RIP Azamat Bagatov

Min syster Jenny ringde mig för en liten stund sen. Jag passade då på att berätta om Jonnys tillstånd (Jonny är ju Jennys firre). Medans vi snackade gick jag bort till akvariet för att kolla till de små liven. NOO! Azamat Bagatov var död! Det var inga liv längre, det var döingar!
Från att ha varit fem underbara fiskar har vi nu bara två kvar. Jonny, som kommer dö vilken dag som helst och Borat, mördaren!
RIP Azamat Bagatov - vi kommer sakna dig!

Nu ska jag sörja med lite nudlar fram tills Ricke kommer hem från sin träning.


nya misstankar!


När en fisk ligger såhär på ytan bör man börja oroa sig! Dock är denna fisk (Jonny) inte död ännu. Han andas lite och simmar några centimeter innan han lägger sig på sne igen. Exakt samma sak gör Azamat Bagatov. Jag gissar på att de kommer dö inom nåra dagar. Tyvärr!
Vad händer med mina stackars fiskar? Vad är det för fel på dem?

Jenny och Sara har visst startat någon pengasatsning på fiskarna. Man satsar pengar på den fisk man tror ska leva längst, om jag fattat det rätt. Vad är det för vänner, ha? Men som det ser ut nu kommer ni båda förlora era pemgar. Jag tror nämligen att mördaren är Borat. Rickard sitter fortfarande häktad, misstänkt för medhjälp till mord. Medans Borat är hjärnan bakom det hela, enligt mig...


.... fortsättning följer!



 


trevlig dag i järanäs :)

Det enda som återstår på dagens lista är att slappa i soffan. Det ska göras framför idol tillsammans med Rickard och ett lass mos & firrepinnar :)

Jag åkte till Johanna idag på förmiddagen och stannade till tre. Vi började prata om att Desperate Housewifes nya säsong börjar på tisdag nästa vecka och var nyfikna på vem Mike gifter sig mig. Då kom jag på den galanta iden att vi skulle kolla på en sida där man kan se program direkt när de släpps i usa och vipps så visste vi vem han skulle gifta sig med. Det kommer nog bli en rikitgt bra DH season 6! Annars gick vi en runda med hennes labbe Texas och pratade om dittan och dattan. Hon introducerade mig även för Gossip girl. Kanske man ska köpa in de första säsongerna och har ett maraton?

När Ricke kom hem från jobbet satte vi igång med vårt bullbak. Oj, så goda de blev! Lite mjölk och nybakade bullar slår mycket ska jag tala om!

Nu måste jag ta och hjälpa till med maten!

update
helvete! Det gick inge bra när jag skulle hjälpa till med maten. Tänkte skära potatisarna så de skulle koka snabbare men jag skar av mitt finger och halva nageln istället.. okej, inte helt av. men nästan! det gjorde allefall ont!

Texisgubben
 

Bullbakning
 
  

Köksskada (varning för starka bilder!!!)


Dagens to do!

Godmorgon fans!

Dagens agenda
Tvätta check!
Storhandla check!
Ut till Järanäs och hälsa på Jojjo & Texas check!
Baka kanelbullar - äntligen! check!
Laga fiskpinnar och mos check!
→ Slappa i soffan

Ja, så det är väl bara att sätta igång så man hinna med allting!


Tack Johanna för en treevlig kväll!!

Yes! Jag börjar äntligen känna mig hyffsat återställd efter helgens bravader.
Lördag kväll hos fröken Karlsson var supertrevlig. Det bjöds på god mat och massvis med skratt. Vi lekte 'dobidoo leken' Den är nästan som charader, skillnaden är att man sjunger nån låt från artisten/gruppen som står på lappen, så ska de andra i laget gissa vem det är. Mitt dreamteam lag vann med ett litet poäng! Jiihoo! När Lisa sprang fram och började sjunga 'det finns bara vi och måånen' och jag skrev GRÖNWALLS blev hon antagligen lika chockad som mig. Jag trodde jag var den enda på stället som visste vilka de var och hon trodde säkert detsamma :)

Efter lite diskussioner om hur kvällen skulle fortsätta slutade det med att alla åkte till byås. För er som inte vet vad Byås är så är det en lada ute i skogen. När jag gick på högstadiet var det the place to be på en fredagskväll. Jag har inte satt min fot där sen jag slutade nian men nu var det visst dags igen. Och ja, det var nog första och sista gången jag satta min fot där igen. Jag hade visserligen skoj, det ska jag inte sticka under stolen med, men det var otroligt lite folk där.

Igår däremot hade jag inte riktigt lika skoj. Jag mådde illa från att jag vaknade tills att jag somnade igen. Vi stannade i sängen nästan hela dagen. Ibland gjorde vi ett miljöombyte och förflyttade oss till soffan men sen var man tillbaka i sängen igen.
Jag tyckte såå synd om Rickard när hans klocka ringde vid 6 imorse och jag fick ligga kvar hur länge jag ville. Men vid tio ville de små gröna öppna upp sig och nu sitter jag här. Min första och enda lektion börjar kl 14.10 så ingen panik här inte!

Loserlaget: Joanna, Johanna, Rickard och Jonas



Vinnarlaget: Jag, Lisa, Albert + Maria & andreas som inte lyckades komma med på bild!









Alla lever in i sin egna värld







Åhhhh, vad jag älskar er!

HERREGUD VAD ROLIGT JGA HAR  HAFT IKVÄLL!!!
Men jag vill bara säga attt jag har den mest UNDERBARA familjen som finns i hela världen. Mamma Verica, Pappa Tony, Syster JennY och Bror Joakim. JAG ÄLSKAR ER. Ni är den  bästa familjen i hela världen!!!!!!!!
Och självklar  min underbara underbara Rickard! Jag kan inte förstå att  jag har träffar en så perfekt pojkvän, du är verklligen min bästaste bästa vän!!!
 Ni betyder allt för mig!

Dags att fixa iordning sig!

Om 1½ timme kommer Nattan och hämtar oss för att åka till Johanna. Mina naglar har precis torkat och jag sitter fortfarande här i pyamas. Har inte varit ute en sekund idag, illa! Men det tog en timma att byta vatten hos firrarna, de fick sig en rejäl storstädning. Efter det kom Rickard hem och då käkade vi, sen var det reprisen av Svenska Hollywoodfruar och så var det dags att lacka nailsen. Ricke fick välja färg idag så det blev mitt nya oranga lack som jag inte testat innan. Blev helt ok!
Nu ligger fanskapet och sover i soffan så jag får sysselsätta mig med att sitta här lite innan jag väcker honom. Kanske borde jag ge honom en supriseväckning? Hade han inte legat i den nya soffan hade jag kunnat hälla vatten på honom. hmm, jag får fundera ut något! Så lätt kommer han inte undan!
 

Lördag

Efter det lasset tacos jag käkade igår kväll trodde jag att jag aldrig mer skulle kunna känna hunger igen.

Min och Millans tacokväll var väldigt mysig igår. Börjar nästan bli en tradition ;) Jag åt så mycket att misstänkte att jag aldrig skulle kunna känna hunger igen. Men nu har jag varit vaken några timmar och tror nog att det är dags för frukost. Magen kurrar sådär härligt!
Rickard åkte in till Halmstad vid nio för att träna så jag får äta själv idag. På helgerna brukar vi annars ha en stor frukost med kokta ägg, mackor, juice och allt annat men nu får jag börja vänja mig vid att äta själv även på helgerna.
Jag ska försöka hinna duscha, lacka naglarna och byta vatten hos firrarna innan han kommer hem för då ska vi baka kanelbullar. Jag antar att det blir en film och kanelbullefika i soffan efter det för att ladda inför jojjos bday party ikväll. Ska bli så skoj att festa till det lite eftersom det händer sällan i mitt liv. Superkul också att Rickard kan följa med också. De flesta gångerna brukar han ha match eller träning dagen efter så jag har fått gå själv eller så har ingen av oss kunnat dricka något för jag har varit tvungen att köra. Ikväll blir det ändring på det :)

Dags att sätta igång dagen. Ska försöka komma ihåg att ta bilder ikväll!

äntligen fredag!

Nu är jobbet avklarat för dagen och jag har myst ner mig i soffan för att kolla på Top Model och vänta in Rickard som strax kommer hem från jobbet. Vi har en heel del att städa upp här hemma efter att vi packade upp soffan igår. Tråkigt. Men det kommer förhoppningsvis se mycket bättre ut när vi är klara.
Vid sex kommer Millan hit. Det kommer bli en taco/idol kväll för våran del. (skräll att
Sandra skrev om det innan!)

gråta är allt bra härligt ibland.

Jag gråter extremt mycket. Minst en gång om dagen. Ibland mycket mer. Jag tror att jag är överkänslig.
Berättar jag om en sak som gjorde mig glad börjar jag gråta, ser jag några kramas på en flygplats börjar jag gråta och tänker jag på något sorgligt börjar jag gråta.
På Frida och Pauls bröllop i sommras grät jag konstant. Från att Frida kom gående tills jag gick och la mig i princip.
Men störst chans för mig att gråta är när jag kollar på tv. Det kvittar vad jag kollar på, jag gråter ändå. Program med lyckliga slut är ju självklart en favorit. Extreme home makeover, Spårlöst förvunnen, etc. Men även simpla program som vänner, halv åtta hos mig och scrubs får mig att lätta på tårarna.

Idag har jag nog gråtit för hela veckan. Om ni kollade på Oprah vet ni vad jag snackar om. Det handlade om folk som fick sina önskningar uppfyllda. Jesus Christ! Jag fick tillslut ta på mig dykarutrustning för att kunna andas i det tårfyllda rummet.

Nu har jag torkat mitt stackars ansiket och är redor för nästa program!

Torsdag

Igår blev det en lång dag på jobbet. Det började med en lektion och slutade med fem stycken. Senare på kvällen körde jag hem till Nataschia för att hälsa på henne. Vi springer på varandra i matsalen här i skola lite då och då men hinner aldrig stanna och prata. Trevligt hade vi det allefall.

Idag har jag bara två hemkunskapslektioner som det ser ut nu. Ska bli skönt att gå hem tidigt idag och inte vara här till klockan fyra. När Rickard kommer hem från jobbet ska han och hampus in till stan och hämta Rickards nya soffa. Den förra gick sönder så han ska få en ny identisk. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska åka med eller stanna kvar hemma. Jag är ju lite sugen på att springa in i fiskaffären och se vad de har att erbjuda mig. Well, det åretstår att se.

Dags för lunch!

RIP Mr. Shai

Vad händer med mina älskade fiskar? Varför ska de dö ifrån mig?
I morse när jag klev upp och tände lampan hos firrarna såg jag att Mr. Shai var död. Varför? Dödade Rickard honom med? Han levde igår när jag gick och la mig och var död när jag vaknade. Rickard (numera kallad mördaren) gick upp en timme innan mig och hade då möjlighet att utföra mordet!!
Jag har varit lite orolig de senaste dagarna för Mr. Shai. Han har nämligen hållt sig på ytan hela tiden. Ibland har han försökt simma ner men har snabbt flytit upp igen. Har Rickard fyllt honom med luft?

För att göra en lång story kort; när jag var i Serbien förrförra helgen gjorde Rickard rent hela avkariet från topp till tå. Sen dess har fiskarna inte varit sig lika. Jag har letat efter fiskdödande medel här hemma som jag misstänker att han blandat med vattnet, dock utan någon lycka. Vart kan han ha gömt det? Vad har han annars gjort med dem? Är det dags att kontakta efterlyst?


det va på tiden!

Jag är ö v e r l y c k l i g! Idag fick vi äntligen våra kanaler till tvn. Har har jag kunnat stå ut i ett halvår med endast 1an, 2an, barnkanalen, kunskapskanalen och tv 4? Jag begriper det inte ens själv.
Rickard är därför lyckligt ovetande om mitt tv beroende. Jag kan sitta all min lediga tid framför tvn och bara stirra. Kommer jag kanske bli dumpad nu när jag blir okontaktbar? Det får vi verkligen inte hoppas. Istället kan vi hoppas på att hösten bjussar på grymma program :)
God Bless The Televison!!!!

Måndag igen

Jag såg fram emot en låång skön sovmorgon idag. Men icke. Istället för att börja kl 14.10 ringde de och frågade om jag kunde vara på skolan kl nio. Fick hoppa in och ta en mattelektion och två fysik lektioner. Yes, jag som är så himla bra på det!

Efter jobbet fick det bli en runda till ica för att fylla upp kylskåpet som var tomt. Handlade tacos saker så lille Rickard blev glad när han kom hem ;) Nu är jag proppmät, sitter här och gör små klökningar (heter det så?) och önskar att jag skippade hälften av maten! Äsch, det var allefall gott!
Snart ska vi hem till mig. Mamma ska skalpera Rickes hår. Jag skulle behöva slänga i en ny färg i mitt hår men kan inte bestämma mig för om jag vill gå nån nyans ljusare eller mörkare. Kommer garanterat ha mycket mörkare hår när vintern närmar sig, men kanske inte ännu?

Ja ja, nu vill jag bara att denna veckan ska rulla förbi. På lördags ska vi till Johanna på B-day party. Kommer bli så skoj!


RIP El Nazim

Igår när jag kom hem från IKEA och skulle säga hej till mina smår firrar upptäckte jag något fruktansvärt! El Nazim var död. Den stackaren låg och flöt på ytan helt hjälplös! Vår enda svarta guldfisk finns inte längre!
Vi hade inget annat val än att spola ner honom i toaletten (jag vet inte om man ska göra det med döda fiskar men nu fick han allefall åka lite vattenkana det sista han gjorde!).
Ingen av de andra fiskarna är misstänkta för brott. Den nu avlidne somnade antagligen bara in.
Om det är någon som är misstänkt så är det Rickard. I veckan sa han 'Om våra fiskar dör, då kan vi väl skaffa en annan sorts fiskar och inte guldfiskar?' Vad tror ni? Är det han som har gjort det? Lever jag ihop med en mördare?
RIP El Nazim - Mr. Shai, Borat, Azamat Bagatov och Jonny saknar dig!

Family time

Igår var det dags för lite quality time med familjen. Jenny var hemma i Hylte så hon, jag, mamma och pappa passade på att åka en sväng till IKEA. Jag köpt ljusstakarna som jag visade i ett tidigare inlägg, de är så fina i fönstret nu. Köpte även en korg som vi ställt på tvättmaskingen (innan låg alla saker huller om buller där), nytt duschdraperi, förvaringslådor som jag har ställde uppe i garderoben. Slängde i alla mina sommarkläder i dem så nu får jag allefall plats med lite mer i garderoben. Det jag mest av allt behövde var galgar men de var tyvärr slut för tillfället. Jag är extremt pedant på sånna saker. Alla galgar måste se exakt likadana ut. Jag får helt enkelt inte köpa mer kläder innan jag har köpt lite mer galgar!
Så om någon ska till ikea snart, säg gärna till!!!


johanna 21år

HIPP HIPP HURRA OCH ETT STOORT GRATTIS TILL MIN BÄSTASTE BÄSTIS JOHANNA SOM IDAG FYLLER 21 ÅR!
HOPPAS DU HAFT EN BRA OCH OCH FÅR EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL :)

Förra året åkte jag upp till Jönköping för att gratta henne på bemärkelsedagen med pompa och ståt. Detta året kunde jag tyvärr inte gratta henne in person så det får jag göra nästa helg istället :)

Posh Spice


Jag har alltid varit ett fan av posh-spice. Även om hon ser ganska så putt ut på de flesta bilderna tror jag att hon är en skojig brutta (hade lätt kunnat kvala in i C-A, hon har ju ponte s.a.s). Jag har sett endel klipp med henne på internet och då märker man att hon faktiskt är en skojig brutta ;) Tänk så rätt jag kan ha!
Kolla in klippet från denna veckan när hon besökte showen 'The View' i New York
HÄR.

efterlängtad post!

När jag klev innanför dörren efter jobbet låg nya cosmopolitan tidningen framför tassarna på mig. Jippie :) Eftersom jag är skriven hemma hos mig och inte hos Rickard fick han snällt börja prenumerera på tidningen så den kommer hit istället för hem till mig.
Så ikväll blir det myskväll med mig själv. Idol, cosmo, glass och en kopp te. Ricke har ju sin tre timmars träning ikväll, perfekt!

Nu måste jag börja med maten. Det blir thaiwok med nudlar, smaskens!


Onsdag

Nu är det off to work som gäller. Dock är jag lite osäker på vad det är jag ska göra idag? De ringde precis från skolan och undrade om jag kunde hoppa in och ta en annan lektion än den jag egentligen skulle ta. Får springa inom expeditionen direkt och fråga hur planen ser ut.

Idag slutar jag runt två så det får bli till att röja i sovrummet där man inte ens kan se golvet för alla mina kläder. Ricke som hade städat så fint när jag var iväg och jag slängde saker överallt så fort jag kom innanför dörren.

Time to go,bilderna kommer senare idag!


en lyx middag? Ja, tack!

Här kommer bilder från den utsökta maten min romantiska pojkvän lagade mig!

Rickards lite mer vuxna tallrik. Fint upplagt med äckel 'sallad'.

Min uppskurna barntallrik med champisar! Även kallad spya av Ricke!

Tisdag

Jag är fortfarande hur trött som helst efter resan men idag fick jag gå upp och jobba igen. Har varit hemkunskapslärare idag. Skoj men man blir så himla trött. Det kokar över där, bränner fast där, för mycket mjöl där etc!!!
Kom hem för en timme sedan och nu ska jag och Rickard gå neråt och handla lite god mat så att man kanske blir lite piggare (eller ännu tröttare om jag känner mig själv rätt!)

Det blir fläskfileé, klyftpotatis och beasås till idol idag. Smaskens!

Lägger nog inte upp bilderna från resan idag men antagligen imorgon för då slutar jag tidigare!
So long!

update.
Det var riktigt härligt att gå en runda ner till samhället. Rickard fick snällt bära den tyngsta kassen hem så jag inte skulle sura :) Änsålänge är jag pigg men gissar på att jag kommer vara halvt slocknad när jag sätter mig i soffan sen!
Nu sitter jag här och väntar på att mannen ska laga klart maten till mig.


tillbaka till verkligheten

Nu är vi hemma i Sverige igen. Har haft så otroligt roligt nere i Serbien. Orkar verkligen inte berätta nu, hinner inte heller för jag börjar jobba om en timme. Om jag inte somnar direkt när jag kommer hem sen ska jag berätta om resan!

Till jugoslavien morgon :)

Nu är jag riktigt trött. Jag skulle egentligen slutat jobbet 13.40 idag men en annan fröken blev sjuk så jag fick jobba över till 16.30! Först var jag inte alls sugen på det men eftermiddagen gick riktigt fort och eftersom det var så fint väder kunde jag vara ute med barnen mycket!

Nu har vi precis ätit på tok för mycket tacos och sitter här och väntar på att idol ska börja. Okej, jag väntar själv medans Rickard sover, så jag får väcka honom när det börjar.

Inatt flyger hela familjen Örnstedt till Serbien. Mammas kusin ska gifta sig på lördag så det blir ett stort jugoslaviskt bröllop! Mitt första jugoslaviska bröllop :) Här ska det dansas äkte jugge-ringdans hela natten lång!
Jag tror det var tre år sedan jag var där sist så det ska bli riktigt skoj att komma ner och träffa alla släktingar igen. Hoppas jag lär mig lite nya fraser på jugoslviska med. Det blir nog snarare att jag lär mig ett nytt ord. Vi kommer dit imorgon och sen flyger vi hel på måndag igen så det blir verkligen en snabbvisit!
Ska ta många bilder som jag kan lägga upp när jag är hemma igen!

Ha en bra helg. Vi hörs när jag är hemma igen!


finfina gardiner

Det blev att vi åkte till gekås igår efter jobbet fast jag inte var så himla sugen på det. Efteråt var jag dock glad för att vi åkte. Köpte de gulliga julgardinerna med tomtar på som jag hittade sist vi var där. Vi köpte även helröda gardiner till tvrummet som kommer sättas upp i jul hos familjen Örnstedt/Ahlund. Ja, jag är några månader för tidig men varför vänta?
Vi var inte där särskillt länge så vi kom hem i god tid till idol. De visade många bra sångfåglar igår så jag tror att det kommer bli ett riktigt bra idolår :)

Idag har jag varit på Elias Fries skola och jobbat. När sen även mannen kom hem från sitt jobb kollade vi klart på 'män som hatar kvinnor'. HUR har jag kunnat missa denna film så länge? Lite synd att jag inte har läst boken för jag vet att jag hade älskat den. Läste bokens första sidor i Thailand men jag hann inte läsa mer eftersom mamma höll på med den.
Varjefall, filmer var såå himla bra. Såg senare på reklamen på tvn att Stieg Larssons nästa boks film 'flickan som lekte med elden' kommer på bio den 18 september. Längtar! Denna gången ska jag försöka hinna läsa boken innan jag ser filmen. Böcker är ju oftast bättre!

Nu ska jag fortsätta kolla på idol här i min ensamhet!!

En lektion kvar!

Nu sitter jag här i lärarnas datasal och väntar på att min sista lektion ska börja. Har haft två matte och två fysiklektioner redan. Matten och den ena fysiklektionen gick superbra med sista fysiken var riktigt svår. Jag förstod knappt själv vad det var jag skulle lära ut men det gick nog bra tillslut.
Nu har jag en mattelektion kvar och sen är det slut för denna dagen.

Kan inte bestämma mig för om jag vill åka till gekås eller ej i eftermiddag. Jag vill ju inte riskera att missa IDOL som börjar idag. Jag kommer vara en idolnörd detta året med, precis som alla andra år!

Nej, nu ska jag kila upp och lära de små 8orna både det ena och det andra om multiplikationstabellen och diverse mattesaker!


måndag

Bilen blev som ny efter min storstädning idag. Och när jag ändå var igång fortsatte jag att städa där hemma åt mamma & pappa. Dock blev jag lite besviken under min hemvistelse. Förra veckan framkallade jag tre stora bilder från Thailand som jag och Rickard ska sätta upp här hemma och jag trodde att de skulle komma idag, men icke! Hoppas de kommer imorgon istället.
När mamma slutade jobbet gick vi till gymmet och tränade en timme. Jag hoppas att det inte var en engångshändelse utan att jag kanske lyckas gå dit två eller tre gånger till detta året!

Imorgon ska jag vara mattelärare och efter jobbet kanske jag och Ricke åker till Gekås. Jag såg ett par gulliga julgardiner sist vi var där som jag är lite sugen på att köpa. Vi funderade först på att åka till ikea men det blir lite knappt med tid så vi får ta det någon annan vecka. Nu när det blir mörkare och mörkare blir man så sugen på att göra det mer mysigt här inne.

Dessa ljusstakar ska vi köpa på ikea och ha i fönstret i tvrummet. Man kan både ha dem där nu och sen i jul istället för adventsljusstake. Mysigt!
Nu kom mannen hem så jag ska vara lite social.


Thank god it's monday?

Godmorgon alla fans.
Nu är tyvärr helgen över så det är bara att ta nya tag. Igår blev det en riktigt slappesöndag för min del. Vi sov nästan till 12 och efter det åkte vi hem till mamma och pappa för att käka middag. På eftermiddagen åkte vi hem igen, Rickard somnade och jag spelade tv spel. Vi tog hit mitt gamla nintendo 64 igår så nu kommer jag vara sysslesatt i nån vecka! Söndagskvällen avslutades som alltid med bingolotto :) Jag tror starkt på att jag kommer vinna miljonen snart. Igår vann jag bara två sverige lotter. Ska åka ner och hämta ut dem sen, det kanske blir en miljon på dem. Vem vet?

Idag har jag lovat mamma att jag ska städa bilen åt dem. Varför lovar jag dem att göra sånna tråkiga saker? Kunde jag inte lovat att jag skulle åka in till stan och shoppa istället?
Aja, jag får väl klä på mig snart och åka hem så jag får det gjort.

Känner på mig att denna vecka kommer att gå fort. På fredag lämnar jag ju landet och är borta hela helgen. Mer om det senare.
So long!

Myskväll med Millan

Nu orkar mina ögon snart inte vara öppna längre. Klockan börjar närma sig tre och jag kom hem från Millan för ca en timme sedan. Vi har haft en riktigt rolig kväll hemma hos henne. Käkat tacos och pratat massa minnen. När jag gick i 9an bodde jag hemma hos Millans familj varje helg i 9 månader, jisses vilka tider det var ;)
Vi umgicks verkligen hur mycket som helst. Sen slutade vi träffas. Efter ett tag satt vi fast i varandra igen och så har det hållt på lite titt som tätt. Så det gör inte så mycket om vi inte ses på ett tag för vi hittar alltid tillbaka till varandra igen :) 

Tidigare idag var åkte jag och Rickard inne i stan med famlijen Örnstedt. Hann träffa mormor en snabbis eftersom hon var påväg till Helsingborg från Tjörn och sen blev det en liten runda i city. Kom hem med två tröjor annars var utbudet inget som föll mig i smaken. Jag väntar fortfarande på de varma höstklänningarna!

Nej, nu ska jag försöka somna innan Rickard kommer hem. Han har varit inne i stan och festat loss med laget.
Godnatt!

en liten update

Jag kan verkligen inte kalla mig själv för något vidare bloggproffs men byta lite färger och ändra bilder är lagom avancerat för mig. Eftersom jag var blond på alla andra bilder kändes det dags att uppdatera dem. Och det lite färg skadar ju inte nu när hela sveriges ljus snart slocknar.

Idag efter jobbet lagade jag som vanlig mat som stod framdukat på bordet när mannen kom hem från jobbet. Kycklingwok med kokosmjölk och nudlar. Rickard sa att det var hans nya favvorätt så jag antar att det kommer lagas många mer gånger.
Det var tänkt att jag skulle gå till gymmet samtidigt som Rickard gick på sin träning men jag var inte klar med att byta vatten hos fiskarna när han skulle gå så det fick bli soffan för min del istället.  
Här sitter jag fortfarande kvar och tittar på fotbollen som damerna antagligen kommer förlora. Får hoppas att männen gör bättre ifrån sig imorgon. Min bästaste kompis Johanna är på plats så jag litar på att hon hejar fram dem till seger! 

Fredag

På torsdagar är det den enda dagen Rickard inte har någon träning så då brukar vi hitta på nåt skoj. Igår tänkte vi att vi skulle gå ut och vandra en runda. Det började bra men efter en kvart började det regna lite. Vi fortsatte snällt gå tills regnet öste ner och vi insåg att det var dags att gå hemåt igen. Istället satte vi oss och spelade 'lika par leka bäst' Det funkade helt okej fast vi bara var två spelare. he he.

Imorse ringde de och frågade om jag kunde komma och jobba på Örnaskolan, så jag har precis haft två spanska lektioner och ska snart tillbaka för att lära glinen laga raggmunkar på hemkunskapen!
Nu ska jag springa tillbaka i regnet!


Onsdag

Jisses vad trött jag var idag efter jobbet. Det är bra drag i 6åringar kan jag lova :)
Jag slapp allefall laga middag idag och blev istället serverad lax och pasta på soffan av min hubby. Vi somnade båda två efter maten men efter bara nån timme ringde klockan och då var det dags för Rickard att bege sig till träningen.
Efter han gått försökte jag somna om och precis när jag slumrade till ringde det på dörren. Fan! Trodde att det var någon i hans lag som hade glömt shorts och kom hit för att låna men istället står det två Jehovas vittne utanför dörren när jag öppnar. Där står jag, helt yrvaken i pyamas och förklarar tre gånger snällt att jag inte är intresserad. Shit hur svårt ska det vara att förstå? Vill jag bli ett vittne till Jehovas så söker väl jag upp dem? Jag sitter väl inte inne och väntar på att de ska komma och knacka på min dörr!?

Nu ska jag fortsätta att kolla på dokumentären om President Obama och Vita huset som har varit riktgt bra so far och hoppas att Rickards träning blir lite kortare idag. Inte ens jag hade pallat 3 timmars träning ;)

Tisdag

Helgen har varit mycket härlig men den gick väldigt snabbt. Rickards föräldrar kom hit i fredags och sen har det varit full rulle tills i söndags. I lördagskväll var hans familj hemma hos oss på middag. Kul att våra familjer går så bra ihop! På söndagen var jag, Rickard, hans mamma Carina och Pappa ute i skogen i 4 timmar för att plocka svamp och blåbär. Så det blev en svampmacka och blåbärspaj till kvällsmat :)

Idag har jag jobbat och ska göra detsamma imorgon. Är tacksam för varje dag jag slipper vara arbetslös. Eller egentligen gillar jag att inte ha något att göra men det blir lite tråkigt i längden så det är bra att man kan jobba lite då och då :)

Nu kom Rickard precis innanför dörren från träningen så vi ska försöka sätta ihop ett fotoalbum från Thailand. Har köpt ett sånt fint med svarta sidor där man klistrar in bilderna.

So long!