Tillökning väntas!


Efter som min kära sambo inte riktigt vill att vi ska skaffa en hund eller något annat djur med päls just nu har vi snällt kommit överens om att skaffa varsin guldfisk när vi kommer hem från Thailand.
Jag har ju tidigare haft två guldfiskar, Britney (självklart namnval!) och Frank Lampard, men nu måste jag ju ha nya namn. Eller, allefall ett nytt namn. Så därför ber jag om lite namnförslag till den nya firren! (inte typ guldis och såna loser namn) 

Kommentarer
Postat av: JO

Jo kan de kanske.... johanna om dú vill att de ska va lite längre...!! Eller Bill och bull?? helan och halvan..! Finns många namn Julia!

Men jag tror de är ute och döpa sina fiskar efter sina idoler eller?

På¨lördag ses vi, ladda med skvaller!

XOXO

2009-06-26 @ 09:40:25
Postat av: Anonym

Jag tycker ju självklart...

Texas och dallas =D



Postat av: Anonym

Britney junior och carola.

Jean prestor och Jayen james

Sandra och Mia

Alfons & Hakan

eller kort och gott "anti och antina"

2009-06-26 @ 21:14:16
URL: http://sandrisch.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sandras va klokrena! jag och sandra är bäst på att döpa djur (vi har gjort de hur många ggr som helst)Om någon antis får en hund någon gång så ska den heta, Doglaus men kallas för "dogge" eller "doggelito" va gulligt och hävt på samma gång!!

Något av dom på sandras lista är bra, annars finns de ju andra gulliga fisknamn. tex, kent, kenneth, ola, tony, mats, roger, erik, gustaf, anton, ulf(en ulf måste ha lite större ögon än normalt bara). m.m.

Good luck! puss

2009-07-01 @ 23:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback