Tisdag

Att inte jobba är både skönt och tråkigt. Det är självklart helt underbart att kunna sova tills man vaknar på morgonen, att göra precis det man vill och bara ta det lugnt.. MEN, det är inte lika kul när man tillslut är pank, när man bor i hylte där det inte finns något att göra (då är det lika bra att jobba!) och men tröttnar faktist på att inte göra någonting.

Idag har jag allefall gjort lite saker. Självklart började jag dagen med att sova till jag vaknade, kl 8.30! What! Förr när jag var ledig sov jag minst till klockan elva. Efter det kollade jag på det senaste Desperate Housewifes avsnittet, nu har en av fruarna dött och massa andra spännande saker händer.
Sen kollade jag upp ett nytt recept som jag tänkte laga tills Rickard kommer hem från jobbet, så jag åkte ner och handlade lite och sen körde jag inom farmor och farfar. Två av ekorrebebisarna var framme så jag klappade den ena lite på huvudet men då blev den rädd för mig! Gulliga var dem allefall.

Nu ska jag snart sätta igång med maten, men innan dess hinner jag nog titta lite på en film. Ska nog åka bort till farmor och farfar senare idag igen för att försöka klappa bebisarna :)
Imorgon ska jag och Rickard in till stan och kolla på hbk-djurgården, ska bli trevligt!


helgen

Jag har haft fullt upp i helgen så jag har varken haft tid eller ork för att uppdatera.

I fredags träffade jag Rickard en snabbis på stan innan han åkte ner mot skånelandet. Sen väntades 3 timmar i affärer med mina syskon. Vi gjorde ett stort misstag att besöka den nya öppnade city gross. Nu snackar vi längre kö än på gekås!
På eftermiddagen åkte vi hem till Hylte igen, men här finns ju inte så mycket att göra så jag fick placera mig framför tvn. Rickad kom till Halmstad igen vid 8 och för att han skulle slippa vänta tills bussen gick hem klocken tio, körde jag in och hämtade honom. Sen blev det ett snabbesök hos Johan där även Alberto och Johanna var!

I lördags var jag, Jenny och Rickard ute på en fiskeutflykt! Vi provade att fiska på tre olika ställen men jag och Jenny fick inte ett endaste napp. Ricke därimot fick två gäddor och en liten aborre som vi döpte till Firris :)
Kvällen spenderades självklart med Robinson och tacos.

På söndagen åkte Jag och Rickard ut för att fiska igen, men efter kanske två timmar gav vi upp. Då hade jag bara fått napp av en lite mört!

Igår blev det en liten roadtripp för våran del. Kosan styrde mot Jönköping eftersom Rickard hade möte där. Han var på möte och jag gick på stan i två timmar. Jag har inte riktigt gått in mina nya skor så jag hade laagom ont i tassarna när det var dags för oss att åka hem.
När vi kom hem åkte jag hem till farmor och farfar för att kolla på deras tre ekorrebebisar som bor hemma hos dem. Bebisarna ville tyvärr inte visa sig så jag åker nog tillbaka dit ikväll igen, då jag förhoppningsvis kan få en glimt av dem!
Jag & Rickard försöker få ut kroken ur gäddans mun. Det slutade med att jag pillade ner Rickards finger så gäddan bet honom.

Metarmästaren Jenny

Rickard & jag

Love these pics!

Min familj är det främsta jag prioriterar i mitt liv. Jag älskar mina föräldrar och syskon något otroligt mycket. Mina älskade föräldrar gav mig och mina syskon den mest underbara barndomen man kan tänka sig!






Fredag

Igår var jag som sagt hos min syster Jenny i stan. På dagen var vi i gekås, jag hittade ett ascoolt rosa fiskespö som jag blev sugen på att köpa men det verkade inte vara så väldigt bra. Jag måste ju kunna få upp gammelgäddan med det.

På kvällen grillade vi lite.. helt plötsligt skriker Jenny att det brinner. Då står hela grillen i lågor! Jenny får fullständigt panik och skriker som en gris. Jag oroade mig självklart mest över köttet. Vem fan bryr sig om grillen! Men både köttet och grillen klarade sig okej tillslut.

Idag var jag inne i stan på förmiddagen för att träffa Rickard. Han skulle iväg med tåget så vi passade på att träffas lite innan han åkte iväg. Vi får se ifall han hinner komma hem ikväll annars blir det nog bara en lugn kväll hemma.


den arbetslöses dag!

Idag hade jag ännu en ledig (arbetslös!) dag. Den började med att jag sov tills jag vaknade runt halv 10 snåret. Då käkade jag frukost och kollade klart på Borat filmen som jag och Rickard började på igår, den var riktigt rolig men också sjuk. Tur att inte alla amerikanare har sådana fördomar. Det är nästan lite skandal att jag inte sett filmen innan.
Min dag fortsatte med att jag besökte mina kära föräldrar på skolan för att hämta min träningsväska som de hade med till skolan. Efter det blev det ett besök på ICA för att handla lite smaskigheter till dagens middag.
När Rickard kom hem från jobbet stod det färdiglagad korvstroganoff med makaroner på bordet som jag så snällt hade lagat.
Eftersom jag hämtade min träningsväska hos mamma & pappa var planen att jag skulle ta mig ett litet träningspass idag, men när jag kom till gymmet var det så mycket folk där att jag tappade suget. Det fick istället bli en halvtimme i bastun och sen sätta mig framför tvn igen ;)

Imorgon ska jag, min syrra Jenny och hennes polare åka till Gekås. Sen stannar jag i stan hos Jenny och har en myskväll med sleepover hos henne. Det ska blir riktigt trevligt!

Tjing!

Tisdag

Igår var både jag och Rickard lediga (okej, jag har inget jobb!) så vi åkte ut på nytt för att prova fiskelyckan! Jag fick inte ett enda napp men min andra hälft fick därimot tre styck napp, tre förlorade drag och tre sönderslitna linor!.. ja, så kan det gå :)


Idag har jag jobbat och nu ska jag och min lillebror Joakim åka hem till Rickard.

CLUB ANTI INTAR LONDON

NU ÄR DET BOKAT!
DEN 2
JUNI - 7 JUNI BEFINNER JAG & MIA OSS I LONDON.
DÅ BLIR DET KONFE, BRITNET KONSE OCH ÄKTA REUNION!


Lördag


Idag var jag, Rickard och Lasse ute på en liten fisketripp.. Efter kanske två timmar och inte ett enda napp gav vi upp. Då blev det grillnig och Robinson istället! 

Hylte Volley klubbfest

Här är några bilder från Hylte Volleys klubbfest igår.

Grabbarna staplar upp på prisutdelningen


Inte den vackraste, men en av få bilder på Rickard & mig

Patrik, Rasmus & Joakim

Hampus, Lasse & Jag


Jag och ordförande Leif


Torsdag

Imorgon är det ju redan torsdag och då kan man ju nästan säga att veckan är slut! Efter jobbet åker antagligen jag, Lasse och Hampus in till stan. Jag behöver lite klänningar och de får vara smakråd.
På fredag ska jag med Rickard på Hyltevolleys avslutningsfest, det kommer nog bli roligt!
Annars tror jag inte att jag har några speciella planer för helgen. Karlsson, vad ska ni hitta på?

Måste också säga grattis till Mamma som fyller år idag!

Marley and me

Igår kollade jag och Rickard på "Marley and Me". Jag som är världens största hundvän gillade självklart filmen skarpt, men som Jojjo hade varnat så fanns det risk för tårar i slutet... och tårar, det kom det. Jag grät och grät och grät! Hadenjag varit själv då hade jag säkert gråtit flera timmar efter att filmen var slut men jag fick försöka behärska mig lite och inte gråta fööör mycket!
Om du inte har sett filmen och tycker om hundar så är det ett måste!

Påskhelgen!

Idag var det sista dagen man kunde njuta av sin ledighet och jag har inte gjort någonting. Eller jag har städat och tvättat här hemma eftersom mamma och pappa kommer hem från Thailand idag och då ska det ju helst inte se ut som ett bombnedslag här hemma.

Annars har påskhelgen varit toppen! I fredags åkte jag ocgh Hampus upp till äggaspelen igen en liten runda. Sen var jag hemma hos Familjen Karlsson och rastade mina stämband allt vad jag kunde till så ska det låta! På kvällen var det dags för Jojjo att visa sina skills på planen igen, dock gick det inte vägen för dem denna gången :(

Rickard och Martin hade vunnit alla sina matcher i Göteborg på fredagen så jag åkte med dem upp på lördagen för att heja lite! Jag blir ju lite nervös när jag måste köra i en storstad och självklart missade vi avfarten vi skulle av på! Så vi fick köra av på nästa avfart och försöka ta oss till hallen utan vägbeskrivning... efter 1 minut säger Lasse "Där är ju hallen!!!" Så våran omväg blev till en genväg!
Killarna spelade riktigt bra och tog sig ända till final! Där förlorade de tyvärr med 16-14 i avgörande set :( Men jag tycker ändå att de va riktigt riktigt grymma som lyckades komma på andra plats av 70 lag!!
Efter att vi hade spenderat 10 timmar i beachvolley hallen var vi väldigt trötta och somnade snabbt när vi kom hem!

Igår, söndag, fick jag bevittna den omtalade flotten som Rickard och Lasse har byggt! Vi skulle ge oss ut på en liten flottetripp som höll på att sluta i katastrof! Male och Lasse chillade gött i en varsin brassestol på flotten medans jag fick stå för paddlingen. Med på flotten hade vi en stereo och spelade lite sköna låtar! Helt plötsligt står vi alla tre upp och dansar. Efter nån sekund inser vi att vi har vatten upp till knäna och flotten håller på att välta!! Slutet gott allting gott.. tillslut. När vi (Rickard) paddlat in oss i säkerhet med en paddel som gick sönder och endast var en smal pinne tillslut!
Hade gärna haft med en kamera och visat bilder från flottetrippen men vi hade tyvärr ingen med oss :(
På kvällen hade jag och Rickard Bingolotto kväll :) Jag är ett big fan av bingolotto och ska börja lira det varje vecka nu! Vi var sjuuukt nära på att dra hem storvinsten igår, men icke sa nicke.




Fredag

Idag var det planerat att jag skulle gå upp kl 05.30 för att kunna kolla äggamatchen mellan min lillebror Joakim och min bästa vän Johanna, men självklart pallade jag inte det :(
Jag och Rickard gick istället dit lite senare och hejade (jag stod för hejandet) men tyvärr gick inte Joakims lag vidare men det gjorde därimot Jojjos, så det blir till att hejja ikväll igen!

Nu ligger jag här hemma i soffan pch väntar på Hampus. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi lyckas nog komma på något skojigt! Min babe är i Göteborg nu och spelar nån beachvolley turnering, hoppas de vinner!

Trevlig Påsk!

påskpynt

Idag var det dags för mig att påskpynta lite här hemma. Joakim vägrade hjälpa mig att plocka lite björkris och jag pallade inte göra det själv så jag satte upp fjädrarna i ett träd på våran tomt

OJ va fint det blev :)

lovely Washington dc

Alexandra, som bodde granne med mig i DC, skickade precis lite bilder från första gången vi turistade i DC tillsammans precis efter vi hade kommit till usa.

Sandra är på ingång!

IDAG KOMMER SANDRA ÄNTLIGEN HEM!!!
Känner mig lite deppig och ledsen idag så det gör verkligen susen att hon är påväg hem :) Vi har ju inte träffat sen i julas så vi har väldigt mycket att prata om. Det har antagligen hänt mycket i bådas liv sen dess som vi kan berätta om.

Nu ska jag ta och köra hem till mig. Så påskpynta lite med mina nya fjädrar som jag köpt :) Sen måste jag nog göra lite tråkiga saker som att tvätta och sånt eftersom mina föräldrar fortfarande lever det glassiga livet borta i Thailand.

Hylte suger!

Vissa dagar är tråkiga.. Vissa dagar är urtråkiga. Denna dagen har varit utråkig! Jag har i princip kollat in i väggen hela dagen. Tacka vet jag tvn, en mycket bra uppfinning!
Sen kan man tycka att jag får skylla mig själv att det suger. Vad kan man kräva när man bor i Hylte? Vad fan gör jag i Hylte egentligen? Hade det inte varit för att jag har träffat den mest underbara killen i hela världen så hade jag nog befunnit mig långt långt ifrån Hylte just nu.
Det som gör livet i Hylte ännu tristare är att jag inte har så många nära vänner som bor kvar här. Millan träffar jag lite då och då. Jojjo träffar jag när hon väl är hemma i Hylte. Johan och jag träffas ju tyvärr inte alls klika mycket länge.
Sen har vi ju Sandra som flyttat till London och Mia som flyttat till Stockholm. Sen mina klasskompisar från gymnasiet som jag inte heller träffar så ofta länge..

Nä, nu är det dags att det händer något i mitt liv!!! Tacka vet jag usa-året, då var det något som hände heeela tiden.

Fredag

Eftersom Hylte tyvärr förlorade sista matchen mot Örkelljunga är de nu ute och får inte spela finalen. Mycket tråkigt!
Trotts förlusten kunde det blir lite kul så igår blev det lite hålligång! Först grillning hemma hos Ela och sen vidare in till stan där Patrick Edgren hade förfest. Det var mycket trevligt och härligt folk. Sen begav vi oss till Club Moon. Jag var inte jättetaggad så kvällen blev lite slö..!

Idag tog jag och Rickard oss en rejäl sovmorgon till klockan tre. Kändes lite unnecessary sen att ha legat i sängen så länge eftersom det är himla fint väder ute. Men sen åkte Rickard hem till sitt och jag och Maja somnade ute på gräsmattan i en timme. Härligt!

Nu ska jag ta tag i mitt liv lite och sen blir det Robinsonkväll.

Ela påväg in

Johnny och Rickard

Lasse

Torsdag

vilket underbart underbart väder det är just nu!!! Som de flesta vet så avskyr jag vintern och att frysa så detta passar mig perre, dock kunde det kanske varit 10grader varmare.
Jag hade en väldigt kort arbetsdag idag och sen gick jag och Rickard ut en liten runda, väldigt liten runda!!! Sen så skulle ju han iväg och käka med laget så då pyste jag hem, där jag befinner mig just nu.
Jag önskar att Jojjo var i Hylte nu men det verkar hon inte vara.. kom hem så vi kan träffas lite.

Sen såg jag en väldigt glad nyhet idag. Mia kommer också hem till påsk!!!!!! Nu snackar vi äkta Club Anti reunion! Så om mina anställda har några förslag på aktiviteter vi kan hitta på så är det bara att kontakta Chiefen!

nä, nu är det dags för sista semifinalsmatchen. Vi får väl se om hylte lyckas ta sig till final eller om det blir andra planer i helgen!

förra reunion - julen 08

Linda Rosing

Igår såg jag första (och sista) avsnittet av Linda Rosings program där hon ska finna den rätte mannen för henne. För det första så verkade ju ingen av männen hon dejtade friska i huvudet, men det sjukaste var ju helt klart att de två "männen" hon hade i finalen var 19 och 21 år gamla. Linda själv är ju typ 35 år. Helt sjukt! Sen att hon valde killen som är 19 bast visar ju att hon inte är så frisk i huvudet.... och som man anade så höll deras förhållande självklart inte.