Mentorsdag på Bulls 29 mars

                   

Förfest hos Davve 24 mars

Här kommer nåågra av bilderna från i lördags hemma hos Davve. jag pallar inte lägga in mer :P
               

Hundvakt

60799-113

IDAG HAR JAG VARIT HUNDVAKT ÅT DENNA OTROLIGT SÖTA LILLA HUND, GIZMO!


Förfest hos Sara 19/3

Här kommer några väl valda bilder från förfesten till studentfesten i måndags hemma hos Sara! Jag kunde tyvärr inte ta med alla 500 bilder fast jag väldigt gärna skulle gjort det!
                                        

Längtar till sommaren

JAG VILL HA SOMMAR NU :)
TÄNK ATT FÅ LIGGA NERE PÅ STRANDEN I SPANIEN ELLER I THAILAND
ATT FÅ GÅ RUNT BARFOTA MED EN GLASS I HANDEN
BARA ATT FÅ SLIPPA DETTA LANDET HADE VATT PERFEKT!
Ta mig till solen nuuuuu!

60799-71

VadKvinnorVillHa

Kvinnors språk 

 • Ja= Nej 
 • Nej = Ja.
 • Kanske = Nej.
 • Vi behöver = Jag vill ha
 • Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här.
 • Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
 • OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga!
 • Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
 • Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Mäns språk

 • Jag är hungrig= Jag är hungrig
 • Jag är sömnig = Jag är sömnig.
 • Snygg klänning = Snygg urringning.
 • Får jag bjuda dig på middag ikväll = Jag vill pöka ikväll.
 • Jag har tråkigt = Vill du pöka med mig?
 • Ska vi dansa? = Vill du pöka med mig?
 • Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka med mig?
 • Ska vi gå på bio? = Vill du pöka med mig?
 • Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög.

Sedan har vi de tydligaste tecknen på att hon vill ha dig. Exklusive...
Hon ringer inte första gången för hon är rädd att tro att du tror för mycket. Hon frågar frågor om dig, hur din barndom var/vad du ska göra i helgen ex. Hon bakar paj för din skull.. Oavsett om den blir god eller ej...Hon blir sur om du ej ringer som du sagt osv eftersom hon ställt in sig på det. Hon planerar saker för framtiden. Hon blir galen ibland.. (internt) eftersom hon tänker på dig så mycket att det blir kortslutning ibland. Hon låter dig hållas, eftersom vi vet att det är så man gör för att fånga en man. Hon blir ledsen då du är ledsen, glad om du är glad eftersom hon påverkas så mycket av dig. Hon slutar aldrig bry sig/ ringa/ fråga/prata- om än på konstiga sätt och på tidpunkter då män helst vill sova/supa med grabbarna/ eller se på fotboll..

Några tecken på att Han vill ha dig.
Du får blommor, han håller din hand, han säger att du är vacker, han vill ha dig så nära som möjligt på krogen så ingen annan hinner lägga in en stöt, han står utanför ditt fönster och sjunger, (skulle väll va trevligt;) ,han vill visa upp dig för alla för att han är stolt, han gillar att bära omkring på dig, han kan inte sluta le, han pratar om dig så du och alla ska veta om att det är bara dig han vill ha(phuu).., han pratar om framtiden och saker han vill göra med dig. Han torkar bort dina tårar och säger överdrivet söta saker då du e ledsen(thats what we need). Han gillar att bli galen tillsammans med dig.

Vad kvinnor vill ha: Blommor, myskvällar, små stunder av tystnad då det är okej att bara stirra in i dina ögon, god mat, massage, gentlemän, överraskningar av alla de slag, frihet men sen en stark och trygg famn att springa in i då vi tröttnat på att fara omkring, en cd med musik som påminner om oss, en korg med frukt och vitaminer då vi e sjuka (lämna den helst på trappan för vi brukar oftast va sura då vi e sjuka), nattliga besök, och det där speciella man känner då man vet... 

Vad kvinnor inte vill ha:
Otrohet, ovisshet om hurvida ni är exklusiva eller inte, män med hår på ryggen, pojkar som tror dom är män, spindlar (har inget med saken att göra men dom måste komma från helvetet eller nått..), tofflar -(ett slags djur män blir ibland), killar som inte kan bestämma sig (dumpa), erat tjat om att fotbollen faktiskt är viktigare än desperate housewives=kompromissa, skäggväxt =sandpapper..


Fredag

Helg igen :)


Veckans Babe!

♥ Josh Dushamel ♥
Här har vi dagens babe. Han kanske inte är världens hävaste på just denna bilden men på TV är han inte att leka med! Han är med i serien "Las Vegas" på 5an och där är han hävare än aldrig förr.
Han är med i en film som heter typ "Win a date with Ted Hamilton" Se de om du inte ha gjort det, inte för att den e så himla bra, för det e precis som alla andra amerikanska filmer. Men du ska se den just för att han är med! :)
60799-69

Hål i naveln!

 

Igår tog jag hål i naveln
Det var en kurs för personer som skulle lära sig att ta hål i naveln och de behövde några modeller att ta hål på.
Så jag, Sara & Lina i min klass ställde upp, eftersom ingen av oss hade det och nu var det ändå gratis så då kunde man bara ta ut det om man inte bli nöjd och ändå inte lagt ut pengar på det.
Men vi va jäkligt nervösa eftersom det hade dratt ut på tiden väldigt mycket.
Det gjorde jävligt ont att ta det, det ska jag inte sticka under stolen med, fast jag blev väldigt nöjd och resultatet blev väldigt bra; Här har ni det: 

Förfest hos Davve 9/3

                       

Snart helg!

Nu var det snart helg igen! =) Dagarna går fort när man har skojj som man brukar säga!
Jag hoppas på en toppen helg denna gången, och jag tror nog det kommer sluta så med!
Imorgon fredag blir det Mårtensson, Underbar, för min och Johannas del. Förhoppningarna är höga på många sätt. Hehe. Ska bli skojj att gå ut ihop med dig min favorit tjej!
Lördag åker familjen Örnstedt minus Jenny antagligen till IKEA och sen vidare till Mormor på tjörn så att hon kan få se hur jag ser ut nu! hehe. Och på kvällen blir det självklart melodifestivals tittning o hejjning på Måns :)
Ska och skänka en avundsjuk tanke till Anna som sitter på plats i Globen och tittar!
Söndag blir det hemfärd från Mormor och sen ingenting!

En dag på Vallåsen!

Här är bilderna från när klassen var på Vallåsen igår den 7/3. En riktigt rolig dag om jag får bestämma, lite synd att det regnade men humöret var på topp ändå! hehe

                    

Dagens inköp

  

Här har vi dagens inköp! Jag kunde inte bestämma om jag skulle köpa de svarta eller de röda så jag tog båda två så slipper jag ångra mig! =)

Balklänning

Imorse var det dags för mitt andra besök till Falkenberg och Castelle för att försöka hitta balklänning!
Hade lite mer hopp om att hitta klänning denna gången eftersom hon som jobbar där sa att de hade många nya klännigar i stl. 34 när vi ringde! =)
Jag hittade yvå stycken direkt när jag gick in där.. och det var de enda två som jag fastnade för!
Den ena var lite orange i färgen men ändå inte jätte orange och den andra var guld/champage färgad!
Båda var verkligen underbara enligt mig men jag valde tillslut den guldiga! Den var lite för stor men det e bara att sy in =)
Hon som äger i affären sa efter att jag hade valt klänningan. "du ska bara veta hur många tjejer som har provat denna klänningen men inte kunnat komma i den och blivit riktigt förbannade" :D

Väldigt skönt att ha klänningen fixad allefall. Johan har ju sina kläder fixade oxå.. vi kommer bara såå fina sååå!
Längtar riktigt till den 3 Juni!