Loppan hos veterinären!

I förrgår var det äntligen dags för Loppis att åka till veterinären! Vi duschade henne förra veckan och efter det fick hon stora sår på ryggen så därför tog vi henne till vet. för att kolla upp det. Såren var en allergiskreaktion från hundshampot men nu har hon fått antibiotika och det börjar redan bli bättre!

Dags att kroka upp igen!

Jag är ledsen för dålig uppdatering men jag har verkligen fullt upp! Jag njuter av varje sekund här tillsammans med mina vänner! På dagarna ligger jag mest och segar eftersom jag är uppe hela nätterna! Efter 5 dagars festande hade jag igår en vilodag. Då åkte jag hem till mina svenska vänner Ida & Robin för filmkväll.. men idag, då är vi på't igen :)

Koh Nang Yuan

Förutom fest är ett besök på Nang Yuan ett måste när man är på Koh Tao och självklart var jag där med Sandra, David och Sandras kusin Wilma!
 
 

Sandra is here!

För en herrans massa år sedan lärde jag känna Sandra. Vi träffades en sommar i Spanien coh sedan dess har vår familjer varit nära vänner. 
Tyvärr träffas vi väldigt sällan men nu har även hennes familj hus på Koh Tao, precis jämte vårat och detta är första gången jag & hon är nere samtidigt!
 
Första kvällen Sandra kom tog jag med henne och henns pojkvän David ut i Koh Taos nattliv!
 

Bilder kommer!

Imorgon lovar jag att lägga upp fler bilder! Nu är dags att hoppa på moppen och moppa ner till Sairee för käk på El Gringo och sedan en crazy night tillsammans med mina fina vänner!
 
Jag & Sandra