Vietnam

Nu har vi landat i Vietnam, eller vi landade i morse.
Flyget hit fran Thailand tog bara en timme vilket var valdigt skont. man ar varldigt trott pa att sitte fleeera timmar i ett plan!
Typ det forsta man sag nar man klev av planet var mopeder.. har KRYLLAR av mopeder.. Alla kor verkligen det!!
Jag var val inte lika intresserad av att aka hit som de andra i min familj var, men nu har man varit har i nagra timmar och jag borjar faktist gilla det!!

Vi gick ut o kakade efter att vi fatt vara rum. Sen nu ikvall har Jag, Jenny, Jocke o Davve spelar biljard.
Jag och Jenny vann med 2-1 i matcher :)

Imorgon har vi bestamt oss for att sova ut riktigt lange, har inte gjort det en enda gang sen jag kom hit.
Sen ska vi aka till en marknad eller varuhus eller vad det ar. Jag hoppas pa myckte shopping, for har ar det mycket billigar an i Thailand!

Dagen efter imorgon, alltsa i overmorgon xD .. da ska vi aka pa en liten "resa" och bort till tunnlarna i marken. Det har vatt om den pa typ packat o klart och sanna program. I de tunnlarna gomde sig vietnameserna under vietnam kriget. Jag ar javligt orolig for detta kan jag lova. Jag hatar sma tranga utrymmen.. (Jojjo, det vet du efter att bade du o jag borjade lipa nar vi besokte karlsborgs fastning i 6an, haha).
Men det ska anda bli haftigt... jag e bara radd att jag fastnar for det ar jaaavligt litet dar. Jag ska visa kort sen pa hur sma halen i marken ar som man ska ga ner i!!!!!

Resten av tiden i Vietnam ska vi antagligen ta flyget ut tll kusten for lite bad o sol! Det verkar inte som det kommer bli sa mkt sant under denna resan sa jag ska verkligen njuta!
Kanns som jag kommer vara blekare nar jag kommer hem an vad jag var nar jag akte!! men skit samma. sant pallar jag inte bry mig om!

Ha det bra dar hemma!


Thailand

Min basta van Johanna lever ett akta Svensson (Karlsson?) liv. Rod villa, kor volov, Har husvagn, har hund och har en storebror. Ja, det ar val sa den perfekta familjen ska se ut nar man bor i Sverige?!
Johanna har alltid sagt till mig att min familj ar lite konstig och speciell.. :) och visst, det kan jag halla med henne om! For vi gor inte alltid som alla andra. Jag har varit i Thailand i 3 dagar men anda har jag och min knappa familj hunnit med valdit mycket.

Fors och framst, Johanna Hallstrom, du ar en Angel!!!
Eftersom min skjuts ner till Malmo gick at helvetet hade jag liiite problem, men sa ryckte Johanna in och addade mig! Tack!!!!
Resan ner var jag valdigt nervos infor. Kopenham --> London. Dar skulle jag checka ut och sen checka in igen men det gick bara bra!
Sen fran London till Doha for att byta plan och fran Doha till Thailand!
Nar jag kom fram till hotellet var det riktigt skojj att traffa familjen, min knappa familj! :)
Jag kom ju dit pa morgonen sa vi akte direkt till Koh San for att halsa p Vicky, en van till familjen. Men han var tyvarr inte i sin butik sa jag o Joakim drog till MBK och Siam Paragon istallet.

Pa onsdags morgonen akte vi ivag till.. ehh, jag vet inte vad det heter. Men vi skulle kolla pa massa historiska saker. Jag brukar i vanliga fall hata att aka pa sanna saker men detta var helt okej.
Vi var forst pa en kyrkogard fran andra varldskriget men dem som dog da.
Sen akte vi till den kanda bron over floden Kwait. Ni kanske har sett filmen om det? Jag har inte det sa jag visste inte sa mkt om det men det var valdigt intresant!
Efter det akte vi o lamnade vaskorna dar vi skulle bo. Vi bodde pa vattnet. I en liten stuga pa bumbutrad pa vattnet!
det var riktigt haftigt! (det kanske e sant jojjo menar nar vi e lite knappa, da kan jag halla med henne, hehe)
Sen akte vi till ett vattenfall for att bada. Very Nice!!! Nar vi var pa vag tillbaka fragade chafforen om vi ville bada med elefanter. Jag ville svin garna men de andra var tveksamma... men Jocke, Jenny & Davve hangde pa!!
Sa upp pa elefanterna o ner i floden!!! haha, som jag skrattade. Jag o Joakim fick den busigaste elefanten sa han kastade runt oss i vattnet!!! Sen var dagen klar och vi akte hem for att sova i varan vattensang! haha!

Idag borjade vi med att aka och rida pa elefanter. Vi har redan gjort det for nagra ar sen, men vi gjorde det anda! Sen skulle vi aka flotte tillbaka pa floden. Nar vi kom hem kakade vi o sen skulle vi aka till Tiger tempel! det va saaa skojj! Det ar munkar som bor med tama tigrar. Sa man fick ga in o sitta med tigrarna och ta kort med dem och sant. Sen hade de en liten bebis pa 3 manader som va saaa go o soot!!! De hade 3 andra bebisar som bara var 13 dagar men de fick man inte kela med.
Men dessa tva dagar har vatt as skojjiga! hehe. Vi har hunnit med riktigt mycket.

Nu ar vi tillbaka i mitt alskade Bangkok! (Jag hade kunnat stanna har hela mitt liv)
Men imorgon ska vi flyga till Vietnam och stanna dar i ca 10 dagar.. efter det flyger vi till Malaysia och sen avsluta i Thailand!

Tack o hej!

Smögen.. nästa Thailand!

Midsommar i Smögen va underbart! Jag o Mia hade väldigt mysigt kan jag lova!
Inatt åker jag till Thailand, ska bli lite gott att träffa familjen faktist!
Ha det bra här hemma, ses i Augusti!

I will miss You!

Dag 1, Måndag

Resan ner gick "bra", världens mest obekväma säten!!!
Men det va otroligt skönt att komma ner. Vi mötte en kille i korridoren till vårat rum med gula Björn Borg kallingar! J: "Grabbarna ikväll eller?" .. Eken: "Ja, för fan.. Förfest hos er eller?" J: "Alltid!!!"
Sen började det komma in den ena efter den andra, verkligen hur goa killar som helst!
Det finns även en Killen med på bilderna här nere i röd skjorta.  Fråga mig inte vem han är, för det har ingen av oss någon aning om! haha!
Denna kvällen blev en början till världens bästa vecka med världens bästa killar från Kumla!!!!! 


             

Dag 2, Tisdag

Poolen på morgonen, sen skulle det vara barrunda på kvällen, men vi ville bara ha våran Grabbarna Grus tröja, så när vi hade fått den gick vi tillbaka till rummen med killarna och förfestade där istället! =)
Sen skulle alla dra till GG, Alla bara gick iväg så det va bara jag o räkna kvar.. så skulle vi gå dit ihop, både va dragna som aset o skulle hitta dit, det tog 3 timmar om jag säger så! Vanliga fall tar det ca 4 min! XD
Kvällen avslutades på Blue Moon!

               

Dag 3, Onsdag

Var på stranden nån timme på morgen, men vi pallade inte vara kvar så vi åkte hem o sov istället.
På kvällen var det förfest hos killarna, skojj som alltid. Men det skulle bli bra mkt bättre! :D
För sen va det skumparty på Blue Moon, fy faaan va skojj det var!
Jag höll på att drunkna hela tiden eftersom skumet gick över mitt huvud!!! Tacka vet jag Ralle som fick lyfta upp mig hela tiden!!
Bästa kvällen lätt! :D

                

Dag 4, Torsdag

Vi la oss vid poolen när vi vaknade men sen ångrade vi oss och åkte bort till nissi beach! Gick o letade o letade efter killarna men sen fick vi veta att de var på en helt annan strand! haha!
På kvällen var det texmex party på GG, huuur skojj som helst verkligen! Gratis dricka med och det gjorde ju inte saken sämre! =)

Julia: -"Texas, varför ligger du i soffan o sover?"
Killen i soffan väder på huvet.
Julia: -"Vem faan är du o vad gör du på mitt rum?!"
HAHA, då var det Ralle som låg inne hos oss i soffan, haha! Fy fan va rädd jag blev!


            

Dag 5, Fredag

Dagen började med att Jag o Johanna åkte till stranden där Grabbarna redan var. Himla go dag på stranden. Träffade på min kompis Fredrik L. från gbg i havet, världen är liten ibland!! Efter det åkte vi hem för att käka lite och börja korka upp! Cammy o dem kom denna dag och vi hade lovat att ha förfest, men förfesten blev lite större än vad vi trodde att den skulle bli! Helt plötsligt var vi hur många som helt inne på vårat lilla rum! Inte för att vi hade problem med det, det var ju bara skojj! 
Alla drog till GG sen runt 12. Någonting gick jävligt fel där. Antagligen blev jag drogad, fick någonting i mitt glas eller likanande för det är verkligen heeelt svart! Tacka vet jag Erik och Ralle som hittade mig utanför Blue Moon Bar. Vad skulle hänt annars? Usch jag vill inte ens tänka på det! 


                              

Dag 6, lördag

Vet inte riktigt hur, men vi lyckades att inte ta en enda bild på lördagen.
Jag mådde ju inte så himla bra efter att jag hade blitt drogad eller vad som egentligen hände... men
 jag gick till stranden med killarna på morgonen och Jojjo åkte till nissi beach med Cammy o co!
Sen på kvällen var det beachparty som sög riktigt mkt i början men det blev roligare sen. Eftersom det va gratis dricka så kunde det ju inte bli annat än skojj! =)

Dag 7, Söndag

Vi vaknade klockan två, planerade att gå till standren men båda var trötta i huvet så vi gick lite i affärer istället och sen gick vi och satte oss hos JImmy i några timmar! =)
En äkte förfest på kvällen med mig, jojjo, cammy, madde o paula! Really nice!
Anna & Anne kom dit med mina skor med som jag hade lyckats springa ifrån på fredagen! Keiso kom han med o hälsade på, alltid lika trevligt!
Vi skulle till grabbarna grus o rocka sista kvällen men jag stannade hemma hos killarna så gick Jojjo till GG och körde järet! =)

           

Dag 8, måndag

Jag gick upp klockan 9 (!) på morgonen för att köpa vatten och säga hejdå till grabarna medans Johanna sov..
Det var egentligen planerat att vi skulle ligga o pressa hela sista dagen på stranden.. men pallade vi det? Nej!!
Så vi satt hos Jimmy i några timmar o snackade med honom och sen på kvällen gick vi ut o käkade med han! Väldigt gott o mysigt! Vi hann även med att springa in på Grabbarna Grus en snabbis för att hämta bilderna vi glömt där!
Sen var det tillbaka till hotellet för att sitta ner med Jimmy den sista tiden, shit så deppade vi var. Ville verkligen inte åka hem till Sverige.
Men vi hade ju inte så mkt val tyvärr. Det var lätt den bästa veckan någonring i mitt liv!!

            

Sista kvällen med Jimmy

De två vännerna och Jimmy
Sista kvällen skulle vi ha en liten myskväll med Jimmy och det väldigt lyckat!
Gick till en mexikans resturang och det var himla mysigt och gott =)
haha, alla vill se likadana ut på bilderna, så jäkla heta vi är asså (not) speciellt jimmy med sina glasögon som han inte kan se någonting i. "men de är coola" haha


60799-419

   
   

Ayia Napa

Inatt klockan 3 åker Jag & Johanna mot Cypern!!
Det kommer blir heelt underbart! Jag verkligen längtar efter att få sätta mina fossingar på stranden och hoppa ner i det blåa vattnet. Det kommer verkligen blir sååå skojj att åka iväg med Karlsson, min äldsta och bästa kompis!
Lite synd att det är så bra väder här hemma.. men vi kommer nog va brunare än bra många andra när vi kommer tillbaka.

Ha skojj här hemma allihop :D

VÄRLDENS BÄSTA KLASS

60799-412

Världens bästa tjejer

60799-411

Världens bästa killar

60799-410

Ännu mer bilder!!!

Jag älskar bilder, Jag älskar att ta studenten och jag älskar alla mina underbara kompisar.

              

Världens bästa klasskompisar

Tack för dessa 3 åren, SpI04e, Jag kommer sakna er alla ! !

                            

Balen 3 Juni

Här kommer lite mer bilder från den underbara balen =)

                   

Röda mattan

Röda mattan ägde. Galet skojj var det!
Alla (de flesta) var så otrooligt fina!
men phuu så nervös man var, jag ville knappt kliva av bilen, men allt gick bra som tur var och folk tog kort på oss, vilket var min största rädsla att det inte skulle hända.


      
     


Fotografering

Klockan 13.00 var allting klart inför bal! Då åkte bilen mot lindekullen för att ta bilder, mååånga bilder.
Jag har säkert 1000 underbara bilder på oss. Efter en timme där uppe hade man nästan kramp i munnen efter alla leenden =)  Men det var det värt, utan tvekan.
Jag och Johan lyckades få jätte många fina bilder, på vissa bilder ser det nästan ut som vi ska gifta oss =)
Här kommer lite smakprov

   
   

back!

Nu är jag äntligen tillbaka och ska lägga upp lite av mina bilder från den underbara balen.
Jag har som vanligt vääldigt många bilder så jag orkar tyvärr inte lägga upp alla.. Men vi får se hur månda det bli!

imorgon.. IMORGON!

Jag kan verkligen inte förstå att det är bal IMORGON!
Denna dagen som man har väntat på så himla länge, den är imorgon! ! !
Allt man tänker på är balen, jag oroar mig för nästan exakt allting. Håret kanske blir dåligt, klänningen går sönder, klacken på skon går av, klänningen fastnar i bilen när vi stänger dörren och Davve kör iväg med mig hängandes bakom, Jag eller Johan ramlar på rödamattan..  och allt annat som iiiinte får hända. det går inte att sluta oroa sig.
När man väl stiger på den röda mattan ska man gå där och vara hur uttittade som helst, alla ska kommentera en, jag vet själv hur det är, man bedömmer allt !  Det värsta skulle vara om man hör någon som säger "usch, va ful klänning" eller något sånt.
Men sånt kommer inte hända hoppas jag, för min klänning är fab!!! Det tycker allefall jag själv och det är ju det viktigaste!
Jag har också världens bästa baldejt, Johan, min Johan! När vi började gymnasiet bestämde vi att vi skulle gå med varandra. Det finns inte så många andra jag skulle kunna tänka mig att gå med än honom. Han är trotts allt min bästa vän och vi kommer vara heta ihop!
Lite bordsplacingsskvallen har man ju också lyckats komma åt, och som läget var då så sitter vi ihop med Jojjo, Mackan, Frida & Gustaf, mycket bra mycket bra!!


Fredag

Dagens 'ha gjort': Klippt Philip och kollat talang finalen.
Dagens 'gör nu' : Funderar på att gå och lägga mig
Dagens 'jag vill': Att det ska vara lördag så det e bal imon!!!

Sturesbal

Här kommer några bilder från stures bal, jag tog inte så många eftersom det inte var så jättemånga jag kände där. men jag lyckades hitta Thang, Nattan och Hanna allefall!


Världens bästaste och finaste Thang!!


Nattan var som vanligt väldigt fin!


Hanna, Johans tjej var med mycket fin!

2 dagar kvar!!!!!!

2 DAGAR kvar till balen! - Det är nästan galet!
Jag är glad att allt är fixat och klart, annars hade jag haft panik!
Jag & Johan lärde oss tom att dansa vals igår, inte för att vi va världsbäst på det, men det ska nog kunna gå vägen ändå! :P
Jag hoppas verkligen att det kommer bli en otrooligt rolig kväll, alla kommer vara hur vackra som helst och glada!!!
Balen är verkligen en dag som alla tjejer (allefall jag) drömmer om. Balen och bröllopet! Att få klä sig i en sagolik klänning och bara vara hur fin som helst!
Jag är väldigt nöjd över min klänning, den är ser verkligen ut som den klänningen jag hade hoppast jag skulle ha!
Senare ska jag lägga in lite bilder från stures bal!