hur ska jag hinna med allt?

Detta blir en supersnabb update. Jag är sönderstressad och har massor att göra innan det är dags att åka. Jag åker till flygplatsen vid 4 i natt och det känns nästan som att jag inte kommer hinna sova innan dess.
Jag ska lägga upp bilder från helgen så fort jag har tid. Dock blir det inte idag.
So long allihopa, ifall jag inte hinner skriva mer innan jag åker.
Datorn hänger självklart med mig på resan så jag lovar att uppdatera så fort jag är framme!
Kram!

första intervjun är avklarad!

Idag hade jag min allra första Au Pair intervju och jag var supernervös. Både mamma, pappa och Jenny ringde mig när jag satt i bilen påväg till Gislaved och önskade mig lycka till. He he! Gulligt av dem men det är ju framförallt tjejen jag intervjuade som behöver ett lycka till. Jag är ju endast där för att se om hon är lämplig att åka som Au Pair eller ej.

Vi träffades på ett fik och hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Hela intervjun tog 2 timmar och det kändes som att jag babblade 90% av tiden. Jag hoppas hon fick ett bra intryck om hur det är vara Au Pair och att alla hennes frågor blev besvarade. Hon var en jättetrevlig tjej och jag hoppas att hon får ett underbart år i USA. 

älskade ESC!

Jag sitter nu ensam kvar i soffan för att se resultatet av kvällen Eurovision song Contest. Det har varit med många riktigt kassa låtar i kväll men bäst av alla var enligt mig Vitryssland. Älskade den låten redan första gången jag hörde den på 'inför ESC'.

På torsdag är det dags för Sverige och Anna Bergendahl att kicka skiter ur alla andra länder. (tror dock fortfarande att timoteij hade haft större chans)
So long dear readers!

Btw, skit dåligt mellannummer. Vem fan har satt ihop det?

beautiful nails

Sommarens nyheter från Depend har kommit och mina naglar kommer prydas av nummer 54 och nummer 200 så fort satt satt klorna i dem!

dags för min första intervju imorgon

Kommer ni ihåg att jag tidigare berättat att jag ska göra intervjuer åt förmedlingen som jag åkte till USA med? Min arbetsuppgift är att intervjua de tjejer i i mitt område som ska åka till USA som Au Pair, då ska jag göra ett personlighetstest med dem, prata engelska i en liten stund för att se vilken nivå de ligger på och mest bara prata om hur det är att vara Au Pair.
Idag fick jag ett samtal från huvudkontoret som berättade att de hade en tjej som var helt klar med sin ansökan och redo för intervju. Så jag ringde upp tjejen och bestämde träff med henne i morgon klockan 14 i Gislaved.
Det ska bli spännande men jag var ju själv på en intervju när jag skulle åka till USA så jag får försöka minnas hur det gick till och göra likadant!

Wish me good luck!

Även datorn vill vara modern!


Simple laptopfodral svart - 13 tumKlickade precis hem detta datorfodralet till min nya laptop.
Hade tänkt att datorn ska få följa med mig till USA och då behövs den fraktas säkert!
Nackdelen med ett fodral är att det inte finns någon plats för sladdar och sådant. Fördelen är, enligt mig, att det är snyggare än en datorväska. Så fördelen slog ut nackdelen och jag tror datorn kommer trivas bra i sin lilla svarta.

Ännu en helg att se fram emot

Det är bara måndag men jag ser redan fram emot helgen. Det kommer vara fullt upp både på fredag och lördag!
På fredag är det först o främst skolavslutning och efter det åker jag in till stan för en äkta tjejkväll. Vi, 7 tjejer, kommer börja hemma hos min syster Jenny. Där ska det drickas cosmopolitan, äta rosa cupcakes och ladda inför kvällens bio - Sex and The City 2!
På lördagen ska jag först på invigning. Min vän Johanna ska inviga hennes blomsterbutik i Halmstad och det kan jag inte missa. Jag är så himla glad för hennes skull och superstolt över henne att hon numera är egen företagare!
Senare på dagen kommer förhoppningsvis Rickard in till stan och joinar oss. För på kvällen är det Eurovision Song Contest och det ska ses hemma hos Sara och Hampus innan vi beger oss ut på stan!

Helgen i bilder

Vi har verkligen haft en toppenhelg ute i skogen. Vi fick låna bekantas stuga som ligger ca 1 mil utanför Hylte. Vi kom dit i lördags eftermiddag och stannade till igår, söndag, eftermiddag. Jag lägger upp bilder istället för att skriva, det är roligare!

Framme!
Jag välkomnar alla mina två gäster
Det är verkligen en fin utsikt framför stugan
Det blev väldigt mycket fiskning. På första kastet drog Rickard upp en abborre. Inte så stor men mycket god!
Jenny vill inte vara sämre.. dock var hon det! Hon var den enda som inte lyckades dra upp någon firre.
Jag tände grillen på kvällen och bjöd på korv med bröd
Rickard
Jag konstruerade ett eget metspö i form av att snöre. Fiskarna gillade tyvärr inte det...
Haha, stugan var tyvärr inte anpassad efter Rickards längd
Jenny och Rickard sussar som stocken. Jag som inte fick plats i någon av sängarna fick sova på ett täcke på golvet! Det var fösta och sista gången jag gjorde det!

lördag

Rickard jobbar idag och jag ska åka in till stan en runda. Ska ta ett varv inne i djuraffären för att se om jag hittar några nya roliga fiskar. När Jenny har jobbat klart på sjukhuset får hon åka med mig hem. Då blir det raka vägen ut till skogen.

besviken!

Nu är jag lite besviken på käkkirurgen i Halmstad. Det är en lång story men jag ska försöka dra det kort.
Kommer ni ihåg att jag opererade min haka för över ett år sedan? Efter operationen var det meningen att jag skulle komma på återbesök efter ett år, alltså i februari. När jag i februari inte hade fått någon kallelse ringde jag själv till sjukhuset och frågade efter en tid. Då sa kvinnan i luren att jag skulle vänta mars ut, om jag inte hade fått något brev inom den tiden skulle jag ringa igen.
När mars hade passerat ringde jag tillbaka. Jag fick då tid hos min tandläkare den 14 Maj. Tyvärr var det samma helg som jag och Rickards skulle till Uppsala så jag fick ringa och avboka den tiden. Problemet då var att min tandläkare har börjar forska, så han jobbar bara med patienter på fredagar, därför är det ganska svårt att få in en tid hos honom. Jag sa då till kvinnan i luren att jag ska vara i USA från 1-24 juni, så hon inte bokar in mig då. Samt att jag inte vill komma till någon annan tandläkare. Min tandläkare har gjort både min käkoperation och hakoperation och därför vill jag självklart att just han följer upp mig.
Så varför är jag då arg? Jo, idag fick jag post från käkkirurgen. Där stod det att jag missat min tid den 14 Maj, (vilket jag inte gjort eftersom jag ringde och avbokade den) att jag fått ny tid den 21 juni (självklart när jag är i USA) och att jag ska träffa en helt annan snubbe än min tandläkare!!!
Då ringde jag tillbaka och sa några väl valda ord.. okej, nu kryddade jag storyn lite, jag var ganska trevlig i telefonen. Dock förklarade jag vad som gått snett och hur jag ville lösa situationen. Och när fick jag ny tid? Den 24 Augusti! Skärpning! Ett halvår efter att jag egentligen skulle varit där!
Sorry att all text sitter ihop men jag lyckas inte få mellanrum på raderna med min nya dator. Sandra, hur gör man? Det räcker ju inte att man trycker på 'byt rad' knappen?!

oh happy (fri)day!

Hur härligt är det inte med fredag? Jag njuter! Dagen till ära jobbar jag bara 8-14, så det blir en kortdag för min del. Alla är glada på fredagar och det hoppas jag eleverna kommer vara också. Idag har de dock en anledning till att vara glada; jag har hela frysen full med glass som jag ska bjuda klassen på. Jag har nämligen arbetat i samma klass i 5 veckor nu och idag är det min sista dag hos dem :(
Well, nu hinner jag inte sitta här längre för jag måste bege mig.
Ha en bra dag!

Mysig helg att se fram emot

Jag, Jenny och Rickard bestämde precis att vi ska åka ut till en stuga i skogen över helgen. Lördag-söndag kommer vi befinna oss i ingenmansland. I stugan finns det varken värme, el eller vatten så det kommer bli ett litet äventyr! Jag har redan börjat skriva packlista över allt vi behöver ha med oss. Sovsäck, kuddar, täcken, massvis med ljus, engångsgrill, korv & bröd, fiskespön, sällskapsspel etc.
Jag kan se framför mig hur jag går ut på kvällen för att hugga lite ved till kvällens middag. Rickard tar ett spjut i näven och beger sig ut i skogen, i hopp om att få möta ett saftigt byte. Jenny går mest runt och oroar sig över att vi inte har vatten. Hur ska man nu lyckas göra nummer 2?
Som sagt, vi har lyckats samla ihop alla ingredienserna till en lyckad helg! Bilder kommer självklart!

Påväg att återuppstå!

Godmorgon!
Efter min skållheta dusch igår släppte min snok nästan helt. Jag lyckades åtminstone andas genom näsan halva natten! Jag har fortfarande otroligt ont i skallen men nu jag knaprat i mig panodil och kurerat näsan med mitt nässpray så jag är fit for work!
Håll tummarna för att jag inte ska tuppa av efter halva dagen!

Onsdag 19 Maj

Efter att Millan slutade jobbet kom hon och hälsade på oss. Vi lagade en tacopaj ihop som de sa blev supergod. Eftersom jag är heltäppt i snoken kände jag inte ens minsta lilla smak. Den kändes dock ganska god i konsistensen så jag ska nog testa den igen när jag är frisk.
Vi avslutade kvällen med spelen Kasta Gris och Yatzy samtidigt som vi vräkte i oss vattenmelon! :)
Nu ska jag göra en kopp varm chokladmjök till mig och lille Rickard. Jag har visst råkat smitta honom och han är nästan ännu mer snorig än vad jag är... Ops!

varför tar det aldrig slut?

Hur snorig kan en människa vara egentligen? Nu har jag varit konstant förkyld sedan vi kom tillbaka från Uppsala. Jag snyter mig säkert en gång i minuten och det tar ändå inte slut! Så idag efter jobbet åkte jag inom Apoteket och köpte nässpray. Tror ni att det hjälper? Nej, fortfarande lika mycket snor som rinner!
Ikväll ska jag koka upp en stor gryta vatten, trycka ner ansiktet och sedan lägga en handduk över. Där jag ska sitta tills jag aldrig mer kommer vara förkyld!
Fram tills dess får jag nöja mig med min bästa vän för tillfället; världens största pappersrulle!

nedräkningen fortsätter

TVÅ VECKOR KVAR TILL

Tisdag

Idag efter jobbet åkte jag och Rickard ut på en misslyckad fisktripp. Vi hade roligt ändå och solen var på vår sida!

Uppsala - the last part

Jag ska självklart berätta klart om våran vistelse i Uppsala. På fredagskvällen var vi somsagt hemma hos Rickards syster Sofia och hennes pojkvän Sebastian på middag tillsammans med Rickards föräldrar. De bjöds på utsökt mat och trevligt sällskap. Senare på kvällen var det dags för bowling! Jag kan väl säga som så att jag kom allefall inte sist! Inte näst sist heller.

Efter bowlingen gjorde jag, Rickard, Sofia och Sebastian stan osäker. Vi gick till ett ställe där man kunde sjunga karaoke. Jag och Rickard dammade av den gamla Grease dängan, you're the one that I want. Vilken duett!, oslagbart! och ännu bättre var det att Rickards mick inte funkade! (mer av mig = top noch!) Dock fick han köra en helt egen låt efter vårt framträdande, varning på stan med Mange Uggla så han blev nöjd.
Sofia och Sebastian sjöng värsta schlagern och fick hela stället att gunga!
Karaoke i all ära, men det roligaste var ändå att umgås med Sofia och Sebastian. Det var första gången som bara vi fyra umgicks och det var verkligen skoj.
På lördagen var det supervarmt ute så jag och Rickard började dagen med att lägga oss i en varsin solstol och pressa. Senare gick vi ut på en rejäl runda genom stan med Rickards mamma som guide. Statsparken i Uppsala är lätt mitt nya favorit ställe, såå himla mysigt det var där!
Kvällen avslutades med grillning och en film.

Tack för denna helgen Uppsala - hoppas vi ses snart igen!

Uppsala calling # 2

Vi cyklade in till stan nu i eftermiddag för att kolla på Mange Schmidt. Han hade en snabbspelning där så vi passade på att joina.

Nu ska vi när som helst hem till Rickards syster!



Uppsala calling

Kära läsare,

Här kommer en solig hälsning från Uppsala. Idag började vi dagen med en sightseeing runt om i Uppsala. Vi åkte runt till massa fina ställen. Åkte även bort och kollade in skolan som jag förhoppningsvis kommer läsa på någongång i framtiden, Sveriges Lantbruks Universitet.
Sedan tog vi en fika ute i solen innan vi styrde kosan hem till Rickis föräldrar igen.
Kvällen avslutades med tacos och en runda Wii Bowling, där jag spelade skiten ur alla och utsåg mig själv till stormästare!

Nu är det läggdags för imorgon blir det tidigt uppstigning. Vi ska åka in till Stockholm och gå på Cosmonova. På kvällen ska vi först hem till Rickards syster Sofia och hennes pojkvän Sebastian för att äta. Efter det blir det en äkta bowlingturnering. Jag skulle kanske inte kaxat upp mig så mycket innan idag när vi spelade. Att jag har gått på bowling är ju sanning. Att jag har spelat klubbmästerskap i bowling är också sant... jag hoppade dock över en inte så viktig detalj, att jag kom på 5e plats! Inte illa pinkat tänker ni nu då. Nja, vi var ju bara 6st som ställe upp...

Jag återkommer med resultatet ;)

Jag blev tyvärr inte bjuden på någon fest :(

Celebspotting på planet: Michael Bindefeldt.

Ber till Carola att planet inte ska bli försenat!

Nu har vi kommit fram till Landvetter. Sitter här och väntar på planet. Såg precis på skärmarna att 19.00 planet blev instället och 19.30 planet är försenat till 21.30. Vårat plan ska gå 20.10 och måtte det göra så också!!!

Hittade denna ursöta bilden i
Laila Bagges blogg nyss! Åh, jag vill ha en liten igelkottbebis!

Time to go!

Sådär. Nu är nästan allt ner packat och vi sitter här och inväntar mamma och pappa. De ställde snällt upp som taxi så vi slipper krångla med buss/tåg till Göteborg.
De har även lovat att babysitta våra små fiskar så de inte dör medans vi är iväg!
Rickards syster Sofia har lovat mig solsken vilket jag tackar och bockar för eftersom det fullständigt vräker ner regn här i Hylte!
Ska försöka hålla mig uppdaterad på bloggen även när vi är iväg!
Hej Uppsala :)

The one and only

Detta är mitt bästa schlagermoment ever! Ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats som Drottning över schlagern!
Vissa tror på Gud - Jag tror på Carola

Långben

Godmorgon!
Har precis fixat så jag och Rickard får sitta jämte varandra på planet ikväll. Satte oss vid en exit utgång, där brukar de vara större benutrymme. Kommer ihåg när vi flög till Thailand i somras och Rickard knappt fick plats med halva sin styltor. Jag som har väldigt korta ben kunde sitta i skräddarsist, på knä, med helt utsträckta ben etc. Oftast är det dåligt att vara kort, men det har sina fördelar också!
Nu hinner jag inte sitta här länge för jag har massa saker som måste bli gjorda innan vi åker ikväll!

Neckless

Vem var det som sa att jag inte hade någon hals som liten? Tänkte väl det! Nonsens!

spexfoto från 9an

Haha, det var ju superroligt att scanna in gamla bilder! Här kommer ännu en klassiker. Klassens spexfoto från 9an.
Här syns några ansikten som dykt upp i min blogg ofta. Vissa är ganska svår att hitta, andra lite lättare! :)

Någon som känner igen sig?

Testade precis min nya allt-i-ett skrivare.  Scannade in detta fotor från dagis.
På bilden ser ni Josefin Ulriksdotter till vänster och jag ute till höger. Men, vem är den lilla flickan i mitten? Är det någon av mina läsare som känner igen sig? :)

dagens to do

  • Jobba 8 - 15 check!
  • Tvätta check!
  • Städa iordning snart check!
  • Grillning med vänner
  • Se 'inför Eurovision Song Contest'
  • Börja packa till Uppsala (hinner antagligen inte det!)

nedräkningen har börjat!

IDAG ÄR DET EXAKT 3 VECKOR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL USA!!!
IM SOOOO EXCITED!

off to work

Godmorgon!

Nu är jag ready to work. Frukosten är uppkäkad, kläderna är på och jag har hunnit titta på Vakna med Voice i en hel timme!  
Idag slutar jag redan vid två så jag har bokat tvättstugan i eftermiddag. Hade tänkt tvätta lite kläder till Uppsala innan våra gäster kommer.

Ha en bra dag!

Måndag

Ikväll var vi hemma hos mamma & pappa. Rickards skalle blev skalperad och jag åkte mest dit för att de bjöd på spagetti med köttfärssås. Resten av kvällen har jag suttit framför min sprillans nya Macbook Pro! Jag är så impad över alla häftiga saker man kan göra. 

Imorgon efter jobbet kommer både Millan och Hampus hit för att grilla och umgås. Det ska bli riktigt trevligt och jag ska försäka rota fram någon bra film vi kan kolla på.

På onsdag åker vi äntligen till Uppsala för att hälsa på Rickards familj. Vi ska stanna där till söndag, då vi flyger hem igen. Det ska bli så himla skoj att komma upp dit igen! Både Rickards föräldrar och hans syster Sofia är superhärliga så jag ser verkligen fram emot att ha en långweekend ihop med dem.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen!

Min stora kärlek!


jag blir nog snart ett mac pro :)

Jaaa! Min nya dator kom idag! Så fort jag såg att den hade blivit levererad hem kastade jag mig ut i bilen och körde hem från jobbet! 
Jag är supernöjd och älskar den redan :)

Country road, take him home!



Rickard ringde precis och berättade att de åkt ur turneringen. Tråkigt att de åkt ur men roligt att han kommer hem tidigare än planerat! Kollade precis upp tågtider åt dem och förhoppningsvis hinner de med 13.27 tåget hem. Jag har inte riktigt förstått vad det är för turnering han är iväg på, men jag tror att det är som volleybollens äggaspel. Eftersom Rickard och de andra i hans lag spelar i elitserien har de fått börja varje match med att ligga under med 12-2. Segt!
Skit samma, de har åkt ur och är snart påväg hem. Det ska firas och därför har jag lagt till ännu en syssla på dagens lista - jag ska baka en kaka! Närmare bestämt blir det en drömrulltårta.. eller mumsmums!


Söndag

Helgen är påväg mot sitt slut men jag ska försöka ta vara på denna sista dag så gott det går. Jag ligger fortfarande i sängen så en bra idé vore att kliva upp och sätta igång. Hade tänkt byta vatten hos våra fiskar. Åka hem så mamma kan göra något med mitt hår. Hmm, det var bara det jag hade i tankarna så jag får försöka komma på ytterligare några sysslor!

I fredags blev min egna myskväll inte så ensam. Kim ringde mig senare på kvällen och undrade om jag ville komma bort till henne. Det var riktigt längesedan bara jag och Kim träffades så vi hade mycket att ta igen!

Igår åkte jag, mamma och pappa in till stan. Det blev en rikitgt mysig kväll hemma hos Jenny. Medans mamma och pappa hälsade på paret Fröjdlund fixade jag och Jenny kvällens måltid. Framåt midnatt hade vi hunnit med att äta, se drott förlora SM-finalen, se filmen 'he's not that into you' och lite annat därimellan!

Dags att ta tag i dagen!

fredagsmys!

Ikväll ska jag ha en riktigt fredagsmyskväll, helt ensam. Rickard åkte till Göteborg efter jobbet för att delta i någon volleyboll turnering, så han kommer inte hem förens på söndag.
Lisa frågade mig tidigare idag ifall jag ville hänga med hem till Frida ikväll, men när jag väl kom hem från jobbet tappade jag lusten och bestämde mig för stanna hemma och mysa själv. Jag får passa på att njuta av ensamheten medans jag kan ;)

Imorgon åker jag, mamma och pappa in till stan för lite shopping. Kvällen kommer spenderas hemma hos Jenny då vi ska laga min egna rätt! Jenny har redan provlagat den och hon tyckte den var himelsk god!

Ne, nu ska jag göra en smarrig Parisare (hamburgare med stekt ägg) och dra igång någon bra film!

Elvis was in the house!

Haha, här är en väldigt vacker bild på mig och Rickard från 50tals festen vi var på för 2 veckor sedan!

Costume Institute Gala Benefit

Alla som känner mig vet att jag har en liten besatthet av kändisar. Jag kan bli superfascinerad av att bara titta på bilder av kändisar. Något som är extra skoj är de större tillställningarna som tex Oscar Galan. Min favoritgala är helt klart Costume Institute Gala Benefit i New York. Här kommer några av mina hissar och dissar. Det finns såå många att välja mellan men jag har försökt att välja ut några. För att se alla bilder, klicka HÄR.

Hissar
Mary J Blige - Klännigen är superfin. Dock sitter den på fel person.
Jessica Alba - Klassiskt vacker!
 
Taylor Swift - Alltid vacker!
Kirsten Dunst - Äntligen tar hon på sig något vettigt!
 
Jennifer Lopez - Kvällen Vinnare!
Nicole Richie - Har man någonsin sett henne i någon ful? Nej!
 



Dissar
Rachel Bilson - brukar alltid vara stilsäker men här tappade hon nog stilen hemma.
Maggie Gyllenhaal - inget är rätt med den klänningen.
 
Katy Perry - Kunde hamnat på hiss listan om det inte vore för muttslitsen!!
Eva Longoria - Varför är klänningen för kort? Skitfult!
 
Anne Hathaway - Om man är likblek, varför då klä sig i färger som men ser ännu blekare ut i?
Carey Mulligan - Vem du än är, WTF!
 

Klassresa!

Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på väldigt länge (okej, jag har nog aldrig gjort det förr. Då gjorde mamma det åt mig). Jag gjorde matsäck till dagens klassresa. Säger man verkligen matsäck? Jag har nog alltid sagt massäck?! Nog om det! Jag gjorde matsäck för att vi idag var iväg på klassresa i Varberg.
Det blev ett besök hos stackars
Bockstensmannen, en vandring runt fästningen för att lära om dess historia och tillslut var vi ute på Getterön för att kolla på fåglar.  
Det har varit en mycket trevlig dag och vi hade tur med vädret. Det började regna nästan direkt efter att vi satt i bussen påväg hem.

Imorgon bjuds det på ännu en Elias Fries tradition, vårdagen! Då är alla klasser på skolan ute i sina land för att luckra och ha sig! För er som tycker att det låter lite konstigt att eleverna är ute i sina land kan jag enklast förklara att Elias Fries är en miljöskola, där alla klasser har ett stort land bakom sitt hus. På vårdagen är man ute i sitt land för att så det klassen har beslutat sig för att så. Vi kommer bla så potatis, solrosor och lite annat som jag inte kom ihåg nu. Nu gick jag kanske lite över styr med att bestätta om vårdagen så det får räcka här!

Elias Fries skola, där jag själv gick från 1-6 klass. Numera är det min arbetsplats lite titt som tätt!

 


Tillökning!!!!!

Jag kan äntligen berätta den glada nyheten!!!! Thank God så är det inte jag som väntar en knådd utan våra fiskar har äntligen fått yngel! 
Vi har anat ett bra tag att två av dem har varit på tjocken. Så igår när vi kom hem skrek jag av glädje när jag hittade ett yngel bland våra fiskar. Efter en stunds letande lyckades vi hitta 6 stycken! 
Nu ligger de och plaskar i ett babyakvarie i det stora akvariet så de inte blir käk åt de andra fiskarna. Tyvärr blev två av deras syskon fiskkäk i morse då vi inte hann rädda dem.
Nu misstänker vi att en fisk fortfarande är på smällen så vi kanske får några fler yngel i veckan! Jag håller tummarna för det :)










Gäddan Gösta

Igår var det superhärligt väder så jag, Jenny, Pappa och Rickard åkte ut och fiskade. All text som jag skrev innan försvann så ni får titta på bilderna istället!




En frukt kommer lastad

Igår överraskade Rickard mig med denna mumsiga frukttallriken. Män är allt bra att ha ibland!

Det går bra nu!

Cashen bara rullar in som vanligt. Lika bra att köpa något så att inte bägaren rinner över. Den här gången blev det en Macbook Pro, hittde ingen dyrare dator på Apples hemsida ;)