Torsdag

Nu har snart hela denna veckan gått, mycket härligt! Hela veckan har jag jobbat som assisten åt en elev på högstadiet, ett jobb som jag har trivts väldigt bra med.

Innan jag började jobba idag åkte jag till sjukhuset i halmstad för att röntgas och prata om min operation. Peter, min underbart duktiga läkare som operarade mig sist visade bilder på hur jag kommer se ut efter denna operationen. Det kommer ju verkligen inte vara lika stor skilland som det blev efter den förra operationen men resultatet kommer bli mycket bra!!! Han betättade även hur operationen kommer gå till. De kommer såga av min haktipp och ta ut den, sen kommer de såga av en liten bit av hakan som är kvar och plocka ut även den. När den delen är borta ska de sätta tillbaka haktippen. Hänger ni med?

Idag när jag slutade åkte jag ut till Nataschia och hälsade på henne. Det är alltid lika skoj att träffa henne... dock somnade jag i hennes soffa. Haha, förlåt Nattan, nästa gång ska jag vara lite piggare =)
Träffade Jojjo ikväll med. Tyvärr träffas vi inte så ofta längre men så fort vi ses är det som att vi aldrig varit ifrån vanadra =)

Ne, nu är det dags att sova. Måste vara pigg imorgon så jag orkar med kvällen. Jag, Rickard och Nathan ska ha Saw maraton :P


Tisdag

Jaha, då var tisdagen avklarad med. Riktigt gött! Nu väntar jag bara på att Rickard ska komma hem från jobbet så ska jag pysa över dit sen.  
och till Sandra, haha.. inte än :)

Helgen

Fan. Jag är inte så grym på att uppdatera här asså. Jag får skylla på att det händer så himla mycket i mitt liv.
Jag jobbade väldigt mycket förra veckan. I fredags var det tagg hemma hos Rickard som gällde. I lördags var vi nere i Helsingborg och grattade min bebis kusin Cassandra som fyllde 1år :)  Och igår var det som vanligt match. Hylte vann mot Tierp. Bra bra!

Nu är det ju måndag igen och då var det jobb som stod på schemat. Denna veckan jobbar jag på Örnaskolans högstadie. Jag trivs bra där så denna veckan kommer nog gå snabbt!

Världens sötaste Cassandra

Jag & Pappa har tråkigt på ikea!

Rasmus & Jag laddar inför Malés match!


Onsdag

Igår var det en lååång och seg dag på jobbet. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Även om jag trivs som firren i det djupaste så är det ju aldrig skoj att jobba till klockan 5.
Sen var det snabbt hem för att byta om till träningskläder och åka hem till farmor & farfar för att fira farfar som fyllde år. Efter det åkte jag hem till Malé och kollade på en film innan min träning. Jag skulle väl inte kunna påstå att filmen var nån höjdare, tror den hette the football factor(?). Se aldrig den!
Träningen gick åt helvetet. Jag hann vara med i tjugo minuter innan jag drog ur min ljumske. Helvete. Nu ger jag upp. Jag gav det en chans men det verkar inte som att handbollen ville att jag skulle göra comeback =)

Ne, nu är min lunchrast slut så jag bör nog tillbaka till jobbet. Bara 5 timmar kvar! Jippie!

Fan också!

Nu är jag förbannad. Fick brev idag att de flyttat min operation från den 11e februati till den 25e februari. Det passar ju inte alls då :(  Fan också. Och jag tänker inte skjuta på den ännu längre.
Mamma får ringa och ta ett snack med dem för jag vågar inte :)

Måndag

Nu är jag back on track. Det har jag iofs varit hela tiden men jag har bara inte haft ork att skriva någonting.
Min helg var väldigt bra. I fredags hade jag och Millan myskväll hemma hos mig. I lördags var jag, Millan och Rasmus och kollade på damlagets handbollsmatch. Malé och Lasse kom också dit och hjälpte oss heja lite efter deras träning. Sen blev det filmdag hos Malé =) Tror vi hann avverka 4 eller 5 filmer. Jag och Rasse var de sista kvar. Vid 4 gav vi upp efter att ha kollat på den alldeless underbara Sunes sommar!

I söndags var jag och Joakim först och kollade på Robban & Rasses match. Sen var det äkta tagg som stod på schemat! Dags för herrarnas match mot Falkenberg. Vi var laddade till tusen och hejade som fan men det hjälpte inte :( Klacken röstar på att Malé ska in o spela. Annars kan de glömma klacken! 

Sen blev det måndag igen. Jippie! Jag ska jobba riktigt mycket denna veckan. Då blir det extra mycket tagg till helgen!
Nu längtar jag bara till imorgon :)

Onsdag

Efter ca 2års uppehåll hände det igen. Jag gick på den första handbolsträningen. Jag har fruktat otrorligt länge inför detta men nu var det äntligen dags.
Kan dock inte påstå att det gick svinbra. Noll kondition o.j.s.s. Sen är hela tanken för spelet borta.. men det kommer väl tillbaka hoppas jag.  Jag får ge det några träningar till och se hur det känns.

Jag vaknade flera gånger inatt av en förjävlig smärta i foten. Så fort jag rörde på mig trodde jag att döden var kommen.
Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Känns precis som att jag har blivit stämplad av ett par pumps över vänsterfoten men det är nog bara en sträckning. Vi får hoppas att det går över.

Nu ska jag åka hem till Millan. Stackaren fick operera näsanigår efter att hon fick en ankarlift i ansiktet när hon var i fjällen och åkte skidor förra veckan :(

Bäst just nu.. and forever!

Detta är lätt det bästa klippet i hela Mamma Mia filmen!

Från dagens hallandsposten.

En liten men ytterst vokal Hylte-klack höll igång.
Hylte supportrar på en bortamatch där hemmalaget inte heter Falkenberg eller Örkelljunga tillhör inte vanligheterna. Stödet uppskattades också.
- Det är några av våra B-lagsspelar som har åkt ner hit och som därför känner endel av spelarna i vårt lag. De ska väl iväg på mågot misstänker jag. Det är ju lördag,  ha ha! Säger Kristian Wrethander.

Läktarstöd.
För ovanligheternas skull hade Hylte Volley en liten men synnerligen högljudd klack med sig.

Vilken dag :)

Vilken dag det var igår!
Det började med att jag, Joakim, Rasmus, Robban och Tobbe hoppade in i partybussen påväg ner mot Lund. Vi lyckades bara köra fel en enda gång och sen hittade vi till hallen galant. Vi var de enda från hylte som var där och hejade. Tidningen (vet dock inte vilken) kom och tog kort på oss och efter matchen tackade spelarna oss för det underbara stödet :)
Självklart vann grabbarna med 3-0 i set :) Efter matchen skulle ju killarna duscha så vi hann slänga i oss en burgare innan det var dags att dra hemåt. Det blev tillökning påväge hem. Malé, Lasse och Erik åkte med oss till halmstad där de hade sin bil.

Sen var det raka vägen hem för att slänga på sig partyblåsan och bort till förfesten. Det var nog en av de roligaste förfesterna jag någonsin varit på. Herregud. GALET är det enda jag kan säga. Sen åkte hela gänget in till stan. Denna gången var det inte jag som 'gjorde en Julia!' haha! Det blev väl inte världens roligaste. Jäkligt svårt att slå förfesten lixom. Men några highlights fanns det verkligen under kvällen :)

Idag har varit en hyffsat seg dag. Jag sov till halv 2 och sen hann jag och jocke upp till B-lags matchen och såg de sista 5 bollarna typ :) Annars blev det bara chill hemma hos Malé, kollade på picsen från igår och lite sånt.

Trazz och Jag påväg till Lund

Tagg på läktaren :)

Syskonkärlek när den är som bäst!

Tack tack till världens bästa klack :)

Malé och Jag

A part of the gang :)

Im back!

Gott folk, jag lever :)

Spanien var skönt, hade riktigt varmt vissa dagar, runt 25grader. Eftersom vi har två hus där var det inte bara semester, det var en hel del som behövdes jobba med. Måla husen lite granna och städa lite och sån shit. Jag överanstängde väl mig kanske inte precis, men lite slet jag allt :)
Hann med en del shopping med. Köpte bla ett par superläckra pumps. Visar bild nån annan dag.

Kom hem i onsdags natt och sen upp och jobba på torsdagen. Efter jobbet blev det lite crazy time med jocke, rikard, robban och rasmus. Mycket snö, en bil, ett rep och en snowracer, det säger det mesta :) wihooooo!!! En aning farligt men dubbelt så skoj!

Idag har jag jobbat och sen blev det lite mys med mamma & pappa i soffan. Vid 10 åkte jag bort till Rikard där grabbsen var. Planerade lite för imorgon och hade skoj!

Imorgon ska bli så sjukt skoj. Klockan 12 åker Jag, Joakim, Tobbe, Robban och Rasmus ner till Lund för att kolla på Hylte Volley! Megafonen är med, partyhattarna är på, matchställen är på och vi kommer tagga mest i lugis hall :)
Sen får killarna duscha snabbt som fan så vi kan skynda oss hem igen och dra igång på riktigt! Jag tror att morgondagen kommer bli mer än awesome!!!!

Nu måste jag sova så jag är totalladdad imorgon!
Sleep tight my friends!