Tisdag

Nu är föräldrarna Örnstedt i Thailand och alla syskonen Örnstedt är hemma. Alla bidrar på bästa sätt för att överleva dagarna. Jag lagar mat, Jenny städar och Joakim håller sig på sitt rum för allas bästa!
Idag skulle jag egentligen åkt ner till örkelljunga för att kolla på Rickard match men jag pallade inte, lika bra det eftersom de förlorade med 3-0 :(
Imorgon är det onsdag och då har halva veckan redan gått... och imorgon är det även en vecka till Sandra Vice Johansson kommer hem på en liten visit :) :)

Ne, nu ska jag åka hem till Rickard och sova.

lyckad helg!

Sandra klagar på att jag är dålig på att uppdatera och jag måste faktist hålla med henne... men eftersom det inte händer någonting i mitt liv så har jag ju aldrig något att berätta om.
Men denna helgen har faktist varit händelserik, allefall kvällarna/nätterna. I fredags hade jag och Joakim lite folk här hemma, det slutar ju alltid med att alla klär ut sig så vi bestämde att alla skulle klä ut sig innan de kom hit denna gången ;)
Våra efterfester brukar in ta slut förens vid 6 på morgonen men denna gången blev det inte riktiugt så länge, men jag hade skoj ändå.

Igår, lördag, var jag väl inte allt för sugen på att festa till det igen men Millans mamma hade sin maskerad som jag skulle gå på. Jag var på förfest hos Sabina och Patrik i deras nya och vääldigt fina hus och sen packade vi resväskan och gick bort till byggdegården där charterfesten tog plats.
Först var det mat och underhållning vilket var himla skoj, jag hamnade jämte Janos Wencel, Anna och Håkan Berggren så det var skönt att man kom med folk man kände.
Efter maten drog Json&berg igång och började spela och jag hade så sjukt sjukt skoj!!! En riktigt lyckad kväll asså!

Idag vägrade jag (kunde i princip inte) lämna sängen innan klockan fyra då jag skulle upp till Örnahallen för att kolla på Rickard match som de vann med 3-0.

bilder kommer om nån dag när jag fått tag på dem!

promenad med Johan

Idag har jag träffat min bästaste Johan Lindström! Vi gick som på gamla goda tider den traditionella grisrundan. Jag var snäll och tog med mig lite äpplen till hästarna som de uppskattade väldigt mycket.
Men Johanna, vi saknade dig ♥



such a wonderful day!

Dessa bilderna får jag aldrig nog av. Helt klart en av de lyckligaste dagarna i hela mitt liv.
På pappas 50årsdag när jag kom hem från USA!



onsdag

Äntligen så var man hemma från jobbet igen. Jag har haft några jobbiga dagar denna veckan så vi får hoppas att de sista två blir bättre. Påsklovet om 1 ½ vecka kommer välbehövligt!
Nu ska jag avnjuta ett Desperate Housewifes avsnitt innan Rickard kommer hem!
tack o hej

Chief goes dark

Färgar en anti håret så är en annan inte sen med att hänga på! Malin startade trenden och vem ska avsluta den? Sanky du skulle kunna göra det.. att Mibb gör det är väl lika stor risk som att jag springer frivilligt!

The weekend

Lördag: Rickard hade ingen träning så vi åkte in till halmstad. Hälsade även på min kära syster Jenny ♥ På kvällen blev det lugnt med tacos och Robinson!

Söndag: Ska färga mitt stackars hår som ser förjävligt ut och sen kolla på Rickards match. 


fredag igen

Veckorna går verkligen fort! Idag är det fredag igen och det var studiedag på skolan så jag och mina kära kollegor Hampus och Lasse var lediga! Vi hade pratat om att hitta på något alla tre men när vi väl träffades kunde vi inte komma på någonting (jag kom med 100 förslag, men det va inget killarna nappade på).
Tillslut skev vi en varsin lapp och drog vad vi skulle göra, vissa var väl lite serrösare än andra på sina lappar:
Julias: åka till skärshult och känna på vattnet ;)
Hampus: göra något roligt... dra en ny lapp!
Lasses: döda Julia och sen äta upp henne
Som tur va så vann min lapp! Vi åkte även och köpte en varsin glass och sen satte oss vid vattnet i skärshult dock var det sjukt kallt så vi stannade inte så länge.

Jag vill ha en hund!

Jag skulle så otroooligt gärna vilja ha en lite vovve i mitt liv, men jag inser tyvärr att det inte hade funkat just nu. Jag har ju inte tillräckligt med tid för att ha en hund plus att man inte vet hur framtiden ser ut och vart man kommer befinna sig så det hade inte varit så smart att skaffa en dog. Men, den dagen jag har ett stabilt jobb (hemmafru) och en fast bostad kommer jag garanterat skaffa en hund eller två! Då blir det antingen en vacker vit Samojed (sån hund som vi har i Thailand) eller en västagötaspets, en sån hund som jag växte upp med. 
 


Lördag

Igår kväll åkte jag och Rickard ut till Jojjo och Albert i Järanäs. Karlsson hade köpt ett nytt spel som hette alias, väldigt roligt var det. Det är ett sånt spel där man ska förklara ord för varandra och jag blir fullkomligt galen av stress. Hoppas ni andre tre inte får tinitus resten av livet pga mitt skrikande. Först var jag och Johanna i lag och självklart vann vi mot killarna. Sen var det jag och Albert mot Johanna och Rickard och vi fullständigt sopade banan med dem :)
men tack för en mycket trevlig kväll, paret Ckarlsson ;)

Ikväll ska vi självfallet kolla på finalen i melodifestivalen. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vem jag ska hejja på men Måns låt och ju en höjdare! De flesta låtarna är bra förutom snälla snälla... vem i helvetet har ringt och röstat på den?

well well, nu är det dags att göra något vettigt av denna lördag!

fredag

Äntligen är det fredag igen :) Efter jobbet gick jag hem till Rickard som äntligen är hemma från Uppsala (han var borta i 2dagar, hehe).
Nu ikväll ska vi hem till Jojjo och Alberto på en liten spelkväll, det ska bli mysigt!

later!

Ps. hahaha, sandra jag döör. Igår tänkte jag på det när vi vägrade betala taxichaffisen och sprang ifrån honom (eftersom han virrat runt i en timme utan att hitta dit vi skulle!) Kommer du ihåg när vi stod och skrek på honom ute på gatan. "He called me a SLUT".. "What? What the fuck are you saying? I didnt call you a slut!!!"..."Yes you did!!!!, Right, Julia?" ... "Yes you did... dont EVER do that again".. "Va fan vi sticker!!... SPRIIING!!!"
Hahah, sen löpte vi satan i high heels och kortkort genom halva Brooklyn med en galen taxichaffis som körde efter oss!!!!

bloggtips!!!!

Sandra, en av mina bästa och äldsta kompisar har den bästa bloggen jag vet. Hennes blogg är det första jag kollar när jag går in på internet (näst intill startsida!)
Hon är den roligaste personen jag vet och skriver ofta så roligt att man skvätter en liten skvatt i byxan o.j.s.s! Dock kanske man inte fattar allting om man inte är en äkta.. tacka vet jag!
Sanky lever just nu ett händelserikt liv i London där hon hittar på massa roliga saker som alltid är skoj att läsa om!  Eftersom hon bor där borta träffas vi tyvärr inte så mycket längre. (jaa, jag ska komma och hälsa på!)  men när vi väl träffas är det som om vi varit ifrån varandra en kvart. Vi kör antitalk hela tiden, nu määnar jag heeela (haha du hör, ellerhur?)

Well well, missa inte hennes blogg. Den är något utöver det vanliga!

www.sandrisch.blogg.se

Sandra & jag på studentfesten med P -tema. (vi var På rymmen, ha ha) 

En svängom på en förfest i kära Göteborg

I självaste N.Y med gudinnan!

N.W, kärlek vid första ögonböjjet :)

Ibland lägger vi ner posandet och kör på de naturliga utseenderna!

och självklart, det mest värdefulla vi har, CLUB ANTI!!!

Tisdag

Fick precis ett mail av min mamma i USA, de ska vara hemma i sommar så nu är det bara till att boka in en resa! Jag funderar på att ta två veckor i juli :) Herrejissus vad jag längtar. Mitt år i u.s var lätt det bästa året i mitt liv. Allt med USA är underbart, speciellt på sommaren. En chailatte i solen, shoppa sommarklänningar på Tysons, poolhäng med killkompisarna på Overlee och framför allt att få träffa min kära vän Jane igen!!  

Annars har jag väl inte ett så jätte hädelserikt liv just för tillfället. Kors i taket så har jag faktist börjat träna... eller träna och träna, jag har gjort det två gånger sen i lördags. Det är allefall ett framsteg om man tänker på att jag tränar ca en halv gång om året!

Nu sitter jag hemma hos min alldeles underbara Rickard och väntar på att han ska komma hem, de har träning i stan ikväll så jag får kolla på House själv.

Sandra & Jag raggar taxibilar i NY i juli förra året

Min 'syster' Allie & Jag i juni


helgen!

Min kära vän Mia Hermansson har varit i hylte över helgen. Tyvärr träffade jag henne bara i torsdags då hon, jag, Jojjo och Nattan hade en mysig fika i stan.
I fredags hade jag och Millan en myskväll hemma hos henne med tacos och skitsnack, just like the good old times!
Igår sov jag i princip bort hela dagen och på kvällen blev det såklart melodifestival hemma hos Rickard. Hur i hell kunde Uggla gå vidare?
Idag har jag, som så många andra söndagseftermiddagar, kollat på Rickards match som de vann med 3-0. Duktigt!
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.. blir nog till att titta på beck med mammi och pappi.. eller det ska jag inte alls göra, för nu åker jag till Rickard.

so long!


My one and only Britt!


På tal om Britney Spears i förra inlägget. F.I.H är allt jag har att säga!
Hon hade sin öppningskonsert igår i hennes hemstad (lite gyllene koppi här!). Jag hade lätt bettat dubbla veckopengen för att vara där, men nu gjorde jag ju inte det. Eller vad var det vi sa Sandra? Var det till Kina vi skulle?
Allefall, hon gjorde en strååålande konsert, det vet jag, bare sig jag var där eller inte.. (tacka vet jag youtube!) Den 3 Juni ska ju Club Anti ha konferens i London och gå på självaste Brittan!!! Om det så ska kosta mig livet så ska jag upp på scenen och köra en duett med henne. Det är lätt värt att dö för!

Sommarplaner

Sommaren närmar sig och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska göra. Jag kommer nog inte jobba något i sommar så jag måste ju resa någonstans, för jag stannar ju inte precis i Hylte hela sommaren.
Mitt första alternativ var att åka till Thailand i några veckor. Där vet jag att jag bara får slappa, sola och äta goodiegoodie mat varje dag, något som passar mig perfekt =)
men det hade ju varit grymt skoj att åka tillbaka till usa. Så den planen lockar väl mest just nu. 2-3 veckori juli nångång hade suttit perfekt!
Eller ska man åka till något helt nytt ställe? Nja, kanske inte, det är jag nog för feg för. Jag har ju London och Britney konserten i juni som kommer bli något utöver det vanliga. ojojoj. Club Anti kommer ha the best time ever.

Back to work...

Helgen


Det har verkligen inte hänt så mycket i helgen som jag har att berätta om. Jag har spenderat 90% av dagarna i sängen. I fredags stannade jag i princip i sängen hela dagen. I lördags hade jag en heldag med min Will & Grace box. Det är perfekt när man inte får lämna sängen för då hinner man klippa en säsong om dagen. På kvällen åkte jag hem till Rickard och kollade på melodifestivalen med han och hans föräldrar som förövrigt är väldigt trevliga!
Idag hann jag med ytterligare en säsong av Will & Grace innan det var dags för Hylte Volleys match. Rickard hade en hejarklacka som bestod av min familj och hylte lyckades vinna med 3 - 0. Jenny hade anmält mig till en tävligt och de ropade så snällt upp i micken att vinnaren var Julia Örnstedt! Nu kan jag följa herrarnas och damernas slutspel helt utan kostnad! haha!! Jag fattade inte riktgt hur jag ska kunna följa dem, men det va nått med eurosport, antar att de är online. Är man deras största fan så är man. Då ska varje match ses =) Efter matchen var Rickards föräldrar här på lite fika och nu ska jag tillbaka till sängen har hejjat för mycket idag så det värker lite på min stackars haka!