En av de bästa dagarna i mitt liv

Även om jag grät konstant från det att jag klev in på flygplatsen i Washington tills det att jag landade i Göteborg så var den dagen en av de bästa dagarna i mitt liv. Det var min pappas 50årsdag och jag överraskade honom med att komma hem utan att de visste om det! Jag har redan berättat om detta en gång men jag måste bjuda på lite nya bilder jag hittade på en annan data här hemma.
Det började med att Jenny läste upp ett tal som jag skrivit till pappa. I slutet skrev jag 'Jag visste inte vad du önskade dig i present så jag skickade något hela vägen från DC som jag tror du önskat dig' 
Det var den mest overkligen känslan någonsin att komma fram då! Pappa grät, jag grät, alla gästerna grät! Att få krama sin pappa för första gången på ett år går inte beskriva. Jag fattade nog inte att det var sant förens 3 på natten när jag fick värsta gråtattacken. ♥









Grattis Joakim 18år!

Idag fyller min lillebror Joakim 18år. Grattis Grattis!! I vår famlj är vi experter så att vara bortresta när någon fyller år. Det var nog 3-4 år sedan mamma och pappa var i sverige på min födelsedag. Jag missade allas förra året, och alla missade min 20 årsdag!
Men nu är det Joakims dag så jag och Jenny har kalas för honom. Farmor, Farfar och några av Joakims kompisar var precis här och ikväll har Jocke fått bestämma mat, falukorv och makaroner :)

Grattis igen min älskade lillebror. Här kommer lite bilder på dig :)

 
 
 
 
 
 
 

Helgens bilder

Johan hjälper mig med maten till våran finmiddag :)


Me and my best friends

Våran favoritRobban in action

Min nya gosiga tröja =)

Joakim och Robban

Jag och Mello

Let the show begin



saturday night

I lördags kväll var jag som sagt hos Millan. Det va riktigt nice att träffa henne igen. Just like the old times! Vi käkade och kollade på film. Sen ringde min lillebror och frågade om det var okej att han tog hem lite folk till oss. Visst var det okej men jag och Millan körde hem till mig för att 'kolla läget'. Millan kunde tyvärr inte stanna så länge men jag joinade jocke och hans polare. He he. Det var väl inte riktigt meningen att jag skulle jonia dem fullt så länge som jag gjorde. Även om de är två år yngre än mig och min lillebrors kompisar så hade vi sjuukt skoj. Dansade till gamla goingar hela natten lång. Från ingenstans dök en hatt upp. Helt plötsligt fann det peruker, sombrero hattar, djurgården mössor, gamla hockyhjälmar, skidglasögen etc. Ha ha! Det kändes som jag var 14 år igen =) Vid 5 på morgonen tog maskeraden slut men jag och Robban låg uppe och snackade till halv 7 på morgonen typ så man var hyffsat död igår.

Idag mådde jag en aning bättre och gick till jobbet. Jag jobbar på förskolan, hos mina gullungar, denna veckan. Idag hade jag stängningen så det blev en lång dag på jobbet. Nu ligger jag och Johan i soffan och kollar film. Måste vara lite social mot vännen och ge fan i datan nu!

lördag

En sovmorgon toppar nog listan över miona favorit sysslor! Jag och Maja tog en låång sådan idag igen. Sen blir det tyvärr dags att ta tag i livet göra lite nytta här hemma. Jag ringde mina föräldrar som just nu är i Thailand, städade och lagade mat till min lillebror. När jag gick ut med soporna gjorde jag något väldigt klumpigt! Jag gick rakt in i den fetaste brännässlan ever och brände upp hela armen!
Nu är jag precis hemkommen från Robbans volleyboll match. Jag och Joakim var uppe och kollade men tyvärr förlorade hylte. Men våran älskade Robban var bäst ändå :)

Ikväll ska jag åka hem till Millan. Det ska bli riktigt kul eftersom jag och Millan inte träffas så mycket längre. Först flyttade hon till norge i ett år och när hon flyttade hem flyttade jag till USA. För längesen, ca 4år sedan tror jag, bodde jag hemma hos Millan i 9 månader. Varje helg bodde jag hemma hos dem. Jag hade min egna säng, foton på min familj på väggarna och de handlade leverpastej till mig varje helg :)
Jag har så sjukt många roliga minnen från den tiden. När vi hängde med Jonatan, Tomas, Sammy och de andra torups killarna hela tiden. Millan kommer du ihåg när vi festade hemma hos dig och Kalle sprang runt som Lucky Luke? Ha ha! Eller alla sommrar i Skrea?

ha ha. Millan och Adam för väldigt länge sedan.


Jojje, Jag och Tomas


Millan i Skrea, fbg

Fredag

Imorse var jag ledig men jag satte klockan på 7 för att väcka min lillebror, men jag var för trött för att orka gå upp till hans rum så jag tog mobilen och ringde och väckte honom :) Sen somnade jag om och sov fram till Maja väckte mig. Då sprang jag ut och hämtade tidingen och myste med henne i sängen i nån timme.

Fick finbesök av både Jojjo och Johan under dagen. Jag och Johan åkte ner och handlade eftersom jag skulle ha middag här hemma hos mig. Min duktiga kompis Jojjo har ju klarat massa tentor så jag hade en grattismiddag för henne. Vi hade planerat att vara uppklädda så jag tog på mig min finklännig och Johan kom hit i skjorta och grejjer. Jojjo och Albert fattade inte riktigt vinkeln men det gjorde inget, för jag tröttnade på klännigen efter ett tag och drog på mjukisbyxorna istället :)
MIddagen var väldigt god. Jag bjöd på fläskfilé och potatisgratäng. Till efterrätt gjorde jag en annaspaj som uppskattade :)

Nu sitter jag här hemma helt själv. Det är typ det värsta jag vet eftersom jag är grymt mörkrädd/rädd för att vara själv/rädd för typ allting. Men jag fick sysselsätta mig med att städa upp allt efter middagen och sånt roligt. Johan är ute ikväll men jag sa att jag kunde köra och hämta honom så nu väntar jag bara på att han ska ringa och vilja åka hem!


När tålamodet tryter!

Denna veckan har jag ju som sagt jobbar på högstadiet och jag måste säga att jag trvis grymt bra. Det är väldigt stor skillnad från förskolan men jag trivs på båda ställerna. Jag har verkligen lärt mig att man måste ha stort tålamod när man jobbar med människor, framförallt med barn och ungdomar. Men i onsdags sprack mitt tålamod. Jag hade en kemi lektion och eleverna kollade på film. Då skjuter någon in papper under dörren och springer sen iväg. Första gången brydde jag mig inte så mycket. Sen hände det igen och när jag öppnade dörren var de borta. Då började tålamodet tryta eftersom de störde klaasen som kollade på filmen, så jag satte mig på en stol jämte dörren. När pappren kom in 3e  gången var jag berädd och ryckte upp dörren. Jag lyckades haffa de tre tjejerna och tog in dem i klassrummet så de fick skämmas inför alla!  Sen satte jag mig på stolen igen och helt plötsligt skjuter någon in papper igen. Då jävlar var jag förbannad. Ryckte upp dörren snabbt som fan och gav tjejerna en utskällning som kallas duga! Hehe! När jag väl är arg är jag riktigt arg och jag kan garantera att de aldrig kommer kasta in några papper igen :)

Fat Camp Day 5

Som vanligt gick vi ner till affären för att köpa frukost. Sen blev det till att sola heeela dagen. På kvällen käkade vi veckans godaste mat, schnitzel! I bussen påväg in till stan såg jag min faster Anneli så vi hoppade av så körde de oss in till stan sen. När vi kom hem från stan blev det till att korka upp :) Vi hade många roliga samtal under den kvällen. Tillexempel detta:

Johan: men det är ju inte alltid så skoj för mig när du, jag och jojjo umgås. Ni pratar ju bara massa tjejsnack. Det ända nu pratar om är ju bindor.
Julia: HAHAHA!!!  Bindor? Jag och Jojjo har ALDRIG pratat om bindor? Varken jag eller Jojjo använder ju bindor!






Fat Camp Day 5

Vi gick upp tidigt på morgonen för att gå ner till La Mata marknaden. Jag fyndade ett par nya skor och Johan köpte ingenting. Vi gick en skön promenad utmed stranden på vägen hem och resten av dagen solade vi :)
På kvällen blev det kina mat på China City. En meny för två som hade räckt för hela veckan. Jag trodde på allvar inte att jag skulle lyckas resa mig ur stolen!




onsdag

Det var någon som frågade om jag har lektionerna helt själv. och ja, självklart har jag det. Annars hade de ju inte haft så mycket nytta av mig om det redan hade en lärare.
Jag jobbade en timme i morse och nu har jag en lång rast så jag körde hem. Johan kommer och umgås med mig snart.
Annars har jag väl inga storslagna planer för dagen. Ska åka och handla och sånt roligt som man måste göra när föräldrarna inte är hemma.

På fredag ska jag antagligen ha finmiddag här hemma med mina bästa kompisar Jojjo och Johan. Johanna har (förhoppningsvis) klarat sin tenta så då ska vi fira det. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på för god mat men det blir antagligen potatisgratäng och nått gott kött.

Tisdag

Denna veckan jobbar jag på Örnaskolan. Mitt gamla högstadie. Det är faktist väldigt roligt. Jag har matte, fysik, kemi och biologi. De ämnena jag är bäst på :)

Efter jobbet körde jag in Joakim till stan för han skulle ha körlektion. Jag stannade och körde ett pass med Jenny på friskis. Just nu känns det okej men jag gissar på att jag är döende imorgon.

Nu knackade Johan på dörren. Han ska få lyssna på mina bekymmer!!! Lyckost!


Fat Camp Day 4

Vi solade bara hela dagen. På eftermiddagen kom min faster Anneli och hämtade oss eftersom vi skulle käka hos henne. Det bjöds på utsökta kåldolmar :)



Fat Camp Day 3

Vi tog som vanligt en timmes promenad på morgonen. Sen blev det till att pressa (för johans del) nere vid poolen. Jag blev sjukt rastlös så jag började laga våra solar som gått sönder! Jag lagade potatisgratäng med salcisas på kvällen så vi åkte bara in till stan och tog en voffla på kvällen.






Fat Camp Day 2

Vi gick en promenad net till La Mata på morgonen. Jag visade Johan vad som fanns där, vilket inte är så mycket. Men vi köpte en glass och sen gick vi tillbaka hemåt. När vi kom hem tog Johan en siesta och sen satte vi upp en ny fläkt i huset. Jag trodde att jag skulle avliva av att behöva stå och hålla i fläkthelvetet, den var ju tung som ett hus! Vi klarade det tillsut galant och gick ut på Xu Palace för att äta kina mat på kvällen!






Fat Camp Day 1

Flyget ner till Spanien började bra. Men när vi skulle landa var jag för första gången på 20år riktigt rädd. Jag har flugit både en och femtio gånger under mitt liv men denna gången var det riktigt oroligt. Som tur var överlevde vi och kom hem till huset runt 10 tiden. Eftersom vi visste att affären skulle vara stängd vid den tiden hade vi tagit med lite köttbullar och makaroner :) Jag hade sjukt ont i min stackars mage som jag får ibland men det gick över tillslut!


Fredag

Idag skulle jag egentligen varit ledig men så fick jag hoppa in och ha två mattelektioner på högstadiet. De barnen är tyvärr inte lika gulliga som mina älskade 4-5åringar på Elias Fries men det får duga. När jag slutat så kom Johan och hämtade mig så åkte vi hem till mig och fikade.
 Johantoan åkte hem efter fikan och jag kollade på film med Joakim och han polare. Filmen hette 'Never back down'. Jag har ingen aning om den är ny eller inte men den var riktigt bra.

Nu börjar strax idol :) Jag är lite nervös över att se Lars igen. Jag är ju kär i honom. Han är så mysig att jag vill äta upp honom! Det är nästan så jag ska fira med lite glass ikväll enbart för att jag får se Lars igen!

Imorgon åker jag och Johan till Spanien! Jag har suttit och planerat lite idag om vilka resturanger vi ska gå på etc. Herrejissus vad kul det ska bli. Dock ser ju vädert inte lika lovande ut. Regn hela veckan som det ser ut nu. man tackar! Men skit samma. Om det så ska pissa hela veckan så ska vi ha det skoj ändå!!

Här, i vårt underbara hus ska jag och Johan spendera nästa vecka!!

JOHAN 20 ÅR

Idag fyller min babyboy Johan 20år! Jag och Johan skulle hem till Johanna och fika när jag slutat jobbet så jag bad Johan gå inom mig så vi kunde ta följe dit. Då hade jag skrivit ett kort till honom och satt en bulle med ett ljus i på bordet till honom! haha. Han blev nog allt lite rörd av min fina gest! Han fick ingen present av mig idag men jag skrev i kortet att han ska få den i spanien för då ska jag bjuda ut min älskling på någon fin resturang!

Här kommer några fina bilder på min älskade och bästa vän

             

idiot!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3314255.ab

Har ni läst om den 'folkkäre' artisten som misshandlat sin fru?  Jag fick precis reda på vem idioten är. Jag kan väl inte säga att jag är chockad för det kunde ju vara precis vem som helst. Men herregud. Denna snubben träffade jag och familjen på Koh Lanta i Thailand för några år sen. Nu vet Jenny vem det är!
Hade jag vetat vad som skulle komma hade jag gett honom en kick mellan benen. Idiot!

mina bästa vänner

När jag slutat jobbet idag cyklade jag hem till Johanna för att fika lite. Johan var påväg att cykla ner till sitt jobb samtidigt så även han stannade med oss. Man får passa på att sitta ute i solen nu innan helvetetsvintern kommer.

Karlsson blev lite besviken att jag inte skrivit upp hennes födelsedag i min kalender men jag sa till henne att den är inprogramerad i mitt huvud så jag glömmer det aldrig.


Jag och Johantoan

Baby Britt

Har ni sett de nyaste bilderna från Britneys nya video? Well, om du missat dem så kan du se dem här.



ny operation!!

Först vill jag börja med att säga att folk som kör 70km/h på en enfilig 90väg borde INTE ha körkort!

Jag gick inom stan en snabbis innan tandläkaren och köpte två nya nagellack. Har inte shoppat någonting (systembolaget räknas inte!) sen jag kom hem från USA så det var på tiden att skämma bort mig själv lite!
Allt var bra med mina stackars gaddar. Peter berättade även att de ska byta ut bilderna i väntrummet. Där har de före- och efter bilder på en patient som har operarat sina käkar. De bilderna har hängt där i 20 år så det var på tiden att sätta upp en ny patient. Och vem ska hänga på väggen om inte Julia Örnstedt :)
Vi pratade även om min blivande operation som äger rum den 11 februari :) Då ska han plocka bort ca 6mm av min haka. Jag kan ändra mig ända fram tills jag ska opereras men det känns som rätt beslut. Tror faktist att det kommer se mycket bättre ut. Så när den operationen är klar ska mina sista efter-bilder tas och hängas upp på väggen :)

Jag åkte sedan bort till bilbesiktningen, var lite tidig så jag fick sitta och lyssna på musik i en halvtimme. När jag var klar där fick jag snabbt köra bort till sjukhuset igen för att ge Jenny bilnycklarna. Hon var så fin i sina sjuksköte-kläder! Du är så duktig Jenny! Efter det var det dag att synda sig igen. Men denna gången ner till bussen och helt ovetande satt jag på direktbussen till Hylte! Riktigt gött!!

HÄR kan du läsa om min förra operation.

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos syster Jenny. Jag har varit med klassen på busfabriken i halmstad idag. Och eftersom jag ska till sjukhuset vid halv 3 så stannar jag hos Jenny tills dess. Jag ska träffa Peter som opererade mig. Vi ska antagligen prata lite om en kommande operation men jag berättar mer om det ifall det blir av.

Aja, nu ska jag äta upp mina makaroner och köttfärsås. Sen blir det sjukhuset och besiktiga bilen. Jenny ska ha kvar bilen här i stan denna veckan så jag får ta bussen hem. SKOJ!


Måndag

Jaha, nu var det en ny vecka igen. Jag jobbade bara förmiddagen idag. 8 - 12. Väldigt gott faktist! Sen körde jag hem till farmor och farfar för att gå ut en runda med Fiffi. Hon hade sämre kondis än mig så det blev ingen milslång runda, men vi hade ändå trevligt :)
När jag kom hem var Jocke och Robban här och jobbade. De såg inte ut att ha så skoj så jag bidrog med mig själv vilket gjorde allt jäkligt mycket roligare! Jag och Maja satt och kollade på medans de slet!


Tacka vet jag självutlösaren :)







Club Anti får nya members

Här kommer lite bilder från Ekans 20års kalas i lördags! Några av bilder snodde jag från Malins blogg (hoppas det var okej!) Som ni märker finns det ett visste tema genom bilderna. Nu menar jag inte maskeradtemat!!

Coola gänget


Kvällens värdar! Linda & Malin


Jag sa några väl valda ord om klubben till Malins syrra. Hon gillade det hon hörde!


Mamma Ek blev väldigt imponerad av Club Anti Gbg planerna och ville ha ett VIP kort. Som Chief lovade jag att fixa detta åt henne!


Allti promotar!


Familjen Anti?


Sanky och Mibb, är ni stolta över vårat arbete?


min helg

Fredag:
Jag körde hem till Nicke lagom till Idol. Antisarnas favorit Roggan var med hemma :) Ah, vi kollade ju som sagt på idol och min favorit Lars är ju för underbar. ♥ Han är så söt att man vill krama sönder honom :)

Lördag:
Nickeponken jobbade lite på förmiddagen så jag latade mig framför tvn :) Sen var vi på lunch hos hans farmor och farfar vilket var väldigt trevligt! Jag var lite nervös men det gick nog bra ändå!
Ponken hade match sen så jag åkte bort och kollade på andra halvleken och självklart vann dem!
Senare åkte jag hem till syster Jenny för att göra mig iordning för Malins 20års kalas. Men i bilen till Halmstad fick jag såndär enooorm magvärk som jag får nångång om året. Så jag fick köra lite extra snabbt för att sen kasta mig i soffan, gråta en skvätt och ringa mamma. Men jag ville ju inte missa Ekans kalas så jag knaprade lite tabletter och gick dit sen. hade verkligen svinskoj och det var sjukt kul att träffa bla Linus som gick i min klass innan!! Dock saknades Sandra och Mia nått enormt!

Söndag:
Jag sov till typ 12 idag och sen käkade vi pizza. Jag körde hem på eftermiddagen, men jag körde inte riktigt hem för jag åkte till Johan först. Vi har ju inte setts på några dagar så jag tyckte han behövde lite Julia-sällskap :) Johan spelade musik och jag dansade, haha, det var väl ungeför vad vi hittade på :)
Men nu är jag hemma igen. Ligger här och kollar på film med mamma. The pursuit of happiness. En grymt grymt bra film. Har du inte sett den så är det de första du borde göra.


nya balbilder :)

Jag hittade lite bilder på mig och Johantoan från balen på hans dator nu. Har aldrig sett dem innan. Vi är så fina så, Jag och min Johan.



mot båstad

Idag jobbade jag på Örnaskolan (högstadiet) för första gången. Självklart var det en väldigt stor skillnad mot förskolan men jag kan egentligen inte säga vilket jag gillar bäst.
Jag åkte hem till farmor och farfar och käkade lunch och sen åkte jag tillbaka för att ha en lektion på eftermiddagen med.

Nu har vi precis käkat och jag ska snart åka till båstad och hälsa på nickeponken. Imorgon ska jag på Malins 20års kalas. Jag hade a hard time yesterday när jag skulle hitta utklädningskläder. Det gick väl inte asbra men det får duga :)

onsdag

Idag slutade jag jobba tidigt, klockan 14.00. Det är väldigt skönt men ibland är det nästan roligt att jobba senare för jag har ju verkligen ingenting att göra när jag slutat jobbet. Jag hade väl kunnat gå ut och gå en långrunda eller liknande men det är ju verkligen inte min grej.
Men idag när jag slutat så träffade jag Johan litegranna innan han skulle börja plugga och sen åkte jag med Joakim och hans kompis Robban till Jockes jobb för att hämta lite saker. På vägen hem åkte vi inom farmor och farfar och stannade där på fika. Jag hann klippa 6st bullar och 3 glas saft innan det var dags att åka hem igen, så nu behöver jag inte käka mer ikväll.
Farfar och även mormor är två av mina trognaste läsare så jag får skicka en speciell kram till dem ♥

Nu sitter jag här i fotöljen framför kaminen och har det riktigt gött. Johan kommer hit vilken minut som helst för att kolla på idol med mig. Vad skulle jag ta mig till utan Johantoan egentligen?