenden och stjärnvinsten på bandyns lotteri, haha, 4st kexchoklad. Inte illa pinkat!!
Efter marknaden åkte jag till Örnahallen för att kolla på Robbans match som de så duktigt vann. Sen var det meningen att jag bara skulle chilla hemma men det slutade med att Jag, Joakim och Robban åkte hem till Lasse för att sjunga singstar och käka pizza  :)

Idag har det varit en heldag uppe i hallen. Först hade Robban sin match som de vann med 3-2. Sen var det damernas tur men då åkte jag och jocke hem snabbt för att käka. Tillsist var det de stora grabbarnas tur! Dream team klacken var på plats igen och såg till att Hylte kammade hem vinsten :)