hemma från sjukhuset!

Operationen igår gick väldigt bra. Det första jag skrek när jag vaknade upp från narkosen var: JAG VILL ÅKA HEM! Så det var inte så mycket snack om den saken. Jag fick ligga kvar till halv 8 på kvällen och sen fick jag äntligen komma hem till min egna säng.
♥ Jag vill tacka mina två underbara syskon som satt hos mig i 4 timmar och stöttade mig när jag hade så ont att tårarna sprutade och när jag mådde så illa att jag ville spy upp hela magen.

Såhär vackert solbränd och fräsh såg jag ut när jag fick åka hem igårkväll!
Tejpen ska sitta kvar så länge som möjligt, mellan 2 - 4 dagar, men det ska bli väldigt skönt när jag får ta bort den.


Imorgon opereras jag!

Sitter på jobbet nu och har precis letat fram telenr. till käkkirurgen i halmstad. Jag ska ju operaras imorgon och den enda tiden jag har fått är tiden för operationen så jag borde nog ringa dit och höra vilken tid jag ska skrivas in.
Jag har längtat väldigt mycket efter denna operationen så det ska bli skönt att äntligen få det gjort. Vi får hoppas att resultatet blir bra med bara, men det tvivar jag inte en sekund på för Peter är sån himla duktig kirurg ;) Om ni inte visste det så ska jag operera min haka, den ska förminskas några millimeter.

Aja. dags att göra nått vettigt.

pics

Här kommer lite bilder från veckans roadtrip :)



Sandra & Jag

har man haft party party till morgonkvisten så blir det till att sova i baksätet på vägen hem.

Reunion snart?

Haha. vi kör den gamla vanliga; Tänk er... en bil, en carol, en cider, en förfest, ett gbg, parklane, bakis käk i mölndal på favvohaket.. etc etc.
Nån mer än jag som är på Club Anti konfe?? Vart, när och hur spelar ingen roll.. bara vi är tillsammans!!

underbar roadtrip med föräldrarna!

Sådär ja. Nu har man varit hos mormor i ett dygn. Det blev bara jag, mamma och pappa som åkte hit = som gjort för bråk!
Det började i princip innan vi hade satt oss i bilen: Julia!! Sådär kan du inte gå klädd. Du har ju ingenting på dig! Du vet att du inte får bli sjuk innan operationen!! Ja, det gamla vanligt föräldrasnacket var igång igen!
Inte blev det bättre av att vi kom ut i bilen.. Nej, nu ska vi inte lyssna på Britney Spears längre, hennes nya skiva är inte bra! Vad i helvetet säger ni? Det är ju orre varning innan man ens satt på den!!!!
Sen skulle vi göra ett stopp i ullared där mamma skulle kolla igenom precis allting. Jag och pappa tågade snällt efter och väntade på att få åka igen.. Jag hade köpt salsa sås och tortillas som jag skulle mysa med i bilen! Då kommer det, Julia, stäng burken, det luktar illa!! Glöm det mammalilla, nu jävla ska här luktas ;)
Sen fortsatte bilfärden.. OJDÅ! Då var ju spolarvätskan slut och självklart var det mitt fel eftersom jag är den enda som kör den bilen!
Sen var det musikbeskymmer igen. Vem ska bestämma vilken musik som spelas? Jo, JAG! Julia, säänk! Julia, sjung inte så högt! Julia, vi kan ju lika gärna stänga av musiken för det är ju ändå bara dig vi hör!! Julia, VI FÅR TINITUS!
Alltid när vi åker till mormor har vi som tradition att käka på ikea. Det måste bara göras, så även denna gången. Dock blev det en snabbvisit för mig denna gången. Har du ätit klart Julia? Bra! Då kanske du kan gå ut i bilen och sjunga så högt du bara kan så kan du väl vara tyst resten av vägen sen?
Men sen helt plötsligt händer det! Någon säger något sjukt roligt och alla gapflabbar fram tills nästa gång jag spränger öronen på den!

Nu är allefall vistelsen hemma hos mormor slut och vi ska fortsätta vår resa. Kungsbacka here we come, nu jävlar ska det spelas Brittan i bilen!!!

dags för en liten presentation

Sandra, jag håller med dig! Nu är det nog dags att berätta för läsarna vem denna Rickard är!
Rickard, även kallad Malé och Richy (av club anti :P) är en uppsalapojke som jag blivit upp över öronen förälskad i, hehe ;) Han bor här i hylte just nu eftersom han spelar för Hylte volley. Han dök upp lite oväntat i mitt liv men det är jag otroligt glad för att han gjorde.  
Rickard, du gör mig väldigt lycklig ♥


tjörn nästa

Idag blev det hyffsat tidigt uppstigning för min del. Vid halv 10 var det dags att överge den varma sängen och kliva upp. Jag hade antagligen stannat i sängen några timmar till om det inte hade varit så att jag, mamma och pappa ska ut på våran lilla roadtrip. Idag ska vi åka till mormor på Tjörn för att fira Stickan som fyller år. Imorgon kör vi ner till kungsbacka för att hälsa på familjen Lungberg!

Så på lördag är jag tillbaka i Los Hyltos. Då blir det nog till att bada badtunna ute i Lindhult hos Nattan och festa till det lite? ;)
men nog om de, nu är det dags för mig att köra hem så vi kommer iväg nångång!


helgens update

Dags att berätta lite vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna? Inte för att jag har det mest händelserika livet just nu men lite har jag hittat på allefall.

I fredags var jag ledig så jag åkte in till stan för att spendera dagen med min syster Jenny. Vi gick ut och käkade lunch där jag åt på tok för mycket och sen blev det en runda på stan där jag spenderade på tok för mycket pengar!!! Vi hade väldigt trevligt trotts detta och avslutade dagen med två träningspass på friskis!

I lördags var det alla ♥ dag som spenderades hemma hos Rickard med god mat och melodifestivalen. Efter det skulle vi kolla på Brad Pitts nya film Benjamin Button. Det var ingen höjdarfilm ska jag lova er. Rickard somnade efter 1½ timme och jag lyckades nätt och jämnt hålla ut till slutet.

Igår händer det inte för mycket förutom att jag, mamma och pappa var och kollade på Hylte volleys match som de så duktigt vann. På kvällen blev det movienight som vanligt =)

Dena veckan är jag ledig eftersom det är sportlov så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir nog att jag åker upp till Mormor på tjörn på torsdag och sen hälsar på Sandra i Götet på fredag. Har inte träffat henne på något år så det ska bli riktigt skoj!

Ne, time to get a life. So long so long!

Vill ha sommar nu!

As you may know så är jag kanske inte vinterns största fan. Jag avskyr att frysa och jag hatar att man måste klä på sig så mycket kläder att man känner sig som en michelingubbe.
Om jag hade kunnat så hade jag flytt Sverige för flera år sedan. Ett land som Spanien hade funkat helt okej, vädret där är okej året runt. Sen finns ju självklart the one and only Thailand. Jag hade nog egentligen inte tvekat en sekund om att bosätta mig där på obestämd tid!
Men jag antar att jag får stå ut med detta landet ett tag till.. jag får väl nöja mig med att längta efter sommaren och kolla igenom massa resebilder som bla denna här under. Gissar på att den är från 2005 i Thailand när jag och jocke sitter och käkar frukost med våran thaibuddie!

Måndag

F.I.H va trött jag är idag! Från att Rickard kom hem vid 2 inatt sov jag inte många minuter. Min kollega påstod att man kan sova dåligt när det är fullmåne, vilket det var inatt, så jag får skylla på det. Men jag var illa tvungen att jobba mellan 8 - 16.30 ändå.
Efter jobbet åkte jag och hämtade Jojjo på hennes jobb. Kände att jag behövde prata av mig lite och då fick hon så snällt lyssna :) Vi behövde nog egentligen prata av oss båda två så det gick jämt ut! Sen körde jag joakim till rydö och just nu tror jag att jag är en levande död. Ska ta en snabbdusch och sen är det sängen som gäller asså.

tack o hej

Självaste!!

Johanna Karlsson - Jag hoppas att du hinner läsa detta idag (måndag). Vi borde ses senare idag om du vill. Jag ringer dig när jag har slutat!!! Jag behöver snacka lite!

Joakim <3

Jag har utan tvekan den bästa lillebror som finns :)
Även om vi inte alltid kommer så jättebra överens och ibland säger dumma saker till varandra så är vi ändå konstant bästa kompisar innerst inne!



Fredag.. med nostalgi :)

Äntligen helg :))
Jag hade en riktigt bra sista dag på jobbet. Ungarna har varit snälla mot mig hela dagen :) På första lektionen spelade vi fotboll, badminton & volleyboll på småplaner. Jag fick hoppa in i det ena volley laget så vi kunde spela med tre spelare i varje lag. Herregud säger jag bara! Jag trodde allvarligt talat att jag inte hade några handleder kvar efter den timme. Jag är sjukt dålig på volleyboll, även om jag gjorde några poäng (fast jag knappt ens når upp till nätet) så sög jag!
Andra lektionen spelade glinen fotboll och jag dansade och sjöng till pokerface medans de jagade bollen :)

Ikväll hade jag planerat att festa med klassen, men nu har jag tappat suget. Inget slår ett mårtesson med min trogna vapendragare Johanna Karlsson och tyvärr kan inte hon gå ut ikväll :( Fast jag saknar ju min favvoklass väldugt mycket så det hade ju varit skoj att träffa dem igen!
well well, vi får väl se vad som händer ikväll. Annars blir det väl en hemmakväll med mamma & pappa. Eller det blir det nog inte alls för de skulle iväg om jag inte minns helt fel.

Här kommer lite nostalgibilder från den underbara gymnasietiden med favvoklassen!
STUDENTEN!

Vår första mentorsdag på tylösand

Anna & Kattis

Ölhävning på bulls med våra mentorer

Taggar inför studenttävling!

På Vallåsen med idrottklasserna i 3an

Överraskningsresan i slutet av 3an

Världens goaste klass :)

Johanna, Lovisa, Jag & Jossan

haha. Jag & Johanna på studentfest

Linus och Lovisa :)

time for some pics

Det var ju ett tag sen jag kom hem från Spanien och jag har helt glömt bort att lägga upp bilder. För det första tog vi inte alls mycket bilder och för det andra är hälften av alla bilderna på Jennys kamera. Men jag får bjuda på några av dem jag har.

Dags för min favoritsysselsättning i Spanien: käka vofflor :)


haha, tur jag inte räckte ut tungan :)


Jag dissar den spanska traditionen...


medans de andra käkar paella.


Jag och Mammi <3


Pappa och Jenny

tisdag

Jag får ta och hälsa mina nya läsare välkommna :) Iofs kanske det bara handlar om en person, men va fan. Det duger det med!

Jaha jaha.. Idag är jag på lite bättre humör. Igår var jag lite ledsen och besviken men lyckades tygla mig och inte slå sönder halva huset =) Tillslut blir det enough att ta massa skit så då blir allt pannkaka. Men peppar peppar, nu är det mycket bra!

Ne, dags att ringa till Millan och snacka lite skit med henne. Sen ska jag hem till Malé! Vi är lediga båda två imorgon, härligt! På kvällen blir det till att kolla på hans match med Millis!

so long fuckers!

spexet!

Sist jag och Nataschia träffades så började vi prata om avslutningsspexet vi hade när vi slutade 9a.  Så idag rotade jag lite i filmskåpet och hittade det :)
Nattan kom hit så kollade vi på spexet och skrattade. Herregud va roligt det var! Jag önskar verkligen vi kunde göra om det igen, det var så otroligt skoj!!!
Det är ju bara vi som gick ut det året som fattar alla skämten om elverna och lärarna. När man tänker efter så hade vi riktigt roligt!
Sandra, Jojjo och ni andra som medverkade. Ni måste kolla på det snart. Nostalgi.NU =)

Söndag

Varför ska helgerna alltid gå så himla fort? Det var ju nyss fredag! Fast denna helgen har jag inte gjort något vettigt så det är väl kanske inte så konstigt att den bara rusade förbi.
I fredags efter jobbet blev det mest degenade, träffade jojjo en snabbis och sen hem till Rickard för att ha Saw maraton.. dock upptäckte vi att vi bara hade 4e och 5e filmen så det blev inget maraton.
Igår gjorde vi i princip ingenting, hade en låång sovmorgon! På kvällen åkte ve hem och käkade hemma hos mig. Jenny var också hemma vilket var trevligt eftersom jag inte träffar henne så ofta.
Idag åkte Rickard till Linköping på morgonen för att spela match så jag myste ner mig i soffan och kollade på Pretty Woman =) Sen har jag varit och hälsat på Millan i hennes nya lägenhet! Riktigt fin var den. Det kommer nog bli en hel del besök dit om jag känner mig själv rätt!
Nu ska jag packa ihop lite grejer till imorgon. Jag ska ju vara idrottlärare nästa vecka. Så jag måste ta och planera mina lektioner med.