Mer spanien!

Här kommer ytterligare några bilder från när vi åkte ner till vårt hus i Torrevieja, Spainen i slutet av augusti!
Rickard & Jag gjorde en målning som blev.. ja, kanske inte så jättelik ;)

it's getting better

ÄH, glöm förra veckans svampplockinig. I helgen ökade vi högen med det dubbla :)

Watch out Juggar! Here I come!

Idag var det kort dag på jobbet så när jag slutade vid lunch var det raka vägen hem för att plugga. Jag har nog inte berättat det tidigare men jag läser lite kurser nu. Bland annat läser jag Serbiska steg 1. Idag kom äntligen mina efterlängtade böcker (som var något maffigare än jag förväntat mig) och jag ligger redan någon vecka efter, eftersom böckerna var slåtsålda när kursen satte igång, så det var bara till att slå upp dem direkt.
Lyckligtvis har jag expertishjälp hemifrån, tack vare mamma. Så är det något jag kör fast med ordentligt kan jag alltid fråga henne. Skönt!
Jag har varit otroligt taggad på att lära mig serbiska och ska göra mitt bästa för att lyckas så bra som möjligt. Drömmen är att jag ska kunna åka ner till våra släktingar i Serbien utan att ha tolk med mig :)
Nu kör vi!!

Spanien bilder

Fler bilder kommer en annan dag!

händelselöst..

Det är jättekul att åtminstone två stycken tycker att jag ska uppdatera oftare i bloggen! Tyvärr måste jag göra er besvikna. Många inlägg framöver kommer det antagligen inte bli.. men man ska aldrig säga aldrig!
Det händer verkligen ingenting i mitt liv som är värt att berätta om och därför har jag inget att dela med mig.
Idag efter jobbet åkte jag, mamma och pappa ut till vårt hemliga ställe och plockade en hel drös med trattkantareller! Efter en timma hade jag ont i både rygg och händer så då begav vi oss hem igen.
Ikväll kommer älskade Rickard. Åh, som jag saknar honom varenda sekund! Tyvärr kommer vi bara ses i några få timmar för redan på lördag morgon ska han iväg på annat resten av helgen innan han åker tillbaka hem till Uppsala.

Vi får se när jag dyker upp här nästa gång! Kanske redan imorgon om jag inte har annat för mig!
Hej så länge!

Tack för 10 underbara dagar, Honey!