29 April

60799-223Igår var det kubbspelning mot min lillebror Joakim och hans kompis Björn. Jag och Philip var kanske inte världens bästa.. tror typ att vi förlorade alla tre matcherna :S
Vi borde vunnit för som ni ser på bilden så kunde jag inte låta bli att fuska.. som alltid! Jag satte pinnar runt träbiten, men det hjälpte inte :(

Kvällen avslutades med grillning hemma hos Johan. Lika trevligt osm alltid när man får vara med sina bästa kompisar <3

Grille hos Johanna 27 april

Igår var det grille hemma hos fröken Hallström i Söndrum med delar av klassen. Det var en trevlig kväll om jag får säga det själv.
Jag fick extraknäcka som grill master! och jag tycker att jag skötte min uppgift väldigt bra för ingen klagade på maten... eller en person klagade på att maten blev ful ! haha. men det e väll inte det som är det viktiga :P
Kvällen avslutades med lite dans, allefall från Lovisa!
 


                   

P.

Philip, Jag tycker om dig :)
60799-201

24.5

Solen steker som aldrig förr. Det va 24.5 grader ute nu när vi körde hem från stan!
Jag har köpt en klänning, leggings och nya skor idag, härligt.
Nu ska jag ut och gå en runda med Johan & Jojjo.

Den oemotståndliga trion

60799-200  60799-199
 VI TRE FÖR ALLTID <3

USA Update

Som de flesta vet så ska jag förhoppningsvis åka till USA i slutet av Augusti och spendera 13 månader där som au pair. Jag har nu fått mail från två familjer. Den ena bor i Austin, Texas och har en dotter på 8år. Mamma jobbar med något med mat, typ att man ska äta jäkligt sunt o sånt eller nått. Deras svar på Anna Skipper?.. Pappan va typ chef (chiiif?) på ett företag. 
Den andra familjen bor i Washington DC och har två söner på 8 och 10år. Båda föräldrarna jobbar som advokater.
Men tyvärr var det ingen va dessa familjer som riktigt lockade mig så jag fortsätter mitt letande efter den perfekta familjen.

Student tider!Nu nalkas det snart Student. Känns nästan overkligt att det snart är slut. I tolv hela år har man slitit i skolan.
Det började på Elias Fries där man gick från ettan - sexan med "den oförglömliga klassen". Det finns nog ingenting som jag kommer ha så starka minnen ifrån som jag har ifrån den tiden. Man kan sitta och prata i flera timmar om den tiden och allt jävelskap vi hittade på varje dag.
 
Sen var det högstadiets tur, detta på Örnaskolan. Även här hade jag turen att komma i en väldigt bra klass. Vissa delar av klassen allefall! Ända sen dagis har Jag o Jojjo gått i samma klass och så fortsatte det även här. Jag hade mina trogna vapendragare Sandra & Mia i denna klass med, som gjorde att varje dagarna blev lite extra roliga!

Och mina sista tre år har jag spenderat i Halmstad på Sannarpsgymnasiet. Det har vatt segt att åka med helvetetsbussen typ 3 timmar varje dag. Men när man vet vad som väntar så gör det faktist ingenting. För ska jag vara ärlig så har jag nog VÄRLDENS BÄSTA KLASS. Ettan och tvåan var okej, men trean har verkligen varit as rolig. Allt som har med studenten är bara så nice! Och nu är det inte många dagar kvar till vi slutar!!
Det känns både bra och dåligt. Lite läskligt typ. Men skit samma, vi tar studenten och det kan ju inte bli bättre!

Dagens coolaste

60799-197
Antagligen världens häftigaste tårta!

Bättring! =)

Efter att en viss Sandra Johansson konstant klagar på att jag är jävligt dålig på att skriva här i min blogg så måste jag nog börja med det.. Lite allefall!
 Själv tycker jag att det e tråkigt att skriva och lägger därför typ bara upp bilder, men för just din, bara din skull Sandra så ska jag bli duktig på att skriva!
Idag pallar jag inte skriva mer men typ imon eller nått så ska jag skriva lite mer =)

Hos Jojjo & Albert 14 April

                      

GÖTEBORG 7 April

I lördags var det dax för Julia & Sandra att göra Götet osäkert igen. Här kommer några av bilderna =)

                    

Förfest hos Jossan 31 Mars

Här kommer lite av bilderna från när vi var hos miss Höjman i lördags! Jag kunde tyvärr inte lägga in alla eftersom 50% av bilderna var på mig! haha! Men titta o njut! :P