en vanlig jobbadag för mig

idag har mina arbetsuppgifter varit att åka och faxa ett papper åt Lisa (kunde gjort det på en kvart men var iväg en timma).  Sen bad hon mig gå ut med hunden en liten stund. efter det satt jag vid datan i en halv timme och sen kom mamman och barnen hem. då har jag & Lisa suttit i soffan och pratat om när Jenny kommer hit. och nu sitter jag bara o hänger med Lisa typ.
hyffsat chilligt!
men jag ska inte låta mallig, en vacker dag kanske det vänder och jag faktist måste jobba.

ikväll hoppas jag på att jag o fisen hittar på något skoj! internetkväll hos mig? hehe

helg igen

freeedag! fy fan va skönt! ikväll blir det chill med fia. vi kanske ska laga pannkakor. eller gör någonting annat. det märker vi.
annars har jag egentligen inga planer för helgen. eller jo, på söndag ska jag o fia ut o käka. vi ska fira att vi har varit här i 6 månader. halva tiden. (fast jag håller fortf tummarna för att jag åker hem i juni. men tvivlar tyvärr på att det kommer bli så)

nu ska jag gå upp till lisa och fråga vad hon behöver hjälp med idag. kanske laga nån middag? gå ut med hunden? åka till posten? bara det inte innehåller jobbiga ungar e jag nöjd :)

thailand 2002

image711

vad händer näst?

jag har nog aldrig tänkt så mycket på min framtid som jag har gjort detta året. det är helt sjukt hur många olika planer man har och hur ofta planen ändrar sig.
när jag kom hit trodde jag först att jag ville förlänga ett år, sen har jag varit helt inne på att flytta till thailand, sen ville jag resa överallt, sen ville jag hem o plugga..  och nu?
thailand lockar ju alltid. mitt andra hem lixom. men jag vet inte om jag klarar åka ifrån familj&vänner engång till? jag vet bara att jag INTE vill stanna i hylte, hellre dör jag fan!


powerlunch

nu sitter jag här och väntar på att min kära far ska ringa mig. eller det kanske blir mamma som ringer? det spelar inte så stor roll vem som ringer. jag har inte pratat med någon av dem på 2- 3 veckor typ.

sen är min jobbuppgift idag att gå ut med hunden. så förhoppningsvis joinar fia&alex mig. nu ska jag springa upp och käka en powerlunch. en pizza slice lockar nog mest idag. det är ju trottsallt torsdag =)


evig kärlek. finns det?

starbucks visiten var väldigt intresant. jämte mig och fia satt ett par och bråkade. eller vi vet inte om de var ett par, vi försökte tjuvlyssna så mycket vi kunde. ur kvinnans mun kom ord som; otrogen, skilsmässa, asshole, din mamma, kan inte lita på dig. hon var flyende förbannad!!
mannen hade en ring på fingret vilket kvinnan inte hade.
efter mycket diskuterande tror vi att vi lyckats lista ut deras story. Mannen har en familj, fru och barn, men har varit otrogen med kvinnan han var med på starbucks. han lovade kvinnan att skilja sig från frun, men frun fick veta att han varit otrogen och då lovade mannen henne att säga upp bekantskapen med kvinnan på starbucks.
det hela slutade med att mannen gick ifrån starbucks utan att säga hejdå. och kvinnan grät.

vågar man någonsin lita på någon?

sen har vi min nya host familj som är raka motsatsen. Lisa och Bill älskar verkligen varandra. De kallar varandra gulliga namn, pussas och när de inte träffas pratar de i telefon. ' honey, I miss u. '
jag blir nästan kär bara jag kollar på dem. de är verkligen det perfekta paret i mina ögon.

jag och fia satt och pratade om ifall man vågar ta chansen att gifta sig och skaffa familj. en skilsmässa är ju det sista man vill gå igenom. speciellt om de är barn inblandade.
fia tvivlar lite mer än vad jag gör. jag vill verkligen gifta mig och ha en familj. jag vill ha det perfekta förhållandet. jag vill ha mannen som bara älskar mig. som inte är otrogen.
men finns det perfekta förhållande?
för mig gör det verkligen det. men kanske inte för den man väljer att gifta sig med.

mot starbucks

nu sitter jag här och väntar på att fia ska komma och hämta mig. vi ska åka bort till starbucks och låtsas att vi har ett liv.
idag är även en sådan dag när jag inte orkar bry mig om ett skit hur jag ser ut. mjukisbrallor, en tröja som e så skitig att jag har svårt att se en ren fläck, inget smink, jordiga gympadojjor, håret uppsatt i en britney toffs.. !
herregud va skönt det är att inte bry sig, ibland önskar man att alla dagar kunde vara såhär.
tack o hej


27 Februari

I've got a way of knowing when something is right
I feel like a must have known you in another life
Cause I felt this deep connection when you looked in my eyes
And I can't wait to see you again


Miley Cyrus - See you again

härliga tider!

Sitter och läser massa gamla dagboksinlägg nu. haha!

12 december 2002
Idag så hade ja å jojjo kvarsittning i skolan i 1½ timme! =/
den jävla Lena Svennson tyckte att vi skulle ha d bara fö att vi va uppkäftiga å allt.. men vadå?!.. e man sjuk i huvet som hon så kan man juh inte räkna me annat!
Vi fick som "uppgift" att måla ett grupprum, mellan Peter å maggans rum!
d ble redit fint! =)

19 november 2003
Lr hur BRITNEY SPEARS äger!!!
åååå, hon e så himla bra så jag tror jag dör!
Lr ok, hennes nya låtar e juh inte så bra.. men dom gamla goingarna!!!
ååååååååååå, fatta bra hon e,, å hon e juh så söt oxå! Vill se ut som hon!!!
Tänk att få träffa henne.. JAG ÄLSKAR DIG, BRITNEY!!! :D

22 januari 2004
Idag ha man juh då tränat handboll igen!!
det e juh bara det bästa som finns asså!!!!!!

26 februari 2004
Jag, Sandra o Mia har återupptagit våran otroliga klubb Anti!!
Den har haft ett uppehåll, men nu e den tillbaka o bättre än aldrig förr!!!
Vill ge en STOR kram till mina 2 kompanjoner!!

23 april 2004
Hahha, det va en rätt kul grej innan.. jag o mormor spelade in en film t mina kusiner i Jogoslavien.. haha.. så filmade mormor mig.. så sa jag "Hej alla, Kryp in i din mammas f*tta!" (på jugoslaviska) hahah, fatta båda vi 2 knäckte oss till max.. vi kunde fan inte sluta flabba asså!!!

Happy days!

                            

underbart

FLORIDA
21 - 25 MAJ

tidig morgonmotion

nu är klockan 11 och jag har redan hunnit med morgonmotionen med fia. klockan 9.15 ringde min klocka. en halvtimme tidigare än vanligt. vad är det som tar åt mig egentligen? hur ofta brukar jag ställa klockan frivilligt för att gå ut och gå?
de flesta som känner mig vet att jag inte rör på mig i onödan. så jag måste erkänna att jag är väldigt imponerad på mig själv!

vid halv 1 kommer Dominique, min counsler, hit. jag är lite smått worried that hon kommer skälla på mig för att jag har hoppat över hela pluggdelen av mitt usa år. man måste egentligen plugga 80 timmar men det lockar inte mig så jävla mycket. om man inte har pluggat de 80 timmarna så får man inte förlänga sitt år. men det hade inte jag tänkt göra ändå så vad spelar det för roll ?

nu blir det frukost o dusch för min del.

måndag

Nu sitter vi här igen. Jag & Fia. På mitt rum. men idag har vi lyckats ta oss från golvet upp till min säng. framsteg!
Vi sitter som två nördar med en varsin dator. lyssnar på musik och pratar med varandra på msn.

Igårkväll hade vi picknick på mitt golv. svenska pannkakor hade vi lyckats laga med. Men sen lämnade Fia mig och jag blev ensam kvar här. och kvällen fick ett sorgligt slut.

image695

mitt liv

såhär ser varje dag ut för mig just nu

10.00 - morgonpromenad med fia.
1.00 - 7.00 - jobb och allt vad det innebär.
7.30 - julia&fia time. underbart!


sofia sjöström

image694

jag kommer ihåg första gången vi träffade varandra på starbucks. det var precis som att vi kännt varandra hela livet. vi berättade allt för varandra på bara någon timme. det fanns ingenting vi undanhöll eller skämdes för. hela våran life story blottades.
efter den dagen har det inte gått att dela på oss. 
jag tror inte jag hade varit kvar i usa nu om inte fia hade funnits här. alla gånger jag har varit ledsen och bara velat åka hem har hon funnits där och hjälpt. lyssnat. pratat. ja, bara funnits där.
tack sofia sjöström ♥

Önskar jag vore någon annanstans

Fan.
Det är i just sånna här tillfällen jag vill sitta hemma på Luzernvägen.
Jag vet exakt vad jag hade gjort just nu. Jag hade tagit på mig min rosa morgonrock. Ringt och väckt Johan&Johanna. och sen sprungit upp till Johan. Då hade jag satt mig på hans altan och pratat. pratat. och pratat.

Men nu är jag inte hemma.. och jag har inte Johan&Johanna här.
Fan.

image693


Jag pratade och pratade!

Att jobba som au pair är inte alltid en dans på rosor (är det någonsin det?)
Men idag lyckades jag sitta på msn större delen av mina jobbtimmar och det är inte illa pinkat! :)

När jag var färdigjobbad och klar smög jag mig tillbaka till min älskade data för att fortsätta min lost tittning där jag slutade igår. Jag var för rädd för att kolla klart sist.

Ikväll har jag och min kompanjon Sofia Sjöström varit och käkat thiamat på tysons och jag har fått prata av mig. Det finns mycket som bekymrar stackars mig just nu, men fia lät mig mala på tills jag inte hade några ord kvar.
men jag blev tyvärr inte mycket visare av det. Alla frågetecken snurrar fortfarande runt mig. Det finns bara en lösning till problemen... Men jag vet inte om det är värt besväret?

Vi hann även med en väldigt snabb shoppingrunda på ca 5 minuter. Då hann jag inhandla ett par skor och en väska. Bra jobbat!

Imorgon ringer klockan 9.55 för Julia ska möta Sofia klockan 10.00.
Snabbt på med ett par joggingbrallor och en ful tröja och sen är jag klar ;)

Lost!

Ligger och kollar på de nya ' lost ' avsnitten nu!
Var tvungen att pausa för ett tag...herregud.. jag vet vad jag ska ta mig till! Så sjukt spännande!
Det är i just sånna här tillfällen man inte vill ligga här helt själv!!!
Jag är rädd!!!


Baking with Julia and Fia

Här kommer första programet av  ' Baking with Julia and Fia '.
I detta avsnittet lagar vi pannbiffar.. nej, jag menar köttbiffar!
Sätt dig ner bekvämt och njut!


förlåt att jag skrattar mig igenom hela programet! =)

Kan inte sluta le!!!!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Igårkväll ställde jag motvilligt klockan på 10 eftersom jag visste att Fia skulle komma hit 10.15.
När hon kom hit var jag allt annat än sugen på att gå ut och gå en morgonpromenad.
men jag hade inte så mycket val så det var bara att snöra på sig gympadojjorna.
När jag var tillbaka hemma, svettig och trött, skiner Lisa min värdmamma upp vid dörren.

L:
"Julia, det har kommit ett brev till dig!"
J: "Till mig??? Varför det?"
L: " hehe, det vet jag inte, men det ligger inne i köket"
J: "meen, jag väntar inte brev från någon" 

Men jodå,där ligger ett brev till mig  =) Postat från självaste sverige!!!
Så jag springer ner på mitt rum och känner mig som ett barn på julafton!!!!
I Brevet ligger det en t-shirt med världens underbaraste Britney på! Sen ligger där en lapp ' Happy valentines day! From a secret admirer '
ÅHHH, älskade älskling!!!
Det där gjorde hela min dag.. nää, det gjorde hela min vecka, MINST!
T A C K!!!!!!!
♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

slut på semestern

Då var min sista lediga dag här. Trist.
Men jag ska försöka göra lite nytta av den och åka bort till banken för att sätta in pengar. Sen kör jag bort till tysons och hoppas på att hitta en handväska jag har spanat in!
Jag ska även försöka fixa en sak som jag o Sandra pratade om igår, en lite present till någon i sverige. =)

en resa till solen, TACK!

   
  

Malaysia 07

tisdag

Nu böjar min minisemester lida mot sitt slut.
Imorgon kommer familjen hem igen, det suger. Hade gärna vatt ensam hemma några veckor till.

Jag har sån jäkla beslutsångerst vad jag ska ta mig till med min framtid.
Ska jag stanna i usa till juni eller september? Ska jag flytta till thailand efter sommaren? Ska jag börja plugga och flytta ihop med Johan? Ska jag flytta hem till mamma och pappa igen? (nej!)

dagens låt;
natasha bedingfield - pocket full of sunshine

lycka till

Niklas, hoppas operationen går bra!
tänker på dig

Finmiddag med tjejerna

Brunchen igår var väldigt trevlig. eller.. nja, den var helt okej. Jag satt typ själv i ett hörn låtsaspratade med Carols som inte var där.  
När vi var mätta och belåtna begav oss Jag o Fia hem till henne.
Det var planerat att vi skulle åka till tysons och shoppa men eftersom jag är typ pank så kom vi på att det inte var så jäkla bra ide ändå!
En bättre ide var därimot att överraska Jane med en godmiddag! Sagt och gjort, vi skrev en lista och åkte o köpte det vi behövde.
Jag stod för förrätten (Toast skagen) och varmrätten (kyckling filee i vin/tomas sås med  pasta) och Fia gjorde en blåbär/jordgubbs paj till efterrätt!

Allt var jävligt gott och jag blev mätt för ett år frammåt. Men vi hade väldigt trevligt, även fast Janes polare knackade på dörren precis när vi skålade glasen till förrätten!

   


brunch time!

Nu blir det brunch med hela gänget.
Jag, Fia, Jane, Carlos, Artie, Ronnie och Sullie!
mysigt

14 Februari

Alla ♥ dag.. jaha, då var den dagen här igen!
I mitt tycke så suger denna dagen (om man nu inte hade fått, typ en asmysig weekend till London eller något sånt, av ens pojkvän) MEN, då ska man gärna ha en pojkvän med.

Nä, fuck alla hjärtans dag säger jag!
Jag vill ha blommor och presenter alla dagar. inte bara på en speciell dag!

time to talk!

Nu är det dags att lätta på hjärtat lite igen.
Livet suger just nu.. eller.. egentligen borde jag inte klara. Den nya familjen är verlkligen jättesnälla mot mig men jag trivs inte. Nu ljuger jag igen. För jag trivs, men någonting känns inte rätt.
Jag är inte glad, jag är uttråkad, jag saknar hayden och bergen sjukt mycket, jag tror inte att jag vill vara här, jag behöver träffa sandra oftare... listan är lång,

Igår kollade jag i fönstret när bussen kom, Jag blev nästan ledsen när jag såg MINA tjejer med den nya au pairen. man tar inte min hayden och min bergen sådär bara. De är mina och kommer alltid vara det.
På kvällen sprang jag över för att säga hej till Bridget för jag har inte träffat henne på en vecka nu, även för att säga godnatt till mina favoriter. Men de var inte hemma :(
Ska ge det ett nytt försök ikväll om jag hinner.

Lördag

Ingen lördag utan party om Jull & San är i NY!
Drog till en fancy bar på fifth ave med proffset och hans polare. Efter det fick jag tyvärr tacka för mig medans Sandra såklart höll ställningarna inne på 'touch' natten lång!


image677image678

Fredag

Såklart stod det party högt på shemat så vi tog oss in till NYC på kvällen för att rocka inne på 'madison'. Hade som vanligt sjukt skoj.
Härligt drinkbord, britt på högsta volym, cigg i ögat, ett mega bråk med taxichaffisen är bara delar av kvällens händelser!


image675image676

Torsdag

Idag var vi ute och gick med kidsen och senare på kvällev var vi ute och tog några drinkar med Jordan och hans polare!

image673image674

Onsdag

Spice var sjukt bra. LÄtt den bästa konserten jag varit på!!!

image671image672

gaah!

Idag är det bäst att hålla sig på god fot med mig. Jag är sjukt ledsen, förbannad och sur.
Men förhoppningsvis är det över imorgon.
denna flytten är verkligen jobbig. jag känner inte alls för att packa upp mina väskor igen.. nu vill jag bara hem till mamma.
Men som sagt, idag förtjänar jag att få gråta av mig och sen kan jag vara extra glad imorgon när jag träffar Sandra!

New York weekend!

Då var det dags igen. N.Y, here I come!

Ondags; Jag och Sandra kommer rocka på Spice Girls konserten. Sjukt skoj kommer det bli!
Torsdag; Sandra jobbar så då är vi hemma hos henne
Fredag; Sandra jobbar så då är vi hemma hos henne
Lördag; Road trip till Philadephia. mysigt! Sen på kvällen blir det party a'la antisarna. det kan bara sluta galet.
Söndag; Jag lämnar min kära Sandra och åker hem till DC igen

johan baby

Igår fick jag min välbehövda ' johan dos '.
Det var skönt att få prata av sig med honom... det är typ veckans höjdpunkt att få prata med honom på helgerna!
men nu kommer min älskade johan inte vara hemma på 3 veckor. det känns inte bra!
men honey, jag hoppas att du har det bra i stockholm och allt vad du skulle syssla med.
- jag älskar dig


Nya planer!

Framtidsplanerna ändras lika ofta som min bantning går åt helvetet (dvs varje dag).
Men en sak har jag funderat på fram och tillbaka.. och i nuläget känns det väldigt rätt.
Min plan är att dra hem till Sverige i början av Juni!!!!!
Ju mer jag tänker på det desto mer vill jag åka hem till sommaren!

När kidsen har slutat skolan kan man ju lika gärna åka hem. Varför ska man gå och dra i tre extra månader bara för att man SKA göra det. Då är det bättre att komma hem till den Svenska sommaren och gör saker man verkligen tycker är skojj.

Åh, jag blir glad bara jag tänker på det =)

Jenny kommer hit ! ! ! !

Nu är det bokat :D
Min älskade syster kommer hit den 22 mars, det kommer bli sjuk skoj att få träffa henne!
Läääängtar!!!!!!!!!!!!!