tillbaka till verkligheten

I förrgår kom vi tillbaka till Sverige igen. Och resan hit var inte rolig kan jag lova er. Planet från Bangkok gick klockan fem på morgonen. Så i fredags sov vi länge och stannade på hotellet tills det var dags att checka ut. Under dagen besökte vi kungliga palatset och sen en runda bort till khosan för att se om Vicky, en vän till familjen var där. Resten av dagen gick åt till att shoppa, allefall för Rickards del. På kvällen gick vi på bio. The taking of Pelham 123 tror jag den hette. Riktigt bra film. Den kommer på bio i Sverige den 5 augusti så den borde ni se. Sen var det bara till att vänta på att klockan skulle bli två så vi kunde åka ut till flygplatsen.

Väl framme på flygplatsen fick vi veta att vårat nästa plan i Kiev var 8 timmar försenat. Helvete! Resan till Kiev gick varjefall bra. Ibland är det bra att ha en lång pojkvän så man får säten med extra mycket benutrymme ;) Eftersom vi hade varit vakna hela natten sussade man gott på planet.
När vi kom fram till Kiev väntade helvetetsväntan. Om ni har varit på Kievs flygplats så vet ni att det antagligen är världens tråkigaste flygplats (moskavs flygplats är som ett nöjesfält jämnfört med den!). Det fanns en liten taxfree affär. That's it i princip. Ingen resturang förutom nån liten pub som sålde torra frallor. Så där satt man och väntade och väntade och väntade. Efter 8 timmar och två frallor från flygbolaget visade det sig att planet var ytterligare en timme försenat. Vi fick också veta att planet egentligen inte var försenat. Ett plan till Frankfurt som skulle gå klockan 8 på kvällen var fullsatt medans Stockholms planet inte var helt fullsatt. Så då tyckte nån dum ukrinare att svenskarna kunde få vänta 8 timmar så tyskarna som fyllde ett plan kunde få komma hem först.
När vi tillslut fick komma på planet var det tre aspackade svenskar som var för fulla för att åka med. Så där fick vi sitta i en timme på planet för att de skulle hitta deras bagage. Efter 10 timmar i Ukraina fick vi äntligen lämna skiten.

På Arlanda stod Rickards föräldrar och hämtade oss. Vi stannade hos dem i Uppsala över natten. Igår flög vi till Göteborg där jag hade bilen och tillslut var vi hemma i Hylte.

Rickard den stackaren började jobba idag medans jag har fixat här hemma. Packat upp våra väskor, varit och handlat, varit hemma en runda och sen blir det till att laga mat.

Hemma bra men borta bäst..

Lägger upp bilder senare idag. Det har krånglat som bara den med att få in bilderna på datorn men jag tror att läget är under kontroll nu.


Kommentarer
Postat av: Anonym

tja babe!!! hoppas resan va bra, väntar på bilder!! tigger sa att du varit på alla ställerna jag ska till, några tips?? puss

Postat av: J

Ja! Julia är hemma ;)



(någon är glad i alla fall...)

2009-08-03 @ 16:15:33
URL: http://karlssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

vi ska till den stora ön i ca 4 dagar! ser sjukt fint ut iaf! något annat att rekka? Josse sa att kula har grym shopping! har du något att rekka så säg till! lägg upp dina bilder nu!! puss

2009-08-03 @ 18:58:55
URL: http://sandrisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback