Fredag :)

Igår när Joakim och Robban skulle hem från stan körde de inom Jenny och hämtade mitt singstar! :) Joakim tycker inte att det är så himla skoj men jag och Robban taggade fram tills mamma kom hem och skällde på mig att jag var för högljud :(

På kvällen kom min käre kompis Millan hit. Hon, Jag, Joakim och Robban skulle först åkte hem till Male (Jocke o Robbans polare som spelar i HylteVolley) men så var han trött efter sin träning så vi stannade hemma. Så Joakim åkte iväg till oskarstöm på en fest och vi andra tre stannade kvar hemma. Som tur va blev både Male och Larsson taggade så vi åkte hem till Larsson för att sjunga singstar :)
Riktigt skoj hade vi!! Måste göras om snarast möjligt! Stackars Larsson skulle upp för träning vid 8 på morgonen och vi åkte inte hem förens halv 3 snåret! Men ska man tagga så ska man, så enkelt är det :)

Millan & Jag

Male och Robban

Male och Millan


världens skönaste plagg

Nu ska jag rekomendera det skönaste plagget som någonsin skapats. Det kommer från märket Juicy Couture. Hade jag valt att leva resten av mitt liv i något plagg hade jag valt det. Man kan köpa antingen bara tröjan eller bara byxan men det är ju helt klart snyggast med hela settet.
Det kostar kanske lite mycket, man får räkna med att punga ut 3000 spänn men det är heltklart värt det.
Det var när min vapendragare Sandra köpte sitt som jag blev sugen. Hon har ett skitfint i rosa och jar har ett set i mörkblått. (det är inte mitt set på bilden men det ser typ likadant ut)

onsdag

Idag var jag tillbaka hos min kära förskoleklass. Hade jag kunnat adoptera hela klassen hade jag nog gjort det :) Jag jobbade bara mellan 6.30-12.30 så dagen gick hyffsat fort.
Annars händer det inte så himla mycket i mitt liv asså. Snart är det bara en månad kvar till spanien, det ska bli gott att komma iväg även om inte vädret är det bästa.

aja, nu är det dags att bättra på naglelacket!


Tisdag

Igår när jag precis hade somnat väcktes jag av ett sms.. och när jag precis somnat om igen hör jag Maja skrika som fan så jag ropade in henne på mitt rum. Då kommer hon in med en mushelvete i munnen och lägger den jämte sängen! Jag fick damp och sprang in till mamma och pappa :) Men när jag kommer tillbaka in på rummet för att slänga ut både katten och musen sitter hon och käkar upp den. Nu snackar vi inga småtuggor! Det knakade så in åt helvetet! Hon vill ju bara att jag ska vara stolt över henne men hon kan väl allefall ge musen till nån annan än mig?

Idag jobbade jag på högstadiet igen. Hade franska och engelska. Franskan gick väl lite bättre än sist :) Men jag kan ju inte precis påstå att jag briljerar!
Annars har jag bara chillat med Joakim och Robban. Kollat på film och ätit för mycket mat. Jag skulle egentligen kollat på desperat housewifes nu men jag har ju redan tjuvkollat på massa avsnitt så jag ligger lite före :)

Ne, dags för duschen.. imorgon börjar jag jobba kl 6!


svar på frågor

Fick en komentar av någon som heter Angelica. Jag vet inte om det är Ange herself, dvs Sandras mamma. Men i vilket fall, Hej :)
Hon undrade hur min plan var angående usa, ska jag tillbaka eller ej? Och hur det står till mellan mig och Fia som jag hängde med usa.

Att få bo i usa är ju helt klart min dröm, men det har sitt lilla pris med. Jag känner ingen panik om att flytta tillbaka just nu för jag vet att det kommer sluta med att jag bosätter mig där på något sätt, någon gång. Förhoppningsvis flyttar jag tillbaka nästa vinter men det är ingenting som är säkert. Jag ska försöka åka dit och hälsa på min familj redan till sommaren.

Nu till Fia. Jag vet egentligen inte vad jag ska svara på din fråga. Jag kan väl säga så mycket som att vi inte har någon kontakt längre. Vad som hände har inte ens jag och Fia pratat om så det kommer jag nog ta med henne någongång istället för att skriva ut det till alla som läser min blogg.

Hoppas du fick svar på dina frågor!

en underbar helg :)

HEJ :)

Jag har haft en riktigt bra helg som vanligt! I fredags skulle jag egentligen träffat Johanna och Millan men så skulle mamma på julbord så jag stannade hemma med Pappa och kollade på mitt favoprogram singing bee!

I lördags var jag och Johan ute och gick i snöhelvetet. Även om jag hatar kyla, vinter, snö och allt sånt elände så var det lite mysigt och skönt. Men bara lite! Jag tog med kameran så vi kunde ta lite bilder att skicka till Lisa och Bill, mina föräldrar i usa.
På kvällen var det tjejkväll :) Jag, Millan och Johanna åkte och handlade tacos sakerna och sen hem till Johanna! Efter några glas och mycket mat gick vi bort till Rydögården där min lillebrors kompis hade födelsedagskalas! Joakim hade lite fireshow för gästerna så vi kollade på det! Sen blev det tillbaka hem till Johanna så kom Jocke, Robban och Calle och hälsade på! Kvällen slutade på Giddes kalas i Rydögården. Riktigt skoj hade jag ;) Thanks girls!!!!

På söndagen mådde man inte prima men jag, Jocke, Robban, Tobbe, Josse och Ela lyckades ta oss upp till Jönköping för att kolla på hyltevolleys bortamatch! Herregud som vi hejade! Vi sex hördes (och sågs!!) nog mer än hela habos klack, om den ens fanns?
På kvällen blev det en myskväll framför ensam mamma söker och wallanderfilmen.

Idag sov jag ut tills jag blev väckt :) Sen körde jag hem Robban och så stannade jag hos Johanna några timmar. Hjälpte henne att städa lite :) Ikväll ska hon och jag kolla på en handbollsträning. Jag la ju ner min proffskarriär för några år sen och vågar inte riktigt ta upp den igen, även om jag är sjukt sugen. men ikväll ska jag allefall åka och titta på träningen!!!

Johan och Jag :)


Jag och Johanna

haha, Millan, Johanna och Robban

min inte så kärlekfulla bror & Jag

The fireshow

Tobbe & jocke påväg till jkpg

Robban och Jag

Torsdag

Idag var jag egentligen ledig men jag fick hoppa in på högstadiet och ha lite religion, geogafi och svenska. De stackars eleverna skötte sig bra så dagen rullade på ganska snabbt.
Nu är jag dock väldigt trött och kommer antagligen inte flytta mig från soffan än på ett tag. Mätt är något annat som jag är. Mamma bakade muffins så blev det en hel del smet över... och tyvärr kunde jag inte motstå den. Det är ju sjukt gott men nu mår jag inte toppen asså. Nej, det var sista gången jag käkade smet.

min nya mobil


Reunion!

De flesta kom känner mig vet att jag har något vääldigt nära hjärat som jag tycker om otroligt mycket. Nej, nu menade jag inte Maja.. och inte makaroner. Jag menade självklart min klubb Club Anti. Det är antagligen den tuffaste klubben som någonsin funnits. Klubben består av mig, Chiefen. Sandra, vice chief. Mia, spejje och Malin, Allti.
Tyvärr bor vi en bit ifrån vandra. Jag och Malin är de enda som bor hyffsat nära vanadra. Jag i Hylte och hon i Halmstad. Sen har vi Mia som bor i Stockholm och Sandra har flyttat hela vägen till London.
Självklart saknar jag mina tjejer myyyycket. Men mest just nu saknar jag nog Mia. Henne har jag inte träffat på över 1½ år. Det är sjukt. Vi har känt varandra hela livet och gått i samma klass i 6år. Sen flyttade hon till Australien nån dag innan jag kom hem från Thailand och sen drog jag till USA.  Men IDAG. Idag ska jag äntligen få träffa Maria Hermansson igen :) Den lilla råttan har kommit hem från Stockholm bara för mig skull (ähhhh.. bare sig!)

Här kommer lite bilder från Club Antis galna konferenser i Göteborg, usa etc

Våran första turne helg i GBG

Sandra & Mia

Gottlänningen, Sandra och nån annan snubbe på barsidan(?) i GBG

Jag & Max i GBG

Jag och Mia körde egen turne i GBG med vår polare Davidponken o hans kompisar

Jag och Mia promotar i Varberg

Jag och Sandra på rymmen i Halmstad

Malin, Jag och Fettot (ja, han hette så) i NY

Jag och Sandra i New York

Jag, Erik och Mia i smögen på midsommar

Reunion med Malin i New York

Tisdag

Jaha, då har en ny vecka börjat igen. Eller det gjorde den iofs igår, men då var jag ledig. Idag var jag tillbaka på högstadiet för att undervisa lite engelska. När jag kom hem slocknade jag direkt på soffan så väckte Joakim mig när han kom hem för en stund sen.
Nu väntar jag bara på att Joakim ska servera mig lite mat och sen ska jag träffa Johanna och Emilia. Det blir en riktigt tjejkväll hemma hos Johanna :) Vi tre umgicks ju rätt mycket innan men sen kom det in pojkvänner och grejer i bilden och då blev det tyvärr mindre och mindre. Nu är va back on track dock. 


Helgens bilder

Igår skulle familjen Örnstedt till ikea i Helsingborg så jag passade på att hälsa på Nickeponken! Det blev tyvärr inte så lång vistelse men mycket trevlig. Sen var det födelsedagskalas x 2. Jag, Johan, Jocke, Robban och Hampus åkte först till Millan och Ela som fyllde 40 år ihop. Runt elva rörde vi oss hem till Mello för att fira henne. Det var riktigt mycket folk där när vi kom men helt plötsligt var det bara vi kvar. Det gjorde inte så himla mycket för det var så det roliga tog fart på allvar. Som vanligt blev det dans på alla stolar och bord. Luftgitarrerna åkte fram. Alla gamla 90tals kalssiker sattes på. Vi skulle inte ge upp förens vid minst 5 men vi kunde bara hålla oss till 4 tyvärr. 

Idag mådde jag helt okej så jag och syster Jenny har pysslat och gjort lite julkort :) Sen var jag och kollade på Hylte Volley med Johan och Robban. Grattis grattis till Hylte som vann!

Två av mina favoriter. Robban och Millan

Jag och fegens tuffaste snubbe

Min absoluta favoritkillar. Johan, Robban och lillebror Joakim

Hard core på bordet

Jag, Robban och Joakim :)

Johan och Jag rockar på

haha. Robban och Johan visar att det går utmärkt att bugga med en annan kille.

Hampus och Robban

Jag och födelsedagsbarnet

Jag och syster Jenny gör julkort :)


last weekend

Jag måste erkänna att jag är sämst på att skriva här. Eftersom jag aldrig berättade om förra helgen så lägger jag upp lite bilder från den.

På lördagen spelade joakim, jag och robban handboll hemma hos oss. Jag hittade min handboll för ett tag sen och sen dess har jag och robban sagt att vi skulle lira lite. han tror ju inte på att jag spelat handboll innan så jag vaer tvungen att visa mina skills. staffturneringen vanns överlägset av  mig!

På kvällen blev det lite impuls förfest hemma hos mackan. Jag, johan, mackan och Jonas satt hemma hos dem och tog några glas. Och hur livar man upp en förfest på bästa sätt?

Jo, man sätter självklart på min och sandras musikvideo på youtube och dansar och sjunger med :)

Tyvärr glömde jag kameran hos mackan sen så det blev inga mer bilder

onsdag

jag har varit på väldigt deppigt och ledsamt humör det senaste dagarna och det sitter tyvärr fortfarande i.  så tyvärr händer det inte så himla mycket roligt i mitt liv som jag kan berätta om.
I'll be back!

The best part of being me

Jag har två underbara syskon som jag älskar otroligt mycket. Jenny och Joakim Örnstedt. De är inte bara mina syskon utan även mina bästa vänner. Tack för att ni finns i mitt liv ♥





Jag älskar dig, Lars


As you may know är jag en av de få av svenska folket som verkligen avgudar Lars. Från hans första audition tills det att döden skiljer oss åt kommer jag älska honom :) Okej att han har haft liite kass attityd de senaste veckorna, men jag förstår honom. Idol är inte hans grej. Va fan gör han då där kan man undra? Jo, enligt mitt tycke är det ett väldigt bra drag av honom. Klart han skulle vara med för att göra sitt namn känt. Det är ju inte så himla osmart.
Nog om det. Idag är det sorg hos Julia Örnstedt. Lars blev utröstad. Nej, jag ringde inte och röstade men kunde inte de andra svenskarna tagit ansvaret för det? Jag ville ju faktist inte att Lars skulle vinna Idol, självklart inte, men att åka ut idag var heeelt fel.
Nu väntar jag bara på att han släpper sin debut platta med den underbara låten
Rejected Love (KLICKA).

onsdag

Idag var jag ledig så jag och min käre vän Johan passade på att åka in till halmstad för lite shopping. Jag hade bestämt mig för att inte köpa något men det blev ändå en tröja och tre nya nagellack. Jag har ju alltid mina naglar lackade och tröttnat lite på mitt lila och rosa lack. Idag blev det ett blått, rött och en ny nyans av rosa :)
Johan däremot brände tre gånger så mycket pengar som jag gjorde. Jag tvingade honom prova halva butiken, även om han sa att han ALDRIG skulle ta på sig en kofta lyckade jag få honom att prova det allefall. Det blev tyvärr inget koftköp för Johans del men han hittade mycket annat snyggt.



Framtids update 752671

Ja, planerna för framtiden ändras ungefär lika ofta som jag äter pasta. Jag är fortfarande helt inställd på att flytta tillbaka, inget går upp emot staterna, men även jag inser ju att det kommer bli väldigt dyrt och att jag inte har råd just nu. Jag har flyttat fram planerna till nästa sommar, men vet inte om jag blir illa tvungen att flytta på det ända till nästa jul.
Fram till jul ska jag jobba och den 28e december åker jag, jenny, mamma och pappa till Spanien. Sen jobbar jag förhoppningsvis fram tills den 10 februari eftersom jag opereras den 11e.
Den tillkommna planen är att jag åker till Thailand i början av april och stannar fram tills min lillebror ska ta studenten. Två månader i Thailand all alone!
Sen blir det antingen en flytt tillbaka till usa eller en semester där på sommaren.

Ne, nu ska jag kolla klart på desperate housewifes

USA election

Idag är det val i USA. Jag kan inte påstå att jag någonsin varit intresserad av politik, men efter mitt år i staterna lärde jag mig en hel det om den amerikanska politiken. Min första pappa Paul jobbade inom politiken , ibland hade vi fundrace hemma hos oss alla rika jänkare kunde samla in pengar åt olika politiker och jag fick följa med till Guvenören i Virginia etc.

Min andra pappa Bill var helt galen i Obama. Vi hade allvarliga diskussioner om politiken under varje kvällsmat. Han betalade sjukt mycket en gång för att åka och lyssna på Obama. Varje dag uppdaterade han mig om vad som hänt i den politiska världen.

Det gjorde ju inte saken sämre att man bodde i politikens huvudstad, Washington DC. Jag bodde ca 7minuter från vita huset och när Joakim var och hälsade på mig fick vi gå in i vita huset och kolla. Det var riktigt häftigt!
Men som sagt, snart är det klart vem som vinner. McCain eller Obama?
Jag är lätt team Obama! Heja Heja!

MÅndag

phuuu. Jag är t r ö t t.  Det kändes som jag sovit en timme när jag vaknade i morse. Men det var bara till att kliva upp och åka till jobbet. Det var meningen att jag skulle ha franska och syslöjd men det blev ändrat så jag hade franska och engelska. Det enda jag kommer ihåg från mina franska lektioner på högstaidet är

excusez moi, je suis en retard. Det betyder 'förlåt att jag kom försent' och var det enda jag behövde upprepa varje lektion.

Nä, nu ska jag slagga så jag orkar upp imorgon med. Då är jag tillbaka på förksolan igen. Onsdag är ledig änsålänge, högstadiet på torsdag och sen elias fries på fredag igen.


Halloween bilder

Johan lirar 'gitarr' på efterfesten i fredags.

Killarna på förfesten. Lillebror Joakim längst till vänster :)

Jojjo, Hanna, James, Albert och jag

James och Albert

Hanna, Jojjo och Jag

Batwomen och Usama

Innan Jockes polare gav upp på efterfesten

Hippie Emma!

Jag och Joakim

The Joker

De bäste efterfestarna ever. Jag, Robban och Johan <3

Lyckad Halloween

Halloween festen igår blev riktigt lyckad. Först var jag med min lillebror och hans kompisar på deras förfest. Sen kom Jojjo och hämtade mig så åkte vi hem till henne och gjorde oss i ordning. Jag klädde ut mig till jokern i Batman. Vi körde och hämtade Albert efter det och sen raka vägen till bröderna Edberg. Vi dansade och hade skoj fram till halv 3. Jag ringde till Joakim och Robban och sa att jag var påväg hem så de kunde med börja gå hemåt eftersom vi skulle ha efterfest. Jag hade skoj som vanligt på efterfesten men det var bara jag, Johan och Robban som pallade det. Vi höll nog igång till halv 6 snåret och sen sussade jag gott kan jag lova :)

Idag mådde jag verkligen som jag förtjänade. Hade gärna stannat i sängen hela dagen men eftersom mamma och pappa kommer hem inatt fick man städa och ha sig. Jag och Joakim körde upp och kollade på Hylte Volleys hemmapremiär, som de förövrigt vann. Nu ska jag slagga för imorgon ska man upp och jobba igen, ska vara franska och syslöjdlärare imorgon. 

Bilder kommer imorgon för jag är för trött för att lägga in dem nu.

Happy Halloween

I torsdags behövde jag inte lägga mig tidigt eftersom jag var ledig igår :) Jag, Joakim och Robban skulle ha filmkväll men Jocke dissade oss så jag och Robban tittade själv på Senseless och The Hurricane. Mycket bra filmer (men det säger ju jag om alla)

Igår gjorde vi verkligen ingenting. Vi hängde bara här hemma och latade oss. På kvällen skulle Joakim ha 18årsfest här med sina kompisar. Jag och Johan var med på förfesten men stannade kvar när de andra drog in till stan. Så mitt i Idol (precis när Lars skulle sjunga!) ringer Robban och säger att Jocke hoppat av bussen i torup eftersom det blev ett glas för mycket för honom. Både jag och Johan hade ju druckit så vi kunde inte köra så vi fick ringa in Jojjo som fick köra!
När vi hämtat Joakim och Robban gick Jocke och la sig så Jag, Johan och Robban fortsatte festa in på småtimmarna!

Nu jag precis smällt i mig en hamburgetallrik och det är dags att börja tagga igen. Jag ska med Jojjo och Albert på halloween fest hos bröderna Edberg. Det ska bli skoj skoj. Jag vet inte om jag kommer lyckas med min outfit så ni får se bilder imorrn på vad jag klädde ut mig till.

Bergen, Hayden på Halloween förra året